Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
Betty....fii tare! Si nu uita, daca nu vezi ca e cea mai buna solutie pentru el, poti oricand sa il retragi. La varsta asta e f f f greu....
Mandarinuta, ce mai face Antonia? Pe la ce ora mai iese in parc? acuma ca e asa frig dimineata?
Bernix, cum a fost la shopping? si care-i treaba cu depresiile, nu-ti dau voie!
(si sa te reapuci de fumat iar nu-ti dau voie! )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
moldoveanca spune:
Betty tinem pumnii sa fie totul bine si sa-i placa la gradi
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Copilasul meu nu a mai facut febra si vad ca tuseste doar cand se trezeste poate scapam mai usor de data asta
mami fericita de Vladut Dominic
prisi spune:
'neata si
la toata lumea
Mario
succes in prima zi de gradi
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Copilasul meu nu a mai facut febra si vad ca tuseste doar cand se trezeste poate scapam mai usor de data asta ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
multa sanatate
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!!!!
Uram succes lui Mario in prima zi la gradi! Betty, iti inteleg emotiile, e o zi asa importanta!! Sa dea Domnul sa se acomodeze usor si sa fie totul bine!
Prisi, ce dulce e Miru!!!
Noi suntem bine, viroza a trecut, ne pregatim de sarbatoare!!!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
betty - tinem pumnii barbatelului mario!si tie un
mare.sunt convinsa ca va fi mai bine la gradi decat cu bona.aici am eu un pitic impotriva bonei!![]()
si eliza va merge din toamna la gradi si stefan la scoala...sa ma vedeti pe mine atunci ce depresii....![]()

pupici dulci si multa sanatate tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
Gabriela
multumim
afara ninge, sper ca nu prea tare ca eu nu am cauciucuri de iarna si nu as vrea sa fac investitii asa mari pt 3 zile de iarna si ma gandesc ce o sa fie in oras 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
'neata!
Gabitz, pai ce, il dai la scoala la 6 ani si 2 luni? sincer, nu prea recomand...una e inteligenta, alta e fundu de stat pe scaun![]()
Daca avea peste 6 ani jumate era ok, dar asa mi se pare prea micut.Aveti vreo invatatoare anume la care va ganditi? Sau cum de merge la 6 ani?
Slippersu, si Miru merge la scoala la toamna?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata!
Prisi multumim pentru cafea. Am admirat-o pe frumoasa Miruna in rochitica Hello Kitty.
Ati fost in Moldova mea iubita!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Ayumi, multumesc pentru mesaj. Eu ador intradevar Japonia. O sa revin cit de curind cu putinta. Daca prietena ta e de aceeasi virsta cu mine s-ar putea sa o cunosc. Sanatate baietilor.
Betty, bafta in prima zi la gradinita lui Mario. Fii tare, toate au un inceput. Si eu ma gindesc sa o inscriu pe Daria mai repede decit preconizasem.
Gabriella ce bine ca atrecut viroza!!!
Sarei si o zi relaxanta!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)