LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
TA TA TA TA TAAAAA!
Am pus si eu citeva pozici noi la semnatura. pt cine vrea sa ne vada la sanius si la mall, cu ursii...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
ROBERT
La multi ani, Robby! Sa fii sanatos, cuminte, destept, sa ai noroc in viata si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Eleni, Eve, Laura si Andrei
La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si norocosi! AMR 1 LUNA!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stancutza spune:
Neata zuzici!
Fetele, zilele astea am fost singurei acasa cu Sofia, va respect de 10 ori mai mult pe cele care stati singure cu bebeii. E crima, n-am avut timp de nimic, am un teanc de rufe la calcat de o saptamana...Gaza nu are astampar, umbla peste tot, dar e instabila pe picioruse si trebuie sa mai stea cate unul din noi in aceeasi camera cu ea. Oricum nu mai sta nicicum singura in camera ei cu jucarii, doar are treburi importante: sa se uite in gunoi, sa intoarca sticlele de apa cu fundul in sus ca sa le linga, sa se agate de picioarele noastre, sa isi bage nasul prin dulapuri...
Deci, foarte obositor. Daca mai punem la socoteala trezirile de noaptea si trezirile super matinale dimineata - intre 5.30 si 6.15, in ultima saptamana - va dati seama ca ma bucur ca sunt din nou la birou.
Chiar vroiam sa spun ce de treaba sunt bebeii vostri ca dimineata papa si se culca la loc...vreau si eu...Sofia termina de papat si pe urma imi sare din brate, ce conteaza ca nu e nici macar 6 dimineata iar mie imi vine sa ma preling pe jos de somn? Pt ea ziua incepe atunci, deci "se decreteaza starea de joaca", vorba lui tati...
Mada, nu-ti fa griji, o sa ai surpriza - eu am avut-o - ca dandu-i un bibe plin Sofiei sa adoarma cu el in gurita. Eu o mai pun la titi dupa aia, dar adoarme in 2 secunde. Va urez sa fie asa si la voi!
Am citit din urma, dar nu pot vedea poze, si nu am timp sa raspund tuturor.
Noi am fost la dr cu Sofia, scaunele sunt moi in continuare cu tot regimul, biotics-ul si smecta pe care i le dadeam eu. Dr., suprise, suspecteaza o usoara intoleranta la lactoza (!) cica poate fi latenta si sa se manifeste la un moment dat. Cand am fost la dr am dus un pampers cu noi si avea papa nedigerat, de aici suspiciunea. I-am luat probe din pampers si o sa luam rezultatele zilele astea. Pana atunci, titi si lapte fara lactoza, fara branzica sau iaurt, fara zahar (doar glucoza in compot sau ceai), in rest orez, morcov, mar copt, banana, cereale de orez si covrigei. Iar ca tratament, Debridat, Sanzyne si Biotics o data pe zi.
Azi noapte s-a trezit, a facut kk, o super pleasca, si a adormit peste o ora jumate. naspa...iar la 6.15 ma striga sa-i dau de mancare.
Gata, nu ma mai plang, o s-o scoatem noi la capat cumva.
Urez tuturor clopoteilor sau mamicilor bolnavioare insanatosire grabnica, sa treaca repede problemutele si sa fie toti in forma!!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b TA TA TA TA TAAAAA! Am pus si eu citeva pozici noi la semnatura. pt cine vrea sa ne vada la sanius si la mall, cu ursii... Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
si cat le-am cautat .. am vazut ca ai facut anuntul si am cautat de vreo 2 ori .. dar nu le incarcasei ..
super dulce stefanelul .. ce tare e cu ursii aia, se vede treaba ca i-au placut! si ce super ca puteti merge la sanius ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
Elle, . le pusesem si dupa aia am mai intrat sa aranjez ceva! intr-adevar e fain ca avem unde merge la sanius...doar ca e rar de tot..o data pe saptamina, cind are tati liber. ca eu n-am masina ...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alina023 spune:
Gatta, am citit ce ai patit ieri, cu repriza de plans. Uff...tare greu trebuie sa-ti fi fost, mai ales ca erati singurele. Sper din suflet ca Saratica e bine. Mergi la eco ala ca sa stai linistita. fetele dragi!
Mirikuuuuu, toate ca toate, bradut superb, falcutse absoluy delicioase, zambet de tati "vinovat" si iertat, buni scumpa, mami....nu mai vorbim....dar eu vreau tigaia/gratar cu tot ce era pe ea!!! M-ai terminat pe ziua de azi. O sa visez numai la poza aia . Sunteti absolut superbi!!! tot famelionul!
Elle abia astept sa o vad pe Eva imbracata cu hainutele cele noi. Sunt sigura ca va fi superba. Probabil ca ai scris mai inainte dar nu am apucat sa citesc. Cand plecati la ski? Sper ca mai plecati, da?
Imi pare tare rau sa citesc despre clopotei bolnaviori. Din pacate asta e perioada si o sa tragem cu ei pana isi formeaza sistemul imunitar. Eu am avut cu Ana un episod febril singular care m-a pus pe ganduri. A facut 38.7 intr-o seara si apoi...nimic. Nu stiu de la ce ar fi putut sa il aiba. Ciudat...
Va urez sanatate si sper din suflet sa scapati repede de raceli.
Merg sa mai citesc..
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ginnette spune:
citat din mesajul lui anca.b TA TA TA TA TAAAAA! Am pus si eu citeva pozici noi la semnatura. pt cine vrea sa ne vada la sanius si la mall, cu ursii... Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Wow... zapada!! Ce fericit e Stefan! Si aici e in extaz!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
ELENI, EVELINE SI ANDREI
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Thea Patricia Stefan Andreea am vazut poze noi cu clopoteinu nominalizez sa nu uit nici unul noi nu suntem prea bine,ieri toata ziua febra, a scazut greu doar cu algocalmin intravenos,orice alt remediu avea efect foarte putin,scaunul iar "face figuri"si ce e mai rau nu mai mananca refuza mancarea,de regim cu orez si morcovi nici vorba va rog daca stie cineva cum sa procedez cu ea ca nu mai stiu ce sa fac,bea lapte fara lactoza si cu greu un biberon de saruri de la humana(azi,ieri a baut 2),am incercat sa ii dau cartof copt cu carnita dar nici nu ma lasa sa apropii mancarea de ea http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
ooofff... imi pare rau pentru Bubulina mica. Parerea mea este sa nu o fortezi cu mancarea si mai ales nu-i da cartof pt ca fermenteaza, nu-i face bine la burtica. Hidratare cat mai buna, da-i sa rontsaie covrigi, paine prajita, banane si...iarasi hidratare. Sper din suflet sa fie mai bine acum. fetele!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
stancutza spune:
Zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!! FERICITI, CU SANATATE, NOROC SI CLIPE MINUNATE, printeselor PATTY SI THEA, precum si voiniceilor : Stefan Daniel, Cristian, Stefanutu, Cristian Bogdan, Robi!!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei