Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 7
jojo_miha spune:
Multumim frumos pt urari !
Si noi avem olita cu lambada insa o folosim mai rarut ca e jale mare la olita,uneori avem succes ,uneori nu
.
Multa sanatate bolnaviorilor si noi suntem cu muci.
De Teodora daca ar fi sa povestesc nu mi-ar ajunge o zi,deh orice cioara...........Cel mai nou a invatat sa spuna cati ani are,canta si danseaza dupa orice fel de muzica,si imi umbla in pamantul la flori.Daca o certam ne zice ca suntem nebuni,ne face cu mana.Daca e suparata pe tati ii zice pe nume e si mai scurt Tony si zice Toi,nebunii cat cuprinde si cea mai mare boala a ei sa aprinda luminile in toata casa,avem intrerupatoarele la nivelul maini.
Ma duc sa-i dau sa pape si sa faca nani.
la toata lumea.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
cecilia L spune:
Papanash, o sa aflu exact din Hambarului ce ne trebuie, e clar ca la tel. nu o sa raspunda, dar poate in 2-3 zile aflu eu exact.
legat de olita, noi am folosit-o pt pipi in toamna, nu ajunsesm la alte treburi, chiar facuse in fiecare dimineata cam o saptamana, invatase ritualul, se trezea si merge la baie pe olita, dar s-a imbolnavit si am renuntat sa-l mai pun in baie,vreo 3 saptamani,l-am pus in camera dar nu a mai vrut sa stea, cand am revenit la baie nici aici nu a mai vrut, acum sta dar numai cu pantaloniiiiiii, cand ii dam jos se aseaza si dupa max 5 sec. se ridica, nu ma stresez, il vad cand vrea sa faca kk, il intreb, vrei sa mergem la olita, deja pleaca, sta pe olita cu pantalonii.......asta este o sa renuntam noi si la pantaloi, atunci o sa fie ok.....cred ca asta o sa fie cea mai grea incercare pt mine, olita.....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Gata si masa. Continuam cu raspunsurile din urma.
Papanash, nu te lasa, da gaura la bugetul de stat. Eu raman in campul muncii. Ziceai de facturici, cred ca le-ai primit deja, nu mai ai ce bani sa imi dai. Cat despre poze, eu nu am apucat sa fac poze cu jucariile si spiridusii.
Mad, l-am vazut pe Robert mare sofer si tare dulcic infofolit la zapada.
Greyeras, multa sanatate, sa va faceti bine repede.
Valentina, hai ca sunt culmea nasii vostri, auzi ca le fortati mana. Eu zau imi cautam altii intre timp, tu esti foarte rabdatoare. Ce mare lucru sa bagi o foarfeca in parul copilului, sau nu vor sa ii ia cadou. Zau daca pricep. Eu zic sa il tunzi daca vrei tu, daca nu, mai poti astepta.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Papanash, sa stii ca nu las batuta asa usor, oricum deocamdata au abandonat asediul reducerii salariului, sa vedem cand il vor relua. Cat despre poze, nici eu nu tin neaparat sa aparem in montaj.
Andries, ca ma bucur ca te-ai simtit bine, un bine meritat concediu. Poate ne auzim zilele astea. Si pe mine ma oftica legea, de fapt nici eu nu as fi luat chiar 85% din salariu ca am avut destule medicale, insa e chestie de principiu. Am vazut niste interviuri pe Realitatea de imi crescuse tensiunea, era nea ala de la agentie care se vaicarea ca a depus dosar o mamica cu salariu de 5000 euro si ca ei cum ii platesc atatia bani. Ma indoiesc eu ca sunt atatea mamici cu salariu imens in CIC de le-ar fi dublat efortul bugetar, asa cum sustin ei. Oricum a fost in scopuri electorale.
Jojo_Miha, Teodora face chiar multe multe lucruri, bravo ei.
Rox , mamica
gabitz78 spune:
papanash - multumesc de intrebare.am bagat panadol si curatare de nasuc...cu masajul...maine reluam activitatea, parca in perioada de pauza iar se vede ca a luat-o razna!
in fine...sa vedem ce ne zice maine tipa.
nu mai stiu cine intreba de saniutza...este a nepotului meu.iar de cazare, n-am stat in poiana, am stat aproape de brasov.
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
valentina_22 spune:
Gata felelor, l-am tuns pe Andrei!![]()
Am reusit sa-i tai doar bretonul, la spate astept sa-mi vina sotul de pe la munci ca nu sta deloc si mi-e frica sa nu-l ranesc. Mai,e asa de scump, nu ca-i al meu, dar acu am o Andreea de toata frumusetea. Acum ma chinui sa-l pozez ca sa vi-l arat si voua. Despre nasi, nu mai spun nimic, sunt oamnei de treaba dar foarte orgoliosi.Ei tin foarte mult la faptul ca sunt nasii, dar mi-e mai apropate maieul decat camasa![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Sa-i fie de bine tunsoarea baiatului! Asteptam poze.
Rox , mamica
ANDREEA11 spune:
Papanash vrei poze cu Cris??? Pozele de la serbare ti le-am trimis. Sper ca le ai primit.
Sabina care e faza cu pozele copiilor. De ce ai retineri??? Pentru mine e un adevarat deliciu sa vad poze cu toti copilasi. Marturisesc ca imi place sa ti admir pozele cu Sofia si Gheorghe pentru ca imi par foarte ,,profesioniste"
.
cA VENI VORBA DE PROBLE DE SANATATE. sI EU MI AM PROPUS SA AJUNG CAT MAI CURAND la un reumatolog. Mi se tot blocheaza art soldului. Prima oara s-a intamplat cand eram insarcinata. Dr mi a zis ca m-am ingrasat prea rau, ins aacum mi se intampla frecvent, chiar saptamanal sau mai des. E o durere groaznica. Tare mi e teama sa nu fie o coxartroza
Sabina spune:
Andreea, ia uite;
http://viatalatara.wordpress.com/2008/11/05/campania-mai-bine-nu-concluzii/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Sabina,mi se pare o mare exagerare tot ce scrie acolo, nimic fondat. pot sa-mi fac si eu un site despre cum argonul din becuri favorizeaza aparitia carcalacilor pe creier, sau orice imi trece prin minte, mai gasesc cativa prieteni sa-mi cante in struna si uite asa manipulez niste cititori. Pot chiar sa fotografiez niste carcalaci "descoperiti" pe un creier de musca ![]()
si cred ca atata timp cat pot sa-mi pazesc si sa-mi educ copilul sa se apere de necunoscuti, nu are sens sa-mi fac griji din cauza drobului de sare.
ma rog, fiecare procedeaza cum doreste, insa nu-s deloc de acord cu ce am citit.
Andreea, da, poze cu Cris vreau, pentru montaj.Orice poza, daca e de la Craciun e si mai bine, ca asta e tema.
Rox, n-am primit facturi si eu zic ca nu e ok daca tu nu ai primit banii. Sau daca ai pus diferenta spune ca sa modific suma din dreptul tau. Ca te simt un pic nemultumita de chestia asta si nu-mi convine
. Iar bugetul statului e in siguranta, cotizatiile mele au fost mari si multe, nu saracesc ei din 40 milioane date in urmatoarele 9 luni.
Cecilia, cica ar fi un tipizat de formular, unii stiu, altii nu stiu despre el. daca afli detalii de la sursa sa ne zici si noua, mie nu mi-a raspuns nimeni azi in Hambarului.
Si ca sa ma plang si eu un pic de sanatate, de cateva zile am picioarele foarte reci, stau cu sosete groase si papuci, am in toata casa mocheta si in jur de 22 grade, mie tot mi-e frig. mi-e ca ma paste o criza de rinichi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun