LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Buna dimineata la pranz!

Roxana, tot ieri am trecut pe strada ta si m-am gandit si la tine si la scumpa noastra Adeluta.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Trebuia sa suni la 9A (ca suntem 2 proprietari in aceeasi curte 9 si 9A), sa vada Mariuca bradul - cam scuturat, e drept, dar mai 'face impresie'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa, supa mai dureaza...

Anca, v-ati distrat super fain la sanius, mi-au placut pozele!

Ceska, cutii peste cutii, dar cine va sta in casa noua???

Dana, ooof, si tu, Brutus?? Cred ca este imposibil sa scapam de raceli si imbolnaviri iarna. sa treaca repede!

Elena, sorry ca nu mai plecati! Poate dati o tura pe la noi, la munte... de fun!

A, si cine n-a vazut pozele din studio, va invit cu mare drag sa le vedeti! E link la semnatura.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Neanuntati?? Ooo, nu, in niciun caz! Dar data viitoare bag un telefon inainte. Oricum, eram in drum spre cumnatul meu si prietena lui...

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Buna dimineata la pranz!

Roxana, tot ieri am trecut pe strada ta si m-am gandit si la tine si la scumpa noastra Adeluta.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Trebuia sa suni la 9A (ca suntem 2 proprietari in aceeasi curte 9 si 9A), sa vada Mariuca bradul - cam scuturat, e drept, dar mai 'face impresie'.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Jelimoni, sa-ti traiasca flacaul!!! La multi ani, Robert! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai parte de mult noroc in viata!!!

Elenita de LauriciD, la multe luni...mai e putin si esti domnisoara! Sper sa-i fi trecut raceala, Laurici! fetele si pe Dimitrakis drag!

Cretulinu' si noi ne-am gandit la voi. Am intrat si pe site-ul lui Dani si am vazut ca are si o poza cu Luca ...strambaretul . Si am admirat si pozele de pe blogul lui. Ai sot talentat, ce mai!
Sunteti la munte... Bravo!!! Sa va bucurati de zapada si pentru noi. Se pare ca anul asta zapada in Bucuresti se lasa asteptata cam mult.

Anita e bine. Merge numai cand vrea ea singurica, e topita dupa bine, dupa animale, bombane toata ziua "che....che..." si arata spre ce vrea sa primeasca, papa bine (painea e preferata ei si trebuie sa o ascundem ca altfel nu mai vrea sa mamance si altceva) si e o scumpa.

Luca...nazdravanul meu, vorbeste non stop; ii turuie gurita tot timpul. Ne face creierii zob! Si topaie si vorbeste iar si iar topaie....
Dimineata l-am dus la gradi si era f incantat ca o va vedea pe miss.

Elle e rau cu $ astia. Mama lor! Si noi trecem printr-o perioada ff grea. Sper insa sa se rezolve in cateva luni. Sper...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, , multzam!

Creata, icei!

ai fost la primarie? a fost ovi si cica pt mamicile aflate in plata trebuie mers la directia de munca. acolo se depune cerere si adeverinta de venit de la serviciu. cel putin asa e la cluj.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ROBERT

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si la multi ani si pentru clopoteii care implinesc azi 11 lunitze:
Eleni, Eveline, Andrei

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Eu sunt racita de nu mai pot.De cateva zile tusesc si stranut si mai nou azi dimineata m-am trezit cu un ochi rosu si lipit.M-am sters cu ser fiziologic si parca mi-am mai revenit putin.La farmacie mi-au dat Stodal dar nu am vazut decat acasa ca nu e indicat in regimul meu asa ca pana luni trebuie sa suport.Tot vroiam sa va intreb cum se desfasoara taiatul unghiilor la voi ca la noi e jale.Eu ii tai unghiile lui Albert doar in somn ca altfel nu reusesc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana, sa treaca repede raceala si sa nu dai si la copilasi.

Taiatul unghiilor este ca un fel de 'pus pampers', adik, ii dau sa se joace (cu o mana) cu ceva 'interzis' (pompitza de nas, compresele sterile, cutia cu crema de fund) si o 'lucrez' pe rand, mai intai o mana si spoi, cealalta.

Buburuza de 1 an
Albume

la noi nici asta nu merge .. pot sa-i dau eu mama telecomenzii .. telefonului, cutii si cutiute .. cand ii spun hai mami sa taiem unghiile, retrage mainile in maneci .. si apoi urmeaza circul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Dar dak se stramba cineva, langa ea, sa-i distraga atentia? E nasol stiu; si noi, pana sa recurgem la "armament" se scalambaia Dan la ea si ea lua o mutra serioasa si nici nu mai respira; si atunci eu 'pac'.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salut, fetele!

sunt la munca, sunt ca o gaina cu capul taiat, ma agit in toate directiile, nu stiu ce sa fac mai intai. sper sa-mi revin macar putin pana diseara. pe de o parte, simt ca parca ieri am fost ultima oara pe la birou. pe de alta, chiar nu stiu ce ar trebui sa fac. ihhhh!!!

va pupez, va doresc o zi grozava si ma voi stradui sa ti pasul cu voi pe-aici.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici nici asa .. nu o pacalesc cu nimic .. dupa ce terminam cu unghiile, e transpirata toata, rosie la ochi de atata plans si cu mucii pana la brau ... e grava rau faza cu taiatul unghiilor ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput