Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eliza s-a comportat bine la zapada, i-a placut mult.acum are putini mucisori...sper sa nu se agraveze...
valentina - noi lui stef i-am luat motzul la 1 an.
felicitari noilor burtici.sarcina usoara si bebei sanatosi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabitz, ia-o din pripa cu raceala, n-o lasa sa se agraveze. Baga niste nurofen . Cu masajul cum mai e ?

Rox, sper ca ai o zi buna azi. Sa te tii pe pozitie, nu-i lasa sa te manipuleze.

Ayumi, ai gasit ceva ajutoare ? Sunt mai bine copiii ?

Luy, deci inca e la moda Lambada, uite si Degetica are.

Bernix, asteptam sa ni te destainui. Ce-ai mai facut cu interviul ala ?

Greyeras,proasta ideea sa o scoata afara,nu numai zgomotul petardelor, ci si aerul ala irespirabil .

Valentina, eu nu vad problema asa, adica de ce sa ascunzi faptul ca tunzi copilul, e datoria lor sa taie motul, e onoarea pe care le-ati facut-o sa va boteze copilul, nu-i o fortare a mainii.
Doar stiau care-s datinile, nu au aflat acum, nu ? iar asta e doar un obicei, nu-i nimic religios aici, sa nu te stresezi de faptul ca tunzi copilul, e fix la latitudinea ta.

Andreea, drept sa-ti spun nu mi-a trecut deloc prin cap despre ce povesteai tu despre copil, e pur si simplu un instinct sanatos.Parerea mea. nu-l baga in seama si mai ales nu-i atrage atentia spre asta, fii naturala .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! Sanatate maxima si mult noroc pentru voi si familiile voastre!!

Am revenit si eu de prin vacante....am fost la Busteni de Craciun si la Praid de Reve...chiar a fost super anul asta, mi-a placut ca am putut sa ma odihnesc si sa si socializez la maxim!!

Imi pare rau sa aud de probleme de sanatate, fetelor...cautati-va, tratati-va ca nu e de joaca!!

Felicitari gravidutelor si sarcini cat mai usoare!!!

Bre... faza cu plafonarea celor 85% ma enerveaza si pe mine, principial vorbind.... eu am avut oricum foarte multe medicale in perioada de dinainte de nastere si oricum media veniturilor era mai scazuta... dar nu asta conteaza, ci faptul ca nu sunt in stare sa se tina de o lege votata!!

Asta este ... astept sa vina sefu din vacanta sa-i dau minunata veste daca n-a facut icter de la mancarea de sarbatori, sigur il apuca acum.

Papanash eu nu am poze de la Nasta, nu am avut aparatul la mine, ce spiridusi doreai sa pozez? Ca pe copii nu puteam never ever...

In rest, mai vorbim...va tin la curent!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. La munca, fara chef. Si cam inghetata, nu a mers caldura pana azi si in aceasta dimineata era in birou ca afara.

Cecilia, nu a mai crescut prea mult baiatul dar si-a mai schimbat fizionomia. V-am admirat pozele de la zapada, era cam incruntat Cristi, s-a vazut ca nu a fost tocmai pe gustul lui. Mai incantata parea mami.

Betty, sper sa fie ok si sa nu ai probleme cu sanul. Si eu am dureri, mi-am propus sa ma duc la doctor, musai. Poate esti mai obosita si solicitata, atunci toleranta la alimentele mai grele e mai redusa.Plus ca au fost sarbatorile. Crize de bila aveam multe si dese inainte de sarcina cu Alex, mai ales pe fond nervos. Atunci am facut tratament mult timp, ajunsesem la un moment dat la injectii intravenoase cu metroclopramid. Dupa Alex am mai facut maxim 2 crize.

Bernix, bine ati revenit.

Apropos de cuplul care a pasit in noul an, danezii de care va povestisem au o traditie ca la miezul noptii sa sara in noul an. Asa ca se urca pe scaune si la 00.00 sar. Ceea ce au si facut la Gala, spre socul tuturor. Evident cu permisiunea sefului de sala, care initial a fost foarte reticent, apoi a cedat ca doar era vorba de traditii. Cred ca a fost multumit ca nu aveau decat 2 danezi in sala si nici o alta traditie ciudata.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Bernix, ce povestesti tu acolo nu suna a probleme cu stomacul ci cu colonul. Este sindrom tipic de colon iritabil.

Betty, laptele este cel mai iritant pentru colon. In perioada in care ma chinuiam eu cu balonarea si constipatia m-au pus sa elimin cateva zile laptele si sa vedem cum e si intr-adevar am vazut diferenta. Insa nu ma pot lasa, e alimentul meu favorit. Dar beau numai o cana dimineata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Andries, sa-ti fie de bine relaxarea, un an nou fericit si tie !
Poze cu spiridusii tai, adica copilasii tai,nu copiii de la Nasta.
Mai astept poze de la Rox, Carpatina, Greyeras, Andreea, Teo, Bernix, Betty,Gabitz,Marunzika, Celia,Yaia,Dantje, Bikmaria,Alinkav, toate fetele care au participat cu donatii in bani si/sau obiecte. Scuze daca am uitat pe cineva. Stiu ca nu asta a fost scopul, dar Mirela ne-a promis cate un insemn la titulatura, asa ca pana se muta subiectul la umanitare trebuie sa fie gata si lista finala cu Ajutoarele Mosului si videoclipul promis.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Bernix, ce ma bucur ca ati chefuit asa bine, chiar meritai si stiu ca iti doreai mult un dans. Acum ca esti antrenata ramane sa iesim in club, daaa? Nu te ingrijora cu olita, nici la Alex nu a mers si iaca nu mai avem nici o grija acum.

Sabina, sa stii ca Tunisia ar fi ok. Nu te-am sunat nici azi, m-am tot luat cu altele.

Ayumi, multumim de cafea. Baietii sunt mai bine cu stomacelul?

Revin, ca acum ies in pauza. Am muncit prea mult.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papanash, eu am donat un puzlle(urias, cu 10 jocuri, e adevarat:D), dar poza nu am facut.
Sincer, daca e sa imi apara numele, e ok, dar sunt reticenta cand e vb de poze publice
ma duc sa scot bebele 20 de min afara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, uite ce secretoasa esti, n-ai zis nimic pana acum . Faci cum vrei, dar pozele nu apar in alta parte decat forumul, deci e fix la fel daca-s in blogul tau de la semnatura, unde le poate vedea oricine, sau in montajul cu Ajutoarele mosului. Eu as prefera sa apara si in montaj, exact asa cum le trimiti tu, fara sa modice nimeni, nimic, ca doar eu fac montajul.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am scos pozele cu copiii de pe blog

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput