Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Marta, multumim de cafelutza, foaarte buna ! Mi-am facut si eu, dar parca nu-i asa de buna ca a ta
Am reusit acum sa vad pozele cu Miru fugind de Mos . Tot e bine, la noi s-a lasat cu urlete cand l-a auzit vorbind ( si nici macar nu vorbea cu ea ), de a trebuit sa iesim rapid din sala, ca nu se mai auzea altceva din cauza ei ( intalnirea cu Mosul a avut loc la serviciu, nu acasa ). Voi puteti sa ziceti ca ati facut poze cu Mosul, la noi se vede undeva in fundal, l-am prins cand i-am facut Mariei vreo 2 poze cu baloanele.
Si, ca de obicei, e o incantare sa privesti poze cu Mirunica , chiar si cand nu-i convine ceva

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Gabriela, ne bucuram sa aflam vesti bune de la voi ! Maine sa aveti o aniversare frumoasa, plina de bucurie, iar sarbatorita sa aiba o zi minunata !

Mergi la inceput

Erina, cred ca ieri nu am vazut nici o postare de-a ta, ma si gandeam aseara ca ai reusit sa respecti programul pe care ti l-ai impus odata cu inceputul acestui an. Te admir pt vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

La multi ani, dragi mamici!!!!
Revin si io cu o dedicatie muzicala:
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/b1c203261b04d8
Poate imi spuneti si mie cine canta, ca tare draguta e melodioara.

Am vazut ca s-a petrecut la greu, ceea ce ma bucura nespus. Nu am inteles protectia asta excesiva a imaginii bebeilor. Io va dau cu drag pozici. Numai sa-mi spuneti pe care. Sper sa nu repet o gafa de zilele trecute. M-a rugat un coleg sa-i trimit o pozica (aranjamentul floral pentru mama, sa-i serveasca drept model). M-am apucat momos de scotocit si am dat peste niste ipostaze desucheate. Fara sa-mi dau seama dadui dublu click sa vad una si ii trimisei omului mandretze de poponetz de craciunita, de era sa-l platesc de nou ca facu omu stop cardiac. Ce sa zic, a fost haiul de pe lume...

Apoi, legat de Miru, io il las pe Y sa-si aleaga gagica. Oricum o sa fiu soacra soacrelor si va fi vai si amar de nora mea. Miru e mult prea finuta. Mie imi trebuie o nora a dracului, mai ceva ca mine. Altfel nu are nicio sansa sa-mi ia baiatul de langa mine. Eee, vorbe, ma dau si eu rotunda. Parca vad ca o sa fiu cea mai buna prietena cu doamna puiului meu, daca-l vad fericit si implinit langa ea. in fond asta e tot ce conteaza pentru o mama.

Si ca sa vedeti ca una zic si alta fac... Ma dusei duminica sa duc copilul la bunici. Cand discutam noi despre viitorul glorios al printului mostenitor (si mi-am dat seama ca el o sa creasca, nu va ramane bebe pe veci) i-am spus mamei ca dupa ce face 7 ani nu mai trec pe acolo, ca nu vreau sa stie lumea ca am baiat asa mare; bebe mai merge, dar scoler e prea mult pentru mine. Si ii spuneam lui Yanis ca mami mai vine cand o sa aiba el 18 ani, pana atunci ii strange zeste - vila cu piscina, casa la munte si la mare, masina - iar el radea cu o pofta, de nu se poate. Daca ar fi inteles iubitu ce prostii ziceam io acolo, cred ca nu mai era rasul lui...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Rox, va sa zica povestile tale sunt mai frumoase Ai grija sa le tii minte, sa nu le schimbi ca pe urma primesti reclamatii

Maria, sper ca totul e bine la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Annisia bine ai revenit, haioasa melodia asteptam cu interes pozici cu Yanisucu, de fapt cu toata familia

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyerash, tinem pumnii si pumnisorii srinsi-strinsi sa isi revina Adelina.
Imi imaginez ce greu e sa o aspiri daca esti singura. Eu ajunsesem sa ii dau Dariei doar citeva fishuri de Nazomer, si alea cu scandal si sa sper ca e deajuns si ca ii desfuda cit de cit nasul. Pentru git a mers bine la noi Tantum Verde spary de 0,5. Doua fishuri de trei ori pe zi. Si metoda Sabinei cu baita e buna.
Ar fi bine sa ii verifici si urechiusele si sa faci un exudat.

In caz de tratament iti doresc sa gasesti pe cineva care sa vina acasa.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Betty, iubita, sper sa treci cu bine peste hopul asta cu gradi. Sa treceti amandoi, de fapt, si sa fie totul bine.
Vroiam sa te intreb de soacra ta: cum e, e afectata de conflictul de acolo sau nu are treaba? Mai este la voi?
Pe mine ma batea gandul sa plec la un curs in Iordania, unul de limba araba, de sase luni. UIte de unde mi se trage:
http://www.trilulilu.ro/morena09/d648c6bc37461d
Hihihihiihi... NU, ca n-am toata tzigla pe casa...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Prisi, multam de primire! Pozicile mele sunt in permanenta la semnatura (link rosu... albastru, pardon) si le improspatez constant... Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Erina, cred ca ieri nu am vazut nici o postare de-a ta, ma si gandeam aseara ca ai reusit sa respecti programul pe care ti l-ai impus odata cu inceputul acestui an. Te admir pt vointa

Multumesc Luy!!! ziua de ieri a decurs dupa program. Astazi e sarbatoare si am intrat sa raspuns scurt si sa o incurajez pe Greyerash.

Sper sa mearga toate cum mi-am propus, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Numai bine si voua!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput