Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 14
Erina spune:
Daria e bine, vesela si foarte dragalasa ca deobicei. Seara adoarme un pic cam greu si am vazut ca isi atinge si urechile de aceea dupa ora 1 mergem la ORL sa ma asigur ca totul e OK.
La Piatra Neamt ninge si totul e alb-alb.
Va doresc o zi cit mai relaxanta posibil!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
sim_stoian spune:
Neatzaaaaaaa! Multam de cafea, f buna.
Betty, sper sa se acomodeze repede Mario. Deci ai gasit loc pana la urma
.
Marta, si eu fara cauciucuri de iarna...
Eu la munca, am o gramada de treaba, asa ca dispar pe pe aici. Sa aveti o zi excelenta.
Jurnal de calatorii
prisi spune:
Erina
sa stii ca ne-am oprit prin Piatra , ca Miru era plictisita si ne-am plimbat putin prin parcul de langa Altex,ne-am uitat la masinute, ca de stat in ele nu vrea dar a luat aer rece si a dormit pana pe la Poiana
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Marta, trebuia sa ma suni. Mi-ar fi placut mult sa ne vedem.
Data viitoare neaparat!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
greyeras spune:
Neata fetelor!
Noi tot cu virusei, ieri am fost la spital sa facem o hemograma, din fericire a iesit bine, nu exista infectie, numai ca febra persista si acum are si rosu in gat. Ieri a fost apatica si molesita toata ziua, dar dr a hotarat sa mai aspetam si sa nu-i dam inca antibiotic, vedem cu evolueaza azi si maine. De mancat abia de mananca, ce sa mai zic sunt terminata cand o vad. Nici medicamentele nu mai vrea sa le ia, de aceea am luat in calcul dc eventual ne da antibiotic sa ma internez cu ea ca altfel nu stiu cum o scoatem la capat.
Ce sa mai zic de aspirat mucisorii, urla efectiv pana se invineteste...
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Sabina spune:
Greyeras, imi pare f rau ca treceti prin asa ceva. Decate zile are febra? Uite, la noi sumetrolimul a functionat f bine.Dar a luat abia in a 6-a zi de febra, si au trebuit 3 doze pana sa inceapa sa-si faca efectul.
Pt aspirat mucisorii, incearca sa faci treaba asta cand e tati acasa, in doi dureaza mai putin....
In tre timp, da-i ei sa se joace cu ustentsila, poate o sa ai o surpirza(Gh de cand i-am dat lui in manuta isi scoatea singur. Bieninteles ca dupa 3 zile n-a mai avut chef, dar...)
Pt medicamente, incearca o seringa din aceea obisnuita, cu varf subtire. Intra in gurita si n-are ce face...
Din toate puterile incearca sa eviti internarea.
S-au inmultit f tare cazurile de klebsiella si pioceanic luate in mediu intraspitalicesc :(
daca te tine punga, recomand medlife. Sunt conditii lux, da costa ceva de genu 3,. 5 mil pe zi.....
Dar ma rog sa nu ajungeti acolo.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Din pacate s-a oprit si ninsoarea, ar fi fost frumos sa avem si noi zapada...
Betty multi
pentru tine, sunt sigura ca Mario se va descurca la gradi. Stiu ca e greu, dar asa e, decat cu bona... si eu am ceva importiva lor.
Am vazut si o Miru frumaoasa foc, o adevarata domnisoara.
Papanash nici eu nu tin sa apara Adelina in acel montaj, am ajutat cu cat am putut si daca se mai poate mai ajut.
Erina sper sa fie toul bine cu Daria si sa ti se confirme la ORL.
Asa si noi ne gandim sa o dam din toamna la gradi pe Adelina, inca ne gandim la posibilitati, dar asta primeaza. Cred ca colectivitatea este mai buna si mai educativa. Am vazut ce progrese a facut Stefan de Sim si cat de bine s-a integrat, speram sa nu avem nici noi probleme. Oricum mai e pana atunci.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Sabina spune:
A, despre mancare..ls-o. E important doar sa bea. fa-i suc de protocale straose, cu un pic de miere. Compot din stafide(doar fierbi stafidele), e execelnt hidratant pt febra. Orice, numai sa bea.
cat a fost cu febra mare Gh stat doar la san, nimic altceva nu vroia, iar repaosul alimentar ajuta f mult la vindecare,in natura peste tot e asa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Greyeras, sanatate multa, te rog sa eviti spitalul.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Prisi, merci de cafeluta.
Betty, sigur o sa fie bine la gradi,bafta, sa inteleg ca o sa fie coleg cu Stefan? cred ca iti este mai greu tie decat lui, poate patesti ca si Simona![]()

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem