Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Da Sabina incerc cat pot sa evit internarea. Febra are de vineri seara, mai mult de 38.8 nu a facut sau poate cand nu i-am luat temperatura ca si asta e un chin. De dimineata era aprinsa toata la fata, i-am dat Nurofen, dar cand i-am luat temperatura avea 38.2, deci nu era mare, dar ea frigea foarte tare. Mai nasol e ca e foarte molesita si doarme mult, iar cand e treaza e apatica si vrea doar in brate.
O sa intreb dr despre Sumetrilom, este antibiotic?
Cat despre aspirat mucisori, i-am dat in manuta dar il arunca ,nici nu vrea sa il vada, si sunt nevoita sa o fac si singura, tati e la munca.
Medicamentele i le dau cu seringa, dar isi face sila si le scuipa.
Apropo ati dat Hidrasec pana acum? Nu stiu cum sa il dau, in lapte il refuza, adevarul ca este atat de amar ca iti face gura punga.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Greyeras multa sanatate Adelinei si insanatosire grabnica ,sa nu ajungeti la spital

Enina bafta la doctor, si sa nu aveti nimik

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

m-am uitat si pe flickr si am vazut o domnisoara f eleganta si iubitoare cu fratiorul cel scumpel , Ana ce mai faci icei la pitici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Deci sa nu mai incerc sa o fortez cu mancarea. Ieri i-am dat lapte dc am vazut ca refuza mancarea, ma gandesc ca si atatea medicamente pe stomacul gol... lichide nu accepta decat apa si lapte, ceaiul nu vrea sa il vada, o sa incerc azi cu suc de portocale, am mai incercat si l-a refuzat.
Crede-ma Sabina ca ma simt total depasita, nu stiu daca m-am mai simtit vreodata asa decand o avem pe Adelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sumetrolim este o sulfamida, vechiul bispetol.
Asa facea si Gh, identic, dormea nustiucat si treaz doar brate(sau tzatza). Da-i sa bea din sfert in sfert de ora...
A, si daca are muti muci, fa-i baie chiar si de doua ori pe zi. Ii dai bine cu dusul pe cap, sa iasa mucii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Da, elimina din sistem chestia cu mancarea:)
Oricate lichide, aia da, e obligatoriu. Si vezi, poate vrea iaurt, din ala cat mai cremos.
Ooof, stiu ce simti, ca am fost la fel zilele astea.
A, dr noastra n-e presiscris picaturi garasone pt nasuc, cu gentamicina.da nu stiu ce sa zic, nu-i da fara sa iti recomande, ca eu nu-s dr...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Noua ne-a dat Colargol pt muci dar se prepara in farmacie si nu am gasit pe aici. Baie sincer nu i-am mai facut de joi seara, doar igiena zilnica, mi-a fost frica. Azi prestam si baie.
O sun pe dr mai incolo ca azi a fost de garda, ca sa ma linistesc. Si asa ieri am fost de show in spital cand i-au luat sange ca urla ca din gura de sarpe si nu ne lasa sa ne atingem de degetul cu pricina de ne umpluse de sange.

Mergi la inceput

Cecilia, Prisi .

Trebuie sa vina mama, am pus-o sa caute pe la farmacii si Tantum verde spray pt gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ooof, greyeras, mi-e asa mila de Adelina... Mititica... Si mi-e mila si de tine, ca e cel mai greu sa-ti vezi copilul bolnavior...
Multa, multa sanatate, sa-i dati de cap racelii si sa-si revina cat mai repede !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza si de la noi, astazi ne-am trezit mai devreme ca de obicei, pe la 9 , pt ca aseara Maria a cazut rapusa de somn inainte de ora 22 ( nu dormise decat jumatate de ora in cursul zilei )

Mult succes lui Mario si lui betty in prima zi de gradinita ! Te cred ca ai emotii mari, e normal ! Insa fii optimista... Ai luat cea mai buna decizie si poate vei avea si tu o surpriza si se va adapta fara probleme. Poate mai greu o sa-ti fie tie, decat lui Tinem pumnii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput