Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doamnelor, va rog incetati cu transferurile de bani (Luy tocmai mi-a virat 50 RON) ca deja ma imbogatiti. Sau sunteti asa dragute si vreti de fapt sa imi compensati scaderea de salariu?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Prisi, care sunt pozele noi cu nora mea?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox pai sefu' stie ce naiba am cautat la munca...asa avrut el a ne vada acolo, concediu nu mi-am luat desi mai aveam vreo 4 zile dar nu am mai apucat, au fost altii mai harnici, iar anul asta cica nu o sa avem concedii dar eu cred in continuare ca glumeste, iar de coafura ce sa zic, mi-am facut programare cu o luna inainte si cand m-am dus la tanti era coplesita , nu mai facea fata si drept urmare la cererea cea de a avea la final un coc mic cat un pumn , m-am trezit cu unul de aa de nasha de jumate de cap , nici nu am putut sa ii zic ceva, m-am dus acasa si am inceput sa plang bineinteles ca l-am desfacut , m-am pieptanat bine si m-am dus sa-mi fac manichiura , in alta parte , cand am ajuns acolo cica treb sa mai astept ca mai are 2 fete inaintea mea ca s-au decalat programarile, eu de obicei nu ma enervez si nu zic nimik la nimeni , iar manichiurista e de obicei o draguta, dar m-am luat de ea , ca daca astept si nu iese perfect nu stiu ce ii fac, iar ea era asa mirata ca nu stia ce am , dar tot raul spre bine a rugat una din fete sa-mi faca ceva la par si asa m-am scos , mi-a intins parul bine cu placa iar rezultatul a fost unul cu data viitoare ma prezint si cu bomboane

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Rox , mamica

acum am pus cateva de la mosh

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, foarte frumos cadoul de la sotul tau. Si emotionant, pt ca de obicei doamnele sunt mai sensibile si le fac sotilor cadouri de acest gen. Sa fiti la fel de fericiti si in continuare si sa va bucurati de puiutii vostri frumosi !
Sa-i fie de bine noua frizura lui Andrei ! Asteptam poze

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, sigur tati tb sa-si cumpere pusca....frumoasa foc printesa mostenitoare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu stiu de ce nu mi se mai incarca pagina cu pozele Martei, mai devreme o deschisesem si apucasem sa vad cateva poze de la un loc de joaca. Mmmmm, ce fetita buclata si cocheta am vazut !
Bine ati revenit, prisi, ma bucur ca ati avut sarbatori reusite cu odihna si rasfat, iar pt Miru cu descoperiri interesante ! Mi-era dor de voi...

Marunzikaaaaa ! Mai ia-ti un ragaz de cateva minute si mai spune-ne ce mai faceti, cum ati petrecut de sarbatori !

Oare stimata duamna o fi ajuns acasa ? Sper ca ati calatorit fara peripetii
Nu am apucat sa va zic pana acum, insa dupa Craciun am avut bucuria sa cunoastem familia minunata a trandafirashului ( si ne-a placut tare tare mult de ei , de toti 4 )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, pazea, Sofi a vazuit pozele si considera ca fiind nascuti in caeesi zi, Gh si Miru is numai buni de maritat(asa zis, ca Gh se marita cu Mirunica cea frumoasa in brate la spiridus, ca ala nu e Mosu )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy chiar voiam sa fac o strigare scurta de catalog, dar ai fost mai rapida putin.

Mariaaaaaaaaa, nu mai vb cu noi?????....... sper ca sunteti bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Rox , mamica

acum am pus cateva de la mosh

poze

Vazusem eu pozele astea la final, deja intrasem pe link cand au auzit de eleganta fetei, dar cred ca ai dat rearrange dupa aceea si nu le mai gaseam.

Dar frumoasa mai esti Miru! Mami arata si ea foarte bine si pare mai incantata de mosh decat fata. Sper ca l-ai intrebat ce dieta a tinut de e asa slab.

Rox , mamica

Mergi la inceput