Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
Multa sanatate, Adelina! Sper sa treaca repede, ca tare rau mai e bolnav!
Vazut si o frumusica plina de creti si tare cocheta, Miru de Prisi, vazut noul frizat Andrei de Valentina si pe catzaratorul Yanis!
Acomodare usoara la gradinitza, Mario! Betty, noi abia asteptam sa-l ducem pe tudor maine la gradinita. Si cred ca si el. Concediul a fost lung si frumos, dar afara e cam frig acum (-17) si ne-am cam plictisit unii de altii! Noi suntem tare multimiti de progresele facute de Tudor la gradinita. Nu ca nu le-ar fi facut daca statea acasa, dar e foarte bine pentru toti acum, chiar daca mai plange uneori dimineata, cand le vede pe educatoare zambeste si merge la ele in brate, semn ca-i e bine acolo, altfel nu ar merge la ele...si daca ai vedea dosarul lui personal de la gradinita...
Si ac tot suntem la capitolul laude, al meu pici a inceput sa vorbeasca si finlandeza! Nu ca ar vorbi romaneste!
Dar ma tot ingrijoram ca spune ceva cuvinte in romaneste, chiar propozitii simple (gen 'tata caca', 'tata pa-pa'), dar nimic in graiul autohton. Ei bine, de ceva zile spune si un cuvant finlandez ce inseamna 'acolo'. Poate bietul copil spune mai multe, dar eu doar pe asta il inteleg.![]()
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
moldoveanca spune:
Yaia sa stii ca si eu am studiat aseara mesajul din diferite unghiuri sa vad ce vrea sa zica
.Acum o asteptam pe Duamna C sa ne lamureasca![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Adelina sa te faci bine repede repede ca uite ce ingrijorata e mami

mami fericita de Vladut Dominic
devylla spune:
Annisio ce mai face Raisa?Burtica mare?Bebelina banuiesc ca e o splendoare...stiu ca trebuie sa nasca in feb,ma tot gandesc la ea...ca ea sa ne viziteze....mi-am luat gandul.Daca mai vb cu ea,salut-o din partea mea
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Gabriela77 spune:
MUltumim de primire!
Erina, ce frumos ca la voi e zapada! La noi e doar ger!
Luy, multumim de urarile in avans!Le intoarcem inzecit pentru un suflet drag!
Greieras, sanatate multa, sa speram ca nu ajungeti la spital.
Annisia, bine ai revenit! Cu soacra, stiu eu ca e numai gura de tine si de fapt vei fi o prietena pe cinste cu nora. Yannis mi se pare atat de mare! Se vede ca e tare fericit si linistit!Adorabil!
Yaia, eu cred ca progresele sunt mai mari la gradi totusi! In joaca invata mult mai multe! Felicitari pt cuvantul autohton!![]()
Carpatina, te asteptam!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
AYUMI spune:
Eu am intrat pe fuga doar putin sa va spun ca sunt asa bucuroasa ca am rezolvat cu biletul de avion!!!Yuppiiii.

Cei de la Finnair au fost foarte draguti.
A,si am puz pozici noi de la Revelion pe blog.
Fug la gemeni.
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Eu am intrat pe fuga doar putin sa va spun ca sunt asa bucuroasa ca am rezolvat cu biletul de avion!!!Yuppiiii. ![]() ![]() Cei de la Finnair au fost foarte draguti.A,si am puz pozici noi de la Revelion pe blog. ![]() Fug la gemeni. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Ayumi super veste!Ma bucur tare ca s-a rezolvat cu biletul.Acum cand vine sora ta te vei putea odihni si tu putin.Pupici tie si gemenilor!
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Annisia, nu le strica mai putin antren pe acolo. Dar cred ca e tare grea limba araba.Petrecere frumoasa maine, sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos si norocos! Spor la munca sa ai.
Greyeras, cred ca simte nevoia de odihna, dar nu strica sa vezi si un doctor, macar pentru linistea ta. Sigur nu are febra?
Valentina, e tare frumusel Andrei, si are si el carlionti la spate ca fie-miu.
Yaia, felicitari micului finlandez. Spune-ne si noua cum se zice la "acolo". ![]()
Luy, nu am uitat ce m-ai intrebat, maine primesc informatia cu pricina si ti-o trimit.
Ayumi, ce ma bucur ca ati rezolvat cu biletul. Am vazut ce baieti frumosi ai.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Annisia, am vazut un Craciunel dragut foc, si ce danseaza el pe mese! Vad ca ati chefuit frumos. Imi place noul tau look, si ce slabaaaaa esti.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Am reusit sa ne trezim, ne simtim mai bine amandoua, Adelina si-a mai revenit, a mancat putin, nu o fortez, am facut si baita obligata de imprejurari ca facuse kk si era toata plina.
Roxana ii dau Hidrasec pt diaree, dar am incercat sa il pun si in lapte si il refuza, e foarte amar, ma gandeam ca aveti alte solutii. Si sigur nu avea febra ca ii luasem temperatura si avea 37.8. Vad ca dupa somnicul asta mai lung se simte mai bine, acum a inceput sa se joace, asa mai timid, dar e ceva, ma ajuta sa ma linistesc.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze