Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
Am citit tot-tot, cam un capitol...dar nu mai stiu ce voiam sa raspund.![]()
Aaa, in primul rand, Tudor face la olita in fiecare dimineata, atat kk, cat si pipi, incepand de la 1 an. In unele dimineti nu face, dar astea sunt exceptii. Dar olita lui e absolut banala, nu canta, nu danseaza, nu il sterge la fund (din nefericire). In schimb, am cautat sa aiba baza larga, sa fie stabila. Inca nu am inceput sa-l pun la oala si dupa-amiaza, asta spre 1,5 ani, incolo.
De ceva vreme, Tudor si-a pierdut bunul obicei de a dormi cate 3-4 ore ziua. Asa incat sunt tare nefericita ca doarme doar 1,5-2 ore si nu mai pot dormi si eu cat as vrea.![]()
Ne-au aparut cele 4 masele, asa incat ma gandesc deja cu groaza ca urmeaza caninii. Deja am avut ceva treziri noaptea, dar greul abia urmeaza.
In rest, aveam atatea sa va spun...dar am uitat! Batranetea, bat-o vina!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Multa sanatate tuturor celor bolnavi! Sa treaca repede!
Ayumi, Ti-am dat toate sfaturile pe care le stiam. Cheia vindecarii la noi a fost laptele fara lactoza! Nu-i forta deloc la mancare, ce vor ei si atat, in timp isi revine si pofta de mancare. Dar foarte important sa fie hidratati si pe langa apa, laptele fara lactoza ne-a salvat pe noi.
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
http://viatalatara.wordpress.com/2008/11/03/mai-bine-nu-2/
Deci prietena asta a mea are si ea bubele ei(eunu-s de acord cu tot ce scrie la blog acolo, mai ales de cand se baga la istorie etc), dar chestia cu laptopu8l e reala, au patit-o in Canada.
si mai era linkul ala de pe flickr, cu reteaua Orkut. Era sinistru, nu-l gasesc acuma. Pozele membrilor flickr furate si puse acolo....cu mesaje infrioratoare dedesubt....de genu, am 5 ani, iti place de mine si continuarea nu o mai pun.
Chiar situl DC cu concursul de poze e mediul perfect pt a racola foto...ati uitat ce a patit Sabinutza cu nebunul ala care a vazut-o pe contul de webshots?
Eu poze o sa incarc pe privat si am sa vi le arat pt ca normal ca sunt si eu mandra de ei:), desi nu e meritu meu ca-s asa frumosi ![]()
Andreea, mai vroiam sa-ti urez sanatate si sa te linistesc cu Oedipul ala, stai calma ca n-are copilu niciun simptom, poate vroia pipi:)
am gasit linkul ala
http://www.flickr.com/photos/scintillediluce/1438474971/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Sabina m-ai facut sa rad!! Eu am ramas stupefiata ca se freca de mine. Nu m-am gandit la complexul lui Oedip, cand am facut referire la Freud, ci la ideile sale referitoare la instinctul sexual al copilului chiar si nou-nascut.
Papanash ti am trimis o poza.
Mai fetelor, eu sunt terorizata de Cris. Nu poate sa se exprime si devine isteric. Tipa, urla, arunca, loveste, zgarie....Deja nu mai putem. Nu ne asculta deloc. Ma joc cu el si deodata se enerveaza, ia masina si mi-o arunca in cap, vede o cutie (in orice cutie dupa el e o jucarie
) si dc nu i-o dau urla, incerc sa ma uit in ochii lui si sa-l cert, pac, una in cap si multe faze de acest gen, plus tavalitul de rigoare. Imi dau seama ca e f independent, dar totusi nu-l pot lasa sa faca numai ce vrea el. Recunosc ca i-am mai scapat una peste manuta si peste pampers, recunosc, a fost o slabiciune din partea mea, dar sincer nu mai pot.Sper sa nu-mi iau prea multa mustruluiala
. Sunt zgriata pe fata, ochelarii imi sunt sparti.....
. Oare ce atitudine sa mai adopt. Dc il iau in brate si il mangai ma loveste, dc il ignor urla din toti rarunchi. Pana acum functiona a 2 a metoda, dar acum nu, care ar fi a 3 a..???
Sabina spune:
Andreea, n=aio ce sa faci decat sa prvii.
Sa fii atenta la el cu toata fiinta (eu ma prefac uneori atenta si de fapt nu sunt. Ma sanctioneaza imediat copii)
Nu uita ca astia in zodia Fecioara sunt hipersensibili si percep orice , ori tie deja ti-e frica de el. Asta il face sa fie nesigur. nesiguranta genereaza reactii violente.
Vb absolut din experienta
[
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Andreea 11, suntem si noi in gasca voastra, nu degeaba ii cheama Cristi, este un terorist de prima clasa, cam aceleasi sintome ca si la voi, doar ca nu arunca cu obiecte in mine ci imi da cu mana, eu nu l-am atins, dar
m-am trezit ca am tipat de cateva ori la el, nu am procedat corect,mi-a parut rau, dar chiar nu mi-am dat seama, acum insa daca vb mai pasat cu el se opreste pret de cateva minute si apoi continuua putin mai calm, daca l-am ignorat a plans pana la sughit...nici eu nu stiu cum sa procedez...sper sa treaca, mai rau este ca-l apuca urlatul afara sau in scara blocului
( sa nu-l bag in casa)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
luy spune:
Buna seara, buna seara,
N-am venit cu sanioara,
Dar am forte proaspete,
Bucurosi de oaspete ? ![]()
Uite incerc sa ma tin de cuvant si sa mai postez si eu cateva mesaje, cate m-o lasa Maria - deocamdata sta pe un morman de reviste pe care le-a scos dintr-un dulap.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Am vazut aseara poze cu zapada, la sanius, unii pitici mai incantati, altii mai putin ... ![]()
Multa sanatate pentru Eliza, sa scape de mucisori ! Taaare i-a mai placut ei pe partie si ar fi pacat sa apara urmari mai putin placute. E bine ca fratiorul se anunta a deveni un schior desavarsit, o sa aiba de la cine sa ia lectii peste vreo 2 ani ! 
Cecilia, unde anume este partia asta de sanius in parcul Tineretului ? Poate vom ajunge si noi cand s-o mai incalzi un pic afara. Nu am saniuta, dar macar sa-i arat si Mariei zapada, nu cred ca vom ajunge prea curand la munte ( cel putin nu avem nimic in plan deocamdata )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Mamici, sunt nervosi copilasii fiindca nu se pot exprima prin cuvinte, se supara si reactioneaza fiindca asa nu ii putem intelege.Cum spunea Sabina,multa atentie si anticiparea dorintelor lor, cat se poate. Si reactioneaza mai urat cand nu sunt bagati in seama, trebuie multa blandete si alintari, cel putin asa cred eu. Altfel se simt singuri si neintelesi de noi. E o perioada mai grea, pana isi dau drumul la vorba, apoi urmeaza alta perioada grea,
n-o sa le mai taca guritza, incep cu intrebari,cu "de ce-uri" .....ehei., ce-o sa mai povestim pe-aici ....![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
luy spune:
Andreea, cred ca accesele de furie ale lui Cris se nasc din frustrarea de a nu fi inteles/de a nu obtine ceea ce-si doreste. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, din fericire eu nu m-am confruntat cu asa ceva. Probabil ca m-as inarma cu multa multa rabdare si as incerca pe cat posibil sa anticipez crizele si sa le evit. Evident ca e usor pt mine sa zic, dar pt tine e f.greu sa aplici si oricum nu tot timpul poti evita aceste crize. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )