Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 23
ralcat spune:
Am sufletul rupt de durere si desi stiu ca Dumnezeu are planurile lui cu fiecare dintre noi ... nu pot sa nu ma intreb de ce uneori sunt atat de crude
Nu stiu ce altceva sa zic, Aida ma rog pentru voi.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
ruxandra_sb spune:
Va citesc de la inceput si am admirat din tot sufletul lupta ta, lupta voastra. Mereu am sperat sa fie bine, am sperat ca Emma sa se faca bine. Fiindca stiu ca -uneori- nu se intampla asta.
Multa, multa putere.
Acum numai ea conteaza.. sa-i fie cat mai usor.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
alinamoro spune:
Doamne Aida, numai Dumnezeu iti da putere si intelepciune sa nu-ti pierzi mintile in astfel de momente. Ma rog si eu in continuare pentru voi.
Te rog sa ne mai scrii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Adriana mica spune:
Sunt doar o cititoare din umbra... m-am gandit si rugat de multe ori pentru Aida si Kissy. Ma doare sufletul pentru suferinta lor, ma rog sa le dea Dumnezeu putere in aceste momente... Of, nu imi gasesc cuvintele, ma voi gandi mult timp de acum incolo la aceasta lectie de viata!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
grati.ela spune:
mami Aida, Emma simte ca paleste speranta...ia fata si mergi undeva unde-si doreste mult! lasa spitalele...mergeti la o manastire in Moldova sau la Disneyland sau... Toate simtim cum cad bucatele din sufletul tau sfaramat...nu e momentul sa renunti. Dumnezeu e mare si sigur iti va da putere. Doamne ajuta aceasta familie sa poata zambi si maine, si poimane si multa vreme de acum inainte!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
off topic:adriana si tudorash al meu e dudu...
"Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul meu, stiu ca nu sunt vrednic sa intri sub acoperisul sufletului meu, pentru ca n'am facut nimic bun care sa-mi aduca aceasta bucurie, dar sunt si eu zidirea Ta, desi nu am urmat poruncile tale. Iarta-ma, Stapane, intoarce-Ti fata spre mine si nu lua in seama rautatile mele pe care in toata ziua, cu nesocotinta le-am facut.
Vindeca-mi boala, alunga neputinta trupeasca si sufleteasca ce m'au coplesit, alunga-mi fierbinteala inimii si a mintii, lungeste-mi zilele, mai da-mi o vreme de pocainta si ma voi intoarce cu toata inima spre Tine, Facatorule al meu si Dumnezeu. Stiu ca toate sunt cu putinta la Tine si daca nu m'am vindecat pana acum este pentru ca nu Te-am cautat cu toata fiinta mea. Ca inca mai sunt cutreierat de indoieli si de razvratiri. Stiu, Doamne, ca nu ma voi putea ruga daca Tu nu-mi vei trimite duhul rugaciunii, duhul pocaintei, duhul parerii de rau pentru tot ce am gresit. Nu lua in seama pacatele tineretii mele, nici ale parintilor mei, ci primeste numai strigatul meu de durere si ma ocroteste impotriva desnadejdii. Aprinde-mi rugaciunea mea ca pe flacara care sa-mi curete pacatele; asculta cuvantul meu de iertare care sa intre in urechile Tale Sfinte si sa ma primesti ca pe Fiul Risipitor, caci in desfatari pacatoase am cheltuit viata mea. Ajuta-ma sa-mi recastig viata, iarta-ma, iubeste-ma cum Tatal si-a iubit Fiul Risipitor cand s'a reintors la el; cauta-ma ca pe o oaie pierdute, adu-ma inapoi la staulul Tau - Sfanta Biserica - si spune-mi ca slabanogului de la Scaldatoarea Vitesda: Ridica-te, ia-ti patul si umbla.
Si ma voi ridica din patul durerii mele, voi pune la picioarele tale viata mea si sanatatea pe care Tu mi-o redai si fara incetare voi lauda numele Tau cel sfant, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin." rugaciunea Parintelui Calciu pentru bolnavii de cancer
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
sirimie spune:
Cel mai mult as vrea ca Emma sa se faca bine
Aida, eu te admir foarte mult
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
doinabita spune:
Aida, ne rugam cu toata puterea din sufletele noastre: pentru EMMA sa apara minunea !!!Iar pentru tine sa ai puterea de a merge inainte cu speranta!!!
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
vias spune:
ma simt atat de nepurincioasa.... pot doar sa ma mai rog
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune