Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Cecilia, unde anume este partia asta de sanius in parcul Tineretului ? Poate vom ajunge si noi cand s-o mai incalzi un pic afara. Nu am saniuta, dar macar sa-i arat si Mariei zapada, nu cred ca vom ajunge prea curand la munte ( cel putin nu avem nimic in plan deocamdata )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Partia este in spate la palatul copiilor, cam 2-300m, este cam aglomerat la sfarsitul saptamanii, poate pe saptamana sa nu fie chiar asa, poate mergem impreuna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

E tare greu sa mai anticipezi astfel de crize, cand te astepti mai putin incepe sa tipe si nu e vorba de neintelegere, noi comunica relativ bine, intelege tot si face ce-i spun in 80% din cazuri,mai putin sa-l pun sa repete cuvinte,asta nu vrea.....eu m-am descurcat bine cu crizele lui, dar acum ma cam depasesc.....dar trecem noi si de faza asta, sper sa nu tina mult.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, multumesc mult Asteptam sa se mai incalzeasca si poate vorbim si ne intalnim acolo.
Multe pt tine, sa rezisti "atacurilor teroriste"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Am disparut cam ca magarul in ceata, adica am plecat la cosmetica si m-am decis brusc ca de acolo sa plec direct la gradi sa iau fata. Apoi amandoua am prestat o ora de sport conform bunului obicei. Bubu e langa mine si striga la ecran, sper sa nu il inchida cum face de regula.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Rox, n-am primit facturi si eu zic ca nu e ok daca tu nu ai primit banii. Sau daca ai pus diferenta spune ca sa modific suma din dreptul tau. Ca te simt un pic nemultumita de chestia asta si nu-mi convine .

Cred ca nu stai prea bine cu simturile, nu sunt nemultumita de asta si nici nu e nevoie sa modifici suma cu pricina. Oricum ramaneau 50RON in plus pusi de mine pe care sincer nu ii voiam inapoi, i-am pus cu un scop pentru care s-au si folosit. In plus s-a oferit Alina sa mi-i ramburseze dar nu a apucat inca, asa ca eu chiar nu aveam de ce sa mai primesc nimic. Oricum suma si donatia in sine sunt irelevante pentru mine, conteaza mai degraba utilitatea lor. Dar recunosc ca am fost poate mai repezita, din pricina ca m-a agasat partea asta finala de gestiune.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Legat de pozele pe net, desi am si eu site-ul nostru, recunosc ca nici eu nu sunt pro expunere a copiilor. De aceea am si ezitat sa trimit poze pentru montaj, una este un montaj pentru uz restrictiv si alta public. Forumul este public, oricine isi poate face cont.

O sa va spun lucruri care mie mi-au dat de gandit. Primul vi l-am mai povestit acum ceva timp, am intalnit o pustoaica de 18 ani care se dadea femeie casatorita cu copil adoptat. Punea pe net tone de poze cu "fetita ei". Ulterior am demascat-o, se pare ca pozele le descarcase de pe net si o dadea drept fata ei. La fel cum preluase si identitatea asa zisului sot. Povestea tot felul despre un barbat care chiar exista in realitate si era casatorit. De atunci am fost si eu mai prudenta.

O alta chestiune care m-a pus pe ganduri este faptul ca acum cateva luni am mers in mall Vitan o mamica de pe forum. De fapt nu avea un nick sau nu mi l-a zis, a zis ca doar citeste si are pui de varsta puilor nostri. M-a recunoscut numai dupa pozele de site, mi-a spus unde stau si putea sa reproduca o multime de informatii despre familia mea, info scrise de mine pe forum. Era o mamica asa cum suntem noi, dar sunt constienta ca putea fi oricine altcineva care sa ma recunoasca si sa stie lucrurile acelea, nu neaparat cineva cu intentii bune.

De aceea sterg periodic pozele de pe site-ul meu si ezit cand e vorba de a face publice pozele copiilor.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Andreea11, ce este aceea coxartroza si cum iti dai seama daca ai asa ceva?

Papanash, eu am mereu mainile si picioarele reci, sunt ca o soparlica, ma incalzesc numai daca e foarte cald. Dar cred ca pe frigurile astea nici nu au cum sa fie calde, chiar daca nu as avea circulatia sanguina asa ramolita cum o am.

Yaia, in primul rand trebuia sa ne spui ca sunteti bine sanatosi. Eu sunt tare comoda cu olita, poate se ocupa la gradi de el cum a fost cu Alex.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Andreea11, si Andrei se enerveaza rau cand nu ii dau ce vrea si avem des scandal. Nu mai da in mine, dar da in Alex care din pacate riposteaza. La noi inca mai merge sa il iau in brate si sa fug repede de acolo aratandu-i altceva care ii place, suficient cat sa ii distrag atentia. Uneori nu reusesc, de regula cand nu il las pe scari, si atunci il las sa planga pana ii trece, dar in maxim 2 minute a si uitat ce are.

Luy, totdeauna bucurosi de postarile tale.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Roxana, sa inteleg ca la toamna scrie ''gradi'' pe Bubu?

Eu ma gandeam sa caut o gradinita sa-l duc pe Cristi macar 2 luni, mai si iunie, trebuie sa-l desprind de mine cat de cat, la toamna si el o sa mearga la gradi sau o sa vb cu tanti cu care voiam sa-l las daca ma intorceam la serviciu mai devreme, ma gandeam sa caut ceva in zona..credeti ca-l primeste pentru 2 luni?

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Da Cecilia, gradi de la toamna.

Rox , mamica

Mergi la inceput