Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxali spune:
Am vazut puiuti la saniusi di Erina, Gabi, elfisori lui Diwana, pitici lui Rox,Ghighisor...mai am de recuperat ...inca n-am vazuto pe Rox la rev![]()
Luy ma bucur ca nu te lasi si vei face si bb2...nu astepta mult ca mine
La noi azi a fost sarbatoare Epifania...Befana (o babuta) aduce dulciurila copii...gen Mos Nicolae
ma duc sa mai recuperez daca ma lasa copiloi
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
betty78 spune:
Multumesc pentru sustineri. Sunteti cele mai dragute fete de pe lume, chair m-a uns pe suflet si imi dau seama ca suntem unite.
Acum sa va spun pe scurt patania cu Mario azi: deci ne-am sculat de dimineata, i-am dat sa pape, am amanat pe cat se poate plecarea, ca doar ma durea sufletul
sa imi las puiutul printre straini si intr-un tarziu, ne-am urnit si am plecat spre gradi cu sufletul cat un purice. Am ajuns, am schimbat flacaul si l-am lasat sa se uite pe usa la copii; el tusti direct in camera si a inceput sa alerge dupa alti bebici, sa se joace cu jucarii si in scurt timp a uitat de mine. Am vrut sa imi i-au la revedere dar mi-am dat seama ca era mult prea ocupat si uite asa am plecat daramata la birou. Eram hotarata sa il las pana la ora 16:00 in prima zi si mi-am respectat promisiunea, dar timpul a trecut ingrozitor de greu.
Ehhi, aici vine surpriza: m-am dus sa il i-au, gandindu-ma ca o sa il gasesc umflat de plans; el m-a vazut, s-a bucurat, a venit si m-a pupat si a a zburat inapoi la copii. Deci concluzia: el s-a simtit super bine, iar eu ca o mama denaturata
. Cica a scancit putin prima ora cand a realizat ca este singur, dar in rest s-a comportat foarte bine; a dormit chiar 2 ore, ceea ce inseamna ca se simte save acolo; Mi-au spus ca este o fire independenta si ca nu ii place sa il tina cineva in brate
.
Annisia, soacra a plecat, dar nu era ingrijorata, mai ales ca unde sta ea nici nu se simte. Oamenii petrec, merg la restaurante. Eu personal, m-as sui in primul avion, dar acum depinde de obisnuinta fiecaruia.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxali spune:
Betty te inteleg mamico sper sa ii placa la gradi
vazut pozici,mamici,tatici, papansi si dulcetici ,revelioane ...
N-am apucat anul asta sa ajungem la munte,dar se vede ca acolo sus cineva ne iubeste ca a nins si pe la noi...am pus pozici
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
gabitz78 spune:
betty - super fain.n-am retinut, e la aceeasi gradi cu stefan?
sabina - da, il dau la scoala.am o invatatoare buna si nu vreau s-o pierd!![]()
greyeras -
si insanatosire grabnica adelinei.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Yaia sa stii ca si eu am studiat aseara mesajul din diferite unghiuri sa vad ce vrea sa zica mami fericita de Vladut Dominic |
Salutare, daca vorbiti de mesajul de la Luy, ala in care zicea de cei 4 membri ai familiei Dnei C, si mai ales cu ranjetul de la final, sa stiti ca nici eu nu am avut stare azi din pricina asta.
Asa ca astept cuminte lamuriri.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Roxana_G spune:
Buna seara, eu sunt ceva mai prost dispusa. Pe langa problema cu salariul (maine voi semna ca nu am incotro), cand am ajuns dupa sport copiii erau agitati si neascultatori, nu i-am mai vazut asa de cand am inceput concediul. M-au stors deja. Bubu are niste pete pe obraji, par julituri, nu am vazut la timp sa intreb bona. Alex cica a picat peste capul unei colege si are buza sparta, dar destul de rau. Cred ca deja s-a dus relaxarea mea si nu prea mai am eu rabdare, altfel nu imi explic de ce m-am enervat din nimicuri. Inclusiv din faptul ca bona calcase tone de haine dar toate erau teancuri in sufragerie sa le duc eu, ceea ce nu prea aveam chef dupa munca, drum si sport.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Betty,
super vesti, ma bucur nespus ca totul a decurs bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Roxana,
te inteleg, sunt zile din astea cand parca nimik nu e cum trebuie! Dar lasa ca rasare soarele si pe strada ta!
Roxali, pitica ta ce face?
Betty, nu iti imaginezi ce m-a bucurat mesajul tau! Asta imi da speranta si in ce o priveste pe Sara! Desi la cate de mamoasa e ea...
Lavinia, unde esti?????Diwana????
Ce am ratat? Nu am inteles cu Luu si Carpatina...Mai asteapta cineva bb2???
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
Betty,ma bucur ca a fost bine in prima zi la gradi, sa o tina tot asa, lasa ca tu te obisnuiesti, important este ca el sa se integreze.
Roxana, cred si eu ca erai suparata, lasa ca trece, te asteptai la salariu, iar copii o sa fie bine.
Eu am alt necaz, nu stiu daca sa ma alarmez sau sunt eu trilu, Cristi are de cateva zile limba cam inchisa la culoare, mai mult spre mijloc, asa ca o linie groasa cam de un deget de culoare movalie si o cam scoate afara mereu....ce ziceti, cum sa procedez?????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Anisia, bine ai revenit, am vazut baiatul vesel si fericit ca dansa pe masa, mi-a placut tare mult badyutul
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem