Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

La multi ani! sa va aduca anul nou dragoste, fericire, sanatate, impliniri si tot ce va mai doriti

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

am reusit si eu sa ma adun si sa reintru in programul normal, sper sa scriu mai des

vreau sa felicit proaspetele gravidutze Sabina si Daniela, va doresc multa sanatate si sarcini usoare mai ales ca mai aveti cate un mishunator rasfatat ,va trimit multi -ici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine ai revenit, Yaia ! Inteleg ca-i gata vacanta si pt tine
Pupici multi lui Tudor cel stiutor-de-facut-kk-la-olita , l-am mai admirat inca o data in pozele de la Craciun, e adorabil micul elf

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Rox coxartroza este o afectiune degenerativa a soldului, care poate fi invalidanta. In gnr ap dupa 60 ani, cu precadere la femei, insa s-a constatat aparitia si la varste mai tinere. E afectata mobilitatea, se caracteriza prin durere. Diagnosticul se pune prin examen radiologic.
Si mie mi s-a intamplat sa vb cu tipe care citeau forumul, insa nu m-am gandit niciodata la ceva rau. Pot spune ca prin intermediul forumului,am cunoscut o mamica de fetita de aceeasi varsta cu Cris, actualmente prietena cu care ies aproape zilnic. Ea nu posteaza, insa citeste regulat.

Mergi la inceput

am citit din urma tot si am vazut si poze cu copii dulci si cuminti cu Mosi Craciuni,domnisoare elegante la serbare sau ghidushi la saniush si mamici frumoase si cochete si tatici indragostiti ce mai super toate ...

am vazut ca au fost si copii bolnaviori, sper ca nu mai sunt, dar oricum le doresc tuturor multa sanatate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Prisi f frumoasa printesa si eleganta.

As vrea sa va intreb unde pot gasi si eu o basca stil gavroche, cu cozoroc si mai umflata??

Mergi la inceput

noi suntem bine am petrecut frumos sarbatorile, am fost la nasi in ajun sa-l vedem pe Mosh, dar nu a fost impresionant pt Miru, cand sa ii dea cadourile a inceput sa dea din cap ca nu vrea si nu a fost chip sa ii fac o poza cu moshul, in schimb a fost incantata de cadouri, dar nu prea mult timp , doar erau acolo 3 baieti cu pistoale si masini care se cam ascundeau de ea , dar ea nu s-a lasat, apoi in prima zi de Craciun am plecat la ai mei , unde a nins ca in povesti 3 zile cat am stat, Mirunei i-a placut tare mult zapada, la inceput a fost reticenta, ca a cazut in maini si era rece si manusile nu le suporta, apoi numai pe jos a vrut si era asa haioasa cand o atingeau fulgii mari pe fata, cu sania nu a fost chip sa o conving, cum o asezam incepea sa urle, asa ca nu am insistat. acasa a fost super , ca la mama 3 zile de trandaveala si papa bun, nu vreau sa ma cantaresc
apoi am mai mers vreo 2 zile pe la serviciu sa ma enervez ca sa termin bine anul, dar am recuperat in seara de revelion, care desi a inceput prost din cauza coafurii, petrecerea a fost reusita, chiar ne-am distrat , am dansat, am cantat a fost f bine o sa pun si poze dar cand le primesc

poze

Mergi la inceput

Andreea multumim

poze

Mergi la inceput

am uitat sa va zic, azi colega mea de birou a inceput anul cu vesti bune, o sa fie mamica din nou si are DNP 4 septembrie si asa mi s-a faut un dor de perioada cand eram gravi, dar cred ca o sa mai astept putin cu bebe 2 sa pot sa ma inteleg cu printesa mostenitoare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, ma bucur ca te-ai distrat bine si ca Miru s-a simtit bine si ea. Ce ai cautat la munca inainte de Anul Nou? Nu aveai conced? Cu coafura ce era? Sunt sigura ca ai aratat exceptional ca de obicei, indiferent ce plangere ai avut tu. Ce e drept si eu m-am plans ca e primul an in ultimii 5 cand am fost necoafata (a se citi fara parul macar intins de perie), ba inca eram cu parul uscat natural dupa o portie de piscina si una de sauna.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput