Emma - continua lupta cu cancerul *8*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Aida, intr-adevar mesajul tau e plin de dragoste si intelepciune! Asta e semnul ca Bunul Dumnezeu este cu voi in toate!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida draga, cand ma gandesc prin ce treceti mi se rupe sufletul si mintea mea nu poate sa priceapa ... ma simt neputincioasa si stiu ca ceea ce simt eu e doar o farama neinsemnata fata de ce trebuie sa fie in sufletul vostru. ma gandesc tot timpul la voi, ma rog pt voi in fiecare moment in care pot, eu stiu ca Dumnezeu e atotputernic si mai stiu ca Dumnezeu e dragoste, El este langa voi si va va ajuta.
va trimit toata dragostea mea si ma rog pt voi cu toata fiinta mea.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Buna, imi cer scuze daca sunt inoportuna dar am cunostinta de un domn din Cluj care face tratamente cu marul lupului, si stiu ca un copil cu o tumora la creier si cu niste parinti mai mult decat disperati sunt mai fericiti dupa ce d-l Nicolae Pop l-a ajutat sa se vindece. Stiu ca e o planta toxica dar dozata corect poate ajuta enorm. Sa dau si datele de contact care sper sa mai fie valabile, eu am luat nr de telefon din formula As corespondand cu ei:
Nicolae Pop din Cluj: 0264/42.63.51; 26.02.36 si 0740.264.883.
Sanatate multa va doresc si ajutor de la Dumnezeu.
Edit ca sa dau si ul link http://www.formula-as.ro/2001/454/medicina-naturista-25/medicina-naturista-2103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

n-am cuvinte!Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va intareasca!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Va îmbratisez si va iubesc!
Pup iubita mica si il rog pe Dumnezeu sa va aline si sa va mangaie!
Prea multa suferinta Doamne, mult prea multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

nu-mi gasesc acum cuvinte sa exprim ceea ce simt, si oricum nu asta conteaza...dar nu pot, NU VREAU sa-mi imaginez prin ce treceti in momentele astea... Doamne, fa ceva, fa o minune si ajut-o!!! nu pot decat sa plang si sa multumesc lui D-zeu pentru un copil sanatos...nici nu-ti poti imagina cat de important e sa fii sanatos pana nu vezi in jurul tau ce li se intampla altora, mai ales unor sufletele nevionovate care n-ar trebuie sa sufere atata!

Da-le Doamne putere, ia-le durerea si da-le sanatate!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Doamne, ajut-o pe Emma , fi langa ea si fa cum crezi ca e mai bine pentru ea si parintii ei.

Aida sunteti in gandurile si rugaciunile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

fac ce fac si iar vin aici...nu-mi gasesc linistea...am citit si recitit ce ai scris si incerc sa va simt cat mai aproape...sa va sprijin cu dragostea mea de mama...sa va mangai virtual...sa-mi unesc lacrimile cu ale voastre...

mihi

Mergi la inceput
Mergi la inceput