Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (252)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Sabina sa imi zise si mie dr, insa la Cris s-a rezolvat mai repede fara sa-l spal pe cap si sa l scot afara.Cel putin asa a fost acum. Inainte il spalam si dura mai mult.

Betty tinem pumnii lui Mario.

Anissia sa ti fie de bine tunsoarea, iti sta f bine. Dc o ai de mai de mult scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine ati revenit, Annisia ! Vad ca ati petrecut pe cinste, cheful nu numai ca s-a incheiat cu dans pe masa, dar si cu un numar de streaptease
Am remarcat ca deja Yanis a descoperit bomboanele din pom si le-a atacat

Buuun, va sa zica si voi petreceti maine... Pai o sa fie o betiveala totala pe-aici, ca si eu mi-s sarbatorita

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, iti dai seama ca nu pot schimba un cuvant ca ma taxeaza. Mai nou intreaba mereu ce inseamna una, ce inseamna alta.

Annisia, bine ati revenit. Multumim si de melodie, chiar e haioasa. Succes lui Yanis la gasit gagici ale dracu, eu cred ca sunt destule pe lume, ia sa vezi cum umbla cu gentutele pe mana pe Magheru numai la magazine de fitze. Apropos, voiai sa mergi in Iordania pentru peisaje sau pentru gajiu?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxano, ma vezi tu pe mine cu broboada pe cap? Pai io daca ma duc printre arabeti, ii stric si pe aia... Vroiam sa invat limba araba, ca tre sa plec musai la un curs. Am zis ca daca tot am pe alese, sa fie ceva mai exotic.

Pe Magheru zici? Acolo lucra tatutzu, deci mi-am luat si grija asta de pe cap. Uh, cum le rezolv io pe toate. Ptiu, ptiu...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Luy, la multi ani sanatosi gagici!!! Da' eu una abia astept sa scap si de Sf. Ion, ca excesele astea dauneaza grav sanatatii. Si am si io o varsta, pacatele mele... Cat sa tot beu si sa petrec?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Gata, va las, ca tre sa ma pregatesc pentru job. Si apoi stiti ca daca ma apuca scrisul nu ma mai opresc. Apar eu rar, dar si cand apar... Eeee???

Sa aveti un am plin, care cu ce-i pohteste inimioara!!! Care vreti bebei, pai bebei sa fie; care joburi banoase, pai asta sa va fie scris; care case pe pamant, pai viloaca sa coboare in viata voastra; care is mai visatoare si nu doresc decat sanatate, fericire si intelegere, pe toate sa le aiba, ca-s alea mai de pret lucruri din lume!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Marta, multumesc de cafeluta, totusi eu as prefera un ceai cald. De ieri am o tuse seaca si sunt ragusita, mama-mama. Ma tratez cu ceaiuri si siropuri de tuse de la plafar ca pastilele de Coldrex au fost apa de ploaie.
Alexandra este de ieri la gradi. Merge bine, deja au inceput activitatile, mai rau este ca nu m-am obisnuit eu inca sa ies dupa-amiaza din casa ca sa-mi recuperez fata. Andrei este din ce in ce mai bine,mucisorii au trecut vad, doar uneori mai tuseste. Acum ne chinuim cu canini care inca nu se vad, dar dau semne, dupa cum plange mititelul toata noaptea.
betty, acomodare rapida piticului la gradinita. E normal sa te afecteze, va trece ceva pana te vei obisnui cu faptul ca nu mai este langa tine. Vezi partea buna a lucrurilor, intr-un timp foarte scur, va acumula o multime de cunostiinte, va deveni mult mai sociabil si cu un mic ajutor, va incepe sa se descurce singurel.
greyeras, sanatate multa fetitei. Sa se refaca cat mai repede, cum spunea si Sabina, importanta este hidratarea, mancarea mai poate astepta pana cand este pregatit din nou organismul sa o accepte. La noi medicamentele se i-au foarte usor, insa folosirea batistutei este un chin. Andrei trebuie imobilizat, ca altfel nu sta.
Promiteam pozici cu noile isprazi ale mandeilor.

Alexandra cu breton , noua freza cam ciuntita a lui Andrei ,si fulguta ,noua prietena a lui Andrei

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
insa dupa Craciun am avut bucuria sa cunoastem familia minunata a trandafirashului ( si ne-a placut tare tare mult de ei , de toti 4 )

Eu sper ca vorbesti si de bunica...Daca nu, felicitari, Duamna C!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari.
Adelina s-a trezit pe la 11 cand a venit mama, incerca sa se trezeasca si nu putea tine ochii deschisi, ea este moarta dupa mama, cand o vedea inainte numai putea de bucurie, acum plangea daca o atingea. Acum doarme iar de vreo 20 de minute, a mancat foarte putina branzica cu painica si a baut multa apa.
Eu sincer cand o vad ca doarme asa de mult ma sperii ingrozitor, mama zice ca organismul ei simte nevoia sa doarma, sa stea linistita. Eu as lua-o in brate si as fugi cu ea la spital.
Ma duc sa imi termin treaba ca daca se trezeste vrea numai in brate.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Luy, pai sa faci lata maine, iubita. La multi ani si tot ce ri doresti tu sa se implineasca!
Vreau sa ma laud acum putin cu piciul meu, cra, cra Ma temeam ca nu prea vorbeste si de cateva zile a inceput sa spuna o droie de cuvinte, pe unele le inteleg, pe altele inca ma chinui sa le descifrez.
Mai nou ma striga mami mi de ma topesc toata, daca ii spui ce frumos este, ia imediat o pozitie mandra si se invarte in loc,a inceput sa ne recunoasca in fotografii,

aici este sora mea!
si aici sunt eu!si tot ce cateva zile doarme numai impreuna cu Fulguta!Cand ii spun sa o iubeasca, mai -mai o ia imediat in brate , o strange la piept si se plimba asa cu ea prin casa. In restul timpului exploreaza tinuturi nestiunte din sifonerul familiei.
gata, am plecat!
, de ce ma deranjezi? .
Acum vrem sa mergem pana la biserica sa luam apa, daca nu este foarte mare aglomeratie. Va pupam si revenim!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput