Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani! Sa aveti un an plin de bucurii, sanatate si satisfactii!

Ne-am intors si noi in seara aceasta de la socrii. Am avut un an nou linistit, ne-am odihnit si ne-am dedicat tot timpul copiilor, a fost super. Ce bine ar fi daca i-am avea langa noi mereu. Tre' sa spun ca am norocul de o soacra cu care ma inteleg destul de bine si care ma ajuta foarte mult cu copiii de cate ori are ocazia.

N-am avut timp de recuperat, dar am vazut ca discutati de intoarcerea la munca. Eu sunt intr-o mare dilema, cand se discuta de 85% eram hotarata sa stau acasa minim un an, acum nu stiu ce sa fac dar mai devreme de sfarsitul lui martie nu ma intorc. La Serban tot 7 luni am stat acasa si eu una regret ca nu am fost de fata cand a facut primul pas, cand a spus primul cuvant si multe altele. Bona lui s-a bucurat de toate acestea. Mi-am intrat relativ rpd in mana, dar lucram deja de cativa ani in aceeasi firma si m-am intors pe acelasi post pe care il aveam de aproape 2 ani si cu ceva oameni in subordine, care faceau echipa buna, bine pregatiti si cu care ma intelegeam foarte bine. Dar foarte repede am inceput sa vin acasa tarziu si practic nu mai apucam decat sa culc copilul iar dimineata plecam chiar inainte de a se trezi...Acum insa am trecut pe altceva si nu sunt sigura ca imi va fi la fel de usor, mai ales ca ma va astepta un nou proiect la intoarcere si am un DG nou care nu m-a prins decat vreo 3 luni inainte de a intra in concediu deci nu pot spune ca nu risc ca vreo balbaiala de inceput sa fie prost privita cu tot background-ul meu destul de puternic in firma respectiva. Hmm, sper ca noaptea sa-mi fie un sfetnic bun ca luni tre' sa anunt cand ma intorc. Oricum eu va sfatuiesc daca va intoarceti inainte de 1 an sa cereti program de 6 ore altfel veti pierde foarte mult din evolutia copiilor vostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

vorbiti de intoarcere la munca,,,hm eu pana sa dea legea cu 85% ziceam ca in martie ma intorc,,dar acum ar fi un egoism groaznic din partea mea sa ma intorrc la munca avand in vedere ca iau acelasi salariu,,,si imi doresc mult sa nu pierd nimik din evolutia puiului
-eu lucrez in banca si oricum se modifica multe si nu mie frica peste 2 ani sa ma acomodez si sa invat lucruri noi,,cand am plecat eram 40 in departament acum deja sunt 100 deci va dati seama cu ce viteza se schimba lucrurile in meseria mea,,,
-dar eu intentinez sa fac un curs care ma ajuta mult si sa mai lucrez de acasa(si acum lucrez de acasa dar pt mine nu are legat cu serviciul,este un job separat)

iar pt fetele care se vor sa se intoarce pana in 2 ani legea spune clar ca se lucreaza 6 ore ,,,asa ca profitati

pup fetele

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Nerantula, am trecut azi pe linga tine, in IOR, cam in dreptul insulei spre care se trece pe podul cu scari. Eram cu Ania in carucior, cu sotul si cu Pucca, tu erai cu Gruia, cu sotul si cu inca un cuplu cu bebelus. N-am stiut cum sa te abordez, chiar glumeam apoi cu sotul (care-l stie pe Gruia din poze) ca puteam sa te strig "Mama lui Gruia"!

Noi mergem in fiecare zi in IOR, pe la ora aia, dam un tur de lac si Ania doarme dusa.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! eu ma intorc la munca pe 15 ianuarie, dar cupilul merge cu mine. 4 ore pe zi, program ultra lejer si ceva mai multi bani decat daca as sta acasa. mie-mi convine.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Unde mergi cu copilul la munca? Vreau si eu
Desi, pe de alta parte... viroze, etc... nu va fi prea expus?
Zic si io...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Unde mergi cu copilul la munca? Vreau si eu
Desi, pe de alta parte... viroze, etc... nu va fi prea expus?
Zic si io...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

e colectiv de 5 oameni si nu toti in acelasi timp, vin pe rand. mi-s redactor la radio, deci un minut vorba, 15 muzica si implicit cupil.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu clar ma intorc dupa ce trece valul asta de nebunie economica. Daca m-as intoarce acum in mijlocul valului de disponibilizari sigur nu voi fi data afara, dar la fel de sigur ar fi dat altul in locul meu, plus stres, nebunie, mancatoria ce va urma... chiar nu am nevoie de asta.

O sa vina primavara si iesim din ce in ce mai mult cu copii afara, apoi daca piti o sa fie mai putin dependenta de mine o sa pot sa imi fac timp pentru cate o "activitate" pe zi, masaj, aerobic, inot, apoi daca nu e de ajuns o sa ma apuc de cursuri.
Cred ca si piti ar fi fericita sa aiba acasa o mamica vesela si in forma decat sa aiba o fantoma cu dureri de sale si cu nervii in pioneze.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si La Multi Ani!! si din partea noastra, sa aveti un an de vis, cel putin atat de frumos pe cat a fost 2008 (daca se mai poate )

Noi suntem in formatie completa acasa pana pe 11 si asa de bine e! Sarbatorile le-am petrecut impartind si primind cadouri , mergand si primind vizite, plimbandu-ne, cumparand si facand mancare (apoi aruncand la greu ), vizionand multe filme (sau luminitele de la brad, dupa caz).
In noaptea de Revelion am fost la 2 petreceri cu landoul, paturicile si videofonul dupa noi, ne-am intors la 5:30 acasa si de atunci ne tot straduim (noi, parintii) sa reintram in program normal (al copilului) cu somnul.

Am mai citit pe sarite pe forum, dar n-am avut timp sa scriu nimic, dar nici nu prea aveam ce ..

Nausica, noi am iesit in IOR intamplator, prietenii nostri cu care ne-ai vazut stau in zona, noi preferam parcul de langa policlinica, e chiar in coltul blocului .. pana in IOR ar trebui sa luam masina si nu e prea comod cand sunt singura cu bebe. Eu nu te-am remarcat dar, daca mai ajungem, o sa fiu mai atenta , mi-ar place sa o cunosc pe iubita si dragalasa Aniutza .

Eu sunt cam amarata cu dermatita lui Gruia, am vazut ce a scris Kid de cremele cu cortizon, tocmai cand imi facusem curaj sa ma duc sa achizitionez una, pentru ca ma dispera situatia: Gruia are bubite rosii pe frunte, o iritatie uratica pe gat, care nu mai trece si se agraveaza parca de la o zi la alta, ieri supura putin , alta iritatie ciudatica, asa, ca o julitura, in spatele urechii, pe gatut, si in fata ei. La un dermatolog bun nu am reusit sa ajungem inainte de sarbatori (cand inca nu era asa serioasa problema) si nici saptamana ce urmeaza nu vom ajunge, ca plecam si noi, in sfarsit, la munte. Kid, ce as putea incerca sa dau acolo, in afara de bepanthene si crema de galbenele?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si de la noi!

noi suntem bine, gangurim, tipam dupa mami si tati, la jucarii (si acum este usor nervozat ca scriu in loc sa vb cu el), apucam jucariile si ne dam cu ele in cap
Asa mama, asa fiu Noi suntem gurmanzii si fomistii odiseei, mananca toata ziua si noaptea si a reusit sa puna 800 gr in doua saptamani,(avem 6600gr) in curand o sa fim obezi. Are 5-6 mese de 180 ml sau 210ml, ceaiul a amanat ora de masa cu 45 min, asa ca nu merge.
In rest este foarte cuminte si linistit, rade si se distreaza cu jucariile noi, adoarme singur indiferent unde, daca ii este somn: patut, scoica, bouncer, dar de dormit doarme bine doar pe burta.

eu deja m-am intors la munca, o sa intre tati in concediu, tot el intra si daca nu intra legea aceasta in vigoare, iar eu profit cat pot de timpul petrecut cu ei acasa.

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

Simodina
bine ai revenit!

Oana eu voi sta cu Luca cel putin 2 ani!Nu vreau sa pierd nimic din evolutia lui si atunci cand ma voi intoarce la munca vreau sa-mi caut ceva unde la sfarsitul programului sa rup usa.Nu mai imi trebuie job stresant,cu sedinte peste sedinte si stat peste program la greu.acum am o minune care are nevoie de mine si eu de ea.
astept filumulet cu uliu in actiune!

Felicic pupam grasunelul!

Nerantula
pana intra Kid iti spun eu sa dai cu trixera de la avene sau cu stelatopia de la mustela.Perosnal prefer de departe trixera,stelatopia la Luca nu a avut efect deloc in schimb cu trixera am observat ceva imbunatatiri la aspectul pielii dar nici nu sunt bubitele asa grave cum povestesti tu.Dar pana ajungi la dermatolog poti da cu incredere cu ea.Vezi ca exista si sapun tot din gama ei si eventual il poti spala cu sapunul trixera si apoi il ungi cu emulsia.La ce dr dermatolog bun va duceti?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput