Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Sabina, ba pardon, m-am luptat eu cu Annisia si Yannis pentru asa nora frumoasa, cred ca ii voi face fata si Sofiei.
Luy, cred ca Marta rearanja albumul, ca si eu am patit la fel. Duamna C trebuia sa ajunga in seara asta, ia sa verific eu acusica.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Prisi, bine ca a iesit ok coafura pana la urma. Era de asteptat sa fie asa la final de an, si eu am patit-o anul trecut si am plecat si cu niste calti pe cap de acolo. Nu mai zic anul trecut de ziua mea cand se programase o mireasa, dar a venit cu nasa, fie-sa si vreo 2 nuntase si au fost considerate prioritate de am plecat de acolo mai mult necoafata si plina de nervi. Nu mai zice de manichiura, eu sunt tot aia de dinainte de Craciun.
Maine sper sa o rezolv si pe asta.
Rox , mamica
prisi spune:
multumim de aprecieri
, Rox si Sabina 

Sabina vroiam sa te intreb daca Sofia a jucat vreun rol , daca ai zis sorry, nu am fost atenta, era fff eleganta 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Sabina moshu nostru sau elf ce o fi fost era un angajat al nasului pe care il cunoaste f bine baiatul mare al nasilor, drept urmare nu tinea sa se aranjeze doar cu o barba si asa a fost el cam sceptic ca e deja la scoala si a mai auzit povesti despre moshu' dar pana la urma nu si-a dat seama si parca s-a bucurat mai tare ca cei mici ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
Sofia a fost mama vitrega a Cenusaresi, si prietena lui Pinoccjio.
Asa cacred eu ca are experienta la intrigi, duoamna roxanelu![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Habar nu aveam ca Pinocchio avea prietena! Trebuie sa pun burta pe citit ca nu stiu ce sa povestesc copiilor.
Apropos, intr-o seara cand ma batea Alex la cap sa ii spun o poveste noua (sa spun, nu sa citesc) am incercat sa imi amintesc cate ceva din Harap Alb. L-am redus la 10%, l-am stilizat si am inventat pe ici pe colo si iaca povestea ei favorita. Dupa indelungi cautari am gasit carte cu Harap Alb, si na belea ca nu e povestea ca a mea. Asa ca Alex imi spune sa ii povestesc la culcare Harap Alb, dar ala al meu frumos. ![]()
Ca tot veni vorba, cred ca e vremea de Harap Alb, deja e tarziu rau pentru fata. Noapte buna!
Rox , mamica
prisi spune:
ma duc si eu la somn ca nu am copil acasa si am restante de noaptea trecuta cand m-am uitat la filme, iar pe sot l-am pus la nani deja ![]()
somn usor, vise placute
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Papanash nu imi amintesc unde sa trimitem pozele?
Azi am super emotii cu un mare gol in stomac....maine Mario se duce la gradi. Uff, nu mai pot....deja imi vine sa plang sau poate ma intorc acasa. Eu nu sunt pregatita sa imi duc copilul la gradinitza

, dar nu am ce face.
Azi la birou, si semnam contractul si documentele necesare inscrierii, am inceput sa plang mama, mama. Oare cum o sa se simta puiul meu?
Rox merci frumos; chiar mi-am facut pe miercuri programare la doctor sa vad care este situatia. Cu laptele ii spuneam lui Bernix ca nu este indicat pt stomac.
va urez o noapte excelenta doamnelor
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Betty, mult succes lui Mario in prima zi de gradinita, acomodare usoara!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Am admirat si eupozele din urma cu strengarii Stefan si Eliza la munte, Cristi de Cecilia la sanius si frumoasa Mirunica
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze