Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 21
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta!
multumim Maria
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Mariaa spune:
Nici nu pot sa-mi imaginez de cate ore n-a inchis un ochi Aida si o sa aiba inca o noapte lunga. Doamne da-i putere! Toti suntem cu tine iubita!
un copil creste in inima mea
anda spune:
dragele mele, dragi. va iubesc din toata inima. si va tin de mana.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
GiaDavid spune:
off, Doamne!
Zilele astea nu am putut intra si uite ce gasesc...
Aida, fii tare! Toata lumea va iubeste!
Capul sus, iubita! Mai ai foarte multe de indurat, dar Emma (mie tot imi vine sa-i spun Aida-probabil e ceva de Sus-) se va face bine, vei vedea!
Off, scarbele alea!
Multa putere, iubita! Ne rugam pt voi...
aidaciolac spune:
Azi pentru prima oara a plans si nu pentru ca ar fi deranjat-o ceva sau cineva , pur si simplu a inceput sa planga cu toata puterea care i-a mai ramas si nu a mai putut sa se opreasca. Pentru prima oara a plans pentru situatia in care se afla si eu am plans cu ea. Nu spunea nimic , doar ochii ei mari intrebau si simteam cum i se sfasie sufletul. M-a lasat sa ma apropii si sa o imbratisez atat cat se poate , doar poate pot sa ii mai iau din suferinta si lacrimile noastre s-au unit in incercarea de a topi durerea. Am plans impreuna ca niciodata , ea din tot sufletul si cu toata forta , iar eu ca de obicei pe muteste si cu lacrimile siroid.
Dupa ce s-a linistit nu m-a intrebat nimic si nu a zis nimic doar am continuat sa ne privim , sa nu cumva sa uitam un detaliu , sa pastram imaginea dincolo de vreme.
Tratamentul din spital l-am oprit la pranz. Scazuse tensiunea deja foarte mult ... stiu ca e aiurea sa trag de timp , e ca si cum as chinui-o cu mana mea , dar ...
Cateodata e asa in toane bune si se lasa antrenata de nebunelile ce le vorbim sau le facem prin casa si mustatzeste in coltul gurii si ochii ... ochii imi arata ca imaginatia ii zburda inainte la ce nebuneli debitam si cateodata si exprima ce gandeste , dar de cele mai multe ori e trista si sta cu ochii inchisi si nu putem nicum sa ii intram in voie.
Seara in general e mai bine si mai comunicativa , poate ca atat ii trebuie ei sa o scoatem din letargie si apoi incepe sa ii turuie gurita si aproape ca adoarme vorbind. Parca azi a fost si mai mancacioasa , nu a cerut ceva anume , doar ca a mancat mai cu pofta spre seara .
Va pup dragelor si va multumesc , acum merg sa ma asez langa ea sa mai fur cate o mangaiere.
Ne rugam in continuare sa avem taria si intelepciunea sa facem ce e bine
Toate cele bune dragelor!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
kay spune:
Aida, Kissy iubita mica. Cu toata inima va imbratisez. Va iubesc mult.
Mi se rupe sufletul. Iubeste-o mult, pup-o. fii tare, mami. Aidule drag...
Toata iubirea din lume merge spre voi.
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
speranta23 spune:
Doamne, Dumnezeule, Aida, sunt neputincioasa in fata acestei situatii. Ma cutremur cand ma gandesc ce trebuie sa fie in sufletul tau! Mi se pare de neconceput sa sufere un copilas atat de scump si iubit, atat de mult, si niste parinti... o Mama si un Tata.
Cata durere!! De ce???
Kissy este langa voi fiindca isi doreste sa fie, fiindca va doriti sa fie!! Luptati pentru asta! Pentru fiecare secunda, pentru fiecare zambet de-al ei! Asa cum spuneai si tu, este de ajuns sa zambeasca intr-o zi, si atunci inseamna ca a meritat tot efortul de a incerca sa o faceti fericita. Ai grija si de sufletul tau!! Doamne, ce as putea sa-ti spun eu tie Aida??!! Esti un munte de intelepciune pentru toate prin cate ai trecut alaturi de Kissy si eu... prea mica, prea slaba ca sa pot spune ceva.
Sunt total neputincioasa, suntem. Eu, care ma panichez la o raceala mai puternica de-a Alexandrei, ce pot eu sa-ti spun?
As vrea doar sa stii ca sunt cu tot sufletul alaturi de voi. Ma gandesc zilnic la voi, de cateva ori pe zi. Citesc cu infrigurare vestile despre Kissy si plang ca fetita asta minunata sufera atat!
Bucura-te de toate clipele alaturi de minunea ta, inregistreaza tot ce fcae, fa-o sa rada, sa fie fericita, atat cat poate!! Chiar si o secunda de fericire are puterea uneori sa alunge cele mai grele suferinte.
Nu uita, ca orice ar fi, Kissy te vrea linistita. Suna atat de stupid tot ce-ti spun, imi cer iertare! PLang fiindca inteleg ce poate fi in sufletul tau. Nu stiu dar pot sa inteleg. O durere ingrozitoare, pe care aproape o respir. Plang, mi-e imposibil sa ma opresc. Mi-as dori ca toate gandurile noastre bune, indreptate spre voi sa va ajute, mi-as dori sa pot sa fac ceva, orice, ca sa va fie mai bine.
E atat de nedrept!!!!! Cumplit!!! Este peste limita de rezistenta a celui mai puternic Om.
Va iubim mult!! Mult de tot! Sunteti in inima mea dragelor.
Speranta
speranta23 spune:
Tot nu pot sa dorm, ma gandesc la voi dragele mele. Te rog Aida, contacteaza-ma pe mess cand ai timp, cand poti, daca vrei. ID-ul meu e spezam.
Incerc sa ma duc la somn. Promit sa ma rog in seara asta pt voi. Pt draga mea Kissy si pt tine Aida! Va imbratisez din tot sufletul!
terry spune:
Aida, te imbratisez si iti sunt alaturi.
Poate totusi apare minunea pe care o asteptam cu totii.