LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)
Raspunsuri - Pagina 13
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Eu sunt racita de nu mai pot.De cateva zile tusesc si stranut si mai nou azi dimineata m-am trezit cu un ochi rosu si lipit.M-am sters cu ser fiziologic si parca mi-am mai revenit putin.La farmacie mi-au dat Stodal dar nu am vazut decat acasa ca nu e indicat in regimul meu asa ca pana luni trebuie sa suport.Tot vroiam sa va intreb cum se desfasoara taiatul unghiilor la voi ca la noi e jale.Eu ii tai unghiile lui Albert doar in somn ca altfel nu reusesc. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Danutza multa sanatate!
Cat despre taiatul unghiilor....noi ii atragem atentia cu ceva si ii taiem cate o unghiuta. Nu spun de cate ori ramane cu cateva netaiate si i le tai in ziua urmatoare.. Au personalitate bebeii nostri
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
citat din mesajul lui danonique Eu sunt racita de nu mai pot.De cateva zile tusesc si stranut si mai nou azi dimineata m-am trezit cu un ochi rosu si lipit.M-am sters cu ser fiziologic si parca mi-am mai revenit putin.La farmacie mi-au dat Stodal dar nu am vazut decat acasa ca nu e indicat in regimul meu asa ca pana luni trebuie sa suport.Tot vroiam sa va intreb cum se desfasoara taiatul unghiilor la voi ca la noi e jale.Eu ii tai unghiile lui Albert doar in somn ca altfel nu reusesc. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Danutza multa sanatate!
Cat despre taiatul unghiilor....noi ii atragem atentia cu ceva si ii taiem cate o unghiuta. Nu spun de cate ori ramane cu cateva netaiate si i le tai in ziua urmatoare.. Au personalitate bebeii nostri
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
anca.b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Wow... zapada!! Ce fericit e Stefan! Si aici e in extaz! Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
alinush se pare ca nu .. mor de ciuda si de nervi ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Ancule vazut pozici cu obrajori rosii si nasuc scump!! CE dulce e mosuletul tau!!
Elle imi pare rau. Dar de ce nu mai mergeti? Chiar si doar voi doi...
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ginnette spune:
Dana, sa treaca repede raceala si sa nu dai si la copilasi.
Taiatul unghiilor este ca un fel de 'pus pampers', adik, ii dau sa se joace (cu o mana) cu ceva 'interzis' (pompitza de nas, compresele sterile, cutia cu crema de fund) si o 'lucrez' pe rand, mai intai o mana si spoi, cealalta.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Laura Ioana spune:
Saluti, zuzici
ieri nu am intrat ptc nu am avut net.
Thea e tot bolnavioara, in dupamiaza asta mergem la dr. Doarme bine toata noaptea, dar tuseste in timpul zilei si e plina de muci
Eu sunt tot mucoasa si cu tuse, e nasol tare sa fii bolnav
Creata multumim, cu maaare intarziere, pt urari. Desi eu vazusem si felicitarile de la tine, dar nush cum le-am omis Am crezut ca pot numi pe toata lumea, dar se pare ca neuronii ma cam lasa
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
creata2008 spune:
Buna dimineata la pranz!
Am baut deja 3 cafele, doua de la Elena, una de la mine. Ne-a mancat undeva aseara sa ne uitam la vreo 3 filme pe dvd si ne-am culcat destul de tarziu. La ultimul nici macar n-am rezistat pana la capat.
Ii urez "LA MULTI ANI!" unui flacau de mami Jelimoni - ROBERT!!!
Te-ai nascut tu un pic mai devreme, dar ai ajuns mare si frumos! Iti doresc sa ai parte de o aniversare reusita, sa alegi lucrusoare care sa functioneze ca niste mici ursitoare si sa ai parte de o familie numeroasa!
"LA MULTE LUNITE!" si pentru scumpa mea Eleni, sa cresti mare, ca frumoasa esti deja! Mai avem o luna si gata, vei fi domnisoara in toate regula!
Miri, acum fac un pachet si il trimit cu dhl-ul, zapada autohtona, chiciura si frig de -10 grade. Mai vrei???
Laurici de Piatra, pup fetele, nu-i bai!
Simona, imi pare rau de ce ai patit... E foarte greu cand esti singura. Sper ca toate au trecut!
Cat despre unghii, eu, in continuare, nu am probleme. Ii iau fiecare degetut in parte si ii fac o mare poveste si - pac! - am taiat unghia. Nici nu stie cand se termina.
Alina cu kalosu', uelcam bec! Sorry ca si la tine sunt probleme cu sanatatea, e groaznica perioada asta!
Stancuta, eu ma declar mama heroina!!! Pe bune!!! Si daca ma supar, imi fac si o placheta din argint. Acum serios vorbind, fiecare dintre noi, fie ca si munceste, fie ca sta acasa cu clopotelul, este de admirat. Singura diferenta, si asta doar uneori, este ca acasa apuc sa mananc de pranz, in timpul somnului Mariucai. La job nu prea apucam. Dar ma gandesc si cu groaza, ca as veni acasa, stoarsa de toti si de toate de la job, si copilul m-ar lua de buna si de proaspata. Cel putin in domeniul meu, e nebunie all day long. Din cate imi aduc aminte unde lucrezi, si la tine sunt convinsa ca e la fel.
Alinus, ce face Anita? Dar Luca? Ieri vorbeam cu Dani de voi...
Roxana, tot ieri am trecut pe strada ta si m-am gandit si la tine si la scumpa noastra Adeluta.
Mai am de comentat, cred, dar sa termin supa si revin!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Dana, sa treaca repede raceala si sa nu dai si la copilasi. Taiatul unghiilor este ca un fel de 'pus pampers', adik, ii dau sa se joace (cu o mana) cu ceva 'interzis' (pompitza de nas, compresele sterile, cutia cu crema de fund) si o 'lucrez' pe rand, mai intai o mana si spoi, cealalta. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
la noi nici asta nu merge .. pot sa-i dau eu mama telecomenzii .. telefonului, cutii si cutiute .. cand ii spun hai mami sa taiem unghiile, retrage mainile in maneci .. si apoi urmeaza circul ..
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
alinush pe langa faptul ca nu am facut rezervare, au mai intervenit si alte chestii legate de $ ..
Eva creste mare
Eva
papa bun