Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

M-am trezit si eu de cu dimineata tare, ca am copil fomicios rau.
Si in plus trebuie sa rezolv indemnizatia, sa refac dosarul. Pentru cine nu stie ( Andries, tot in vacanta la caldurica esti ?) indemnizatia se calculeaza 85% din media venitului net din ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului. Plafonul maxim este de 40 milioane. mamalor de smecheri, neplafonat nu puteau sa lase, parca impozitele si taxele sunt plafonate !Asa ca mamici, spor la treaba, nu le lasati nici un ban in visterie, ca-si fac de cap apoi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

declar si eu esec total la prima tentativa de facut la olita cum mi-oi fi inchipuit eu ca poate sta Ghighi pe oala, cand el nici in scaunul de masa nu sta, cand mananca ori alearga prin camera ori sta in picioare in scaun.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani!
Sa aveti un an bun si plin de sanatate. Sa iubiti si sa fiti iubite!
Va pupam si mi-a fost dor de voi

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Multumesc si eu pentru mesajele primite.

Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara si bb sanatos.

Noi ne-am odihnit zilele astea. Am fost de Craciun la socrii la Rasnov, unde ne-am bucurat si noi de zapada. De fapt eu cu tati, ca Robert nu a fost deloc incantat de ea .
De revelion am petrecut acasa, cu Robert in premiera treaz la 11 jumate. Doar pana la ora aia a rezistat.
In rest e din ce mai activ, tipator cand vede ca nu intelegem sau nu vrem sa intelegem ce vrea.

Cateva pozici din vacanta avem aici

O zi buna, si pentru cele muncitoare cat mai usoara la servici

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Am citit putin din urma ca sa ma pun la zi cu cele intamplate pe aici.
Vreau sa felicit si eu noile gravidutze, sarcina usoara va doresc!

Am vazut si multe pozici, copii frumosi, zapada...

Mad pupam pe Robert, , se pare ca v-ati simtit bine in vacanta de sarbatori.

De fapt mai usor cu pupicii ca va umplem de virusi. Suntem toti trei raciti, nu stim cum dar am reusit. Tati e racit de la Craciun, iar eu si Adelina imediat dupa Revelion.
La Adelina a inceput cu tuse, apoi muci la greu, varsaturi, febra. Ieri am fost cu ea la dr pt ca varsa tot ce manca, se pare ca mucisorii sunt de vina. Are de luat o gramada de siropele ca m-am saturat eu sa i le dau, dar ea sa le ia, cand ma vede cu seringa in mana incepe si plange. Azi noapte am stat si am pazit-o, pe la unu s-a trezit plangand si frigea toata ca o soba, desi cu o ora inainte ii dadusem panadol.
Eu sunt varza, nasul meu parca e un robinet care nu se mai opreste, dar nu ma gandesc la asta, ci imi pun toate resursele la treaba pt Adelina ca sa o vad bine.
In plus a slabit vizibil, ce nu manca inainte, acum nici nu vrea sa vada mancarea, mai are si diaree de la atatea siropele. Acum e si la regim alimentar...
Ce mai am inceput anul in forta...

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Valentina, dar in mod normal nu se taie motul la 1 an (asa stiu eu, dar poate nu stiu bine, ca ti-am zis ca noi nu avem asa ceva). Pai daca tin la traditie, atunci ar trebui sa faca efortul de a si respecta traditia . Si apoi e vorba doar de o zi pentru a-si indeplini rolul (la chestia cu motul), nu?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Turta la fetite se rupe la 1 an, motul la baietei se ia intre 1-3 ani, dupa cum doreste fiecare. Asa este pe aici.Oricum hotararea este luata, trebuie doar sa o pun in aplicare, nu il tund pe Andrei scurt, scurt, ci doar cat sa nu-i mai intre parul in ochi. De suparat, daca se vor supara, sincer este de acum problema lor, noi le-am spus oful, dar nu au inteles sau nu au vrut sa inteleaga, ne-au venit cu niste aberatii de genul "le fortam mana", asa ca nu vreau cu nici un chip sa-l mai chinui pe copil.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumesc de cafeluta.

Mad am vazut pozele voastre,cu Cristi in brate pe post de critic(altfel nu am nici o sansa sa stau la calculator), care il saluta pe bebe si pe tati de bebe(exact sa a spus bebe si apoi tati bebe...la el toti copii sunt bebe),se vede ca ati avut o super vacanta.

va urez o zi buna si o revenire cat mai usoara la serviciu.

papanash, spune-mi si mie ce hartoage tb completate, ca am ramas in urma cu info....nu ma lasa Cristi nici sa respir, acum esta cocotat pe scaun in spatele meu imi canta si ma strange de gat.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Revelionul a fost placut, ne-am simtit bine, am dansat, Adelina a stat treaza pana pe la 1 noaptea, daca se oprea muzica ne arata ca trebuie sa ii dam drumul, deh avea chef de dans. La miezul noptii soacra mea a avut inspiratia sa o scoata afara si s-a speriat foarte tare de artificii, de imi venea sa ii spun vreo doua. Am reusit cu greu sa o adorm, a dorimt vreo 2 ore si cand s-a trezit si a vazut-o pe soacra mea langa ea a inceput sa urle. Se linistea doar in brate la mine, o adormeam si daca o punem la loc in pat urla, asa ca Revelionul meu s-a terminat pe la 3 ca nu am mai putut pleca de langa ea.
Poze o sa am cand fac rost de ele de la fini.

Mergi la inceput

Apropos de olita, noi o folosim cam de pe la 9 luni, Adelina este cooperanta, ideea pe care am aplicat-o noi a fost sa-i luam o olita cat mai simpla ca sa nu o considere o jucarie. De la inceput a fost olita in care trebuie sa-si faca nevoile. Dimineata dupa ce se trezeste o pun pe olita, ii dau jucarii pe langa ea si obligat stam unul dintre noi cu ea.

Mergi la inceput

Cecilia, dupa ce obti adeverinta de venit de la job ( nu exista tipizat, fiecare o face cum vrea- e vorba de venitul net pe fiecare luna-scris defalcat, in total 12 luni anterioare nasterii)o duci in Hambarului ( impreuna cu copie CI si eventual certificat nastere Cristi). acolo sa ceri neaparat numar de inregistrare ca sa nu te trezesti ca o incurca aia pe-acolo. Cred ca-i mare aglomeratie, si-asa nu raspndeau la telefoane, acum nici o sansa sa dam de ei altfel decat deplasandu-ne la sediu.

Ghighi- filme

Mergi la inceput