Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Otilia, asa am retinut si eu legat de titlul subiectului de la scutece: Cozonacei si briosele. Ale are dreptate, era vorba sa ramana denumirea "de sezon". Va multumim, fetelor, pentru efortul depus pentru a deschide subiectul, ca si voi sunteti ocupate cu bebeii!!

Nu, nu sunt singura cu bebelusii... Am angajat o femeie care ma ajuta prin casa si cu ei, vine si mama cateva ore in zilele cand nu vine femeia sau seara, inclusiv la baie (mama sta chiar in casa de alaturi). Sotul e si el acasa in cea mai mare parte a timpului, ca a fost vacanta. Maine incepe scoala, doua saptamani va fi mai ocupat, dupa care incepe sesiunea deci iar va avea mai mult timp.
Noaptea, ma ajuta mama si soacra, pe rand... mai vin ca sa pot si eu sa dorm cateva ore cu intreruperi. Facem cu randul...

Apropo de baie, e foarte greu cu doi bebei... trebuie trei persoane, inca nu am incercat numai noi doi. Poate am gresit noi, zicea lauramiron ceva despre a nu face baie cand bebele e flamand. Voi cand le faceti baie? Ii treziti din somn cand inca nu le e foame? Ai mei nu se prea trezesc seara decat cand le e foame. Uneori au colici, poate ar fi bine sa le fac cam cu o ora inainte e masa, se si linistesc ded colici? Astept raspuns pe problema asta, m-ar ajuta enorm, pt ca la noi baia (mai precis momentele dinainte si de dupa) e un chin, urla tot timpul de foame, ii imbrac tot tremurand si transpirata, nu nimeresc capsele, imi tremura mana cu scutecul etc etc. In baita (galetusa Tummy Tub) se simt insa foarte foarte bine... Din momentul in care ii iau in prosop, incepe iar circul. Mama/soacra sta "la primire" sa-l ia pe primul la biberon (ea pregateste si binerroanele) si noi ne ocupam de al doilea.

Si noi avem de cateva zile bubitele acelea galbui... am dat cu ceai de musetel si s-au mai ameliorat. Daca nu trec o sa intreb si eu dr. Nu am dat cu nicio crema.

Criss, am pus pozele pe contul de webshots Cozonacei. Nu se vad?

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Iaca ce mesaj am facut pt predarea stafetei. Astept pareri cat mai rapid daca vrem sa il trimitem diseara.

Pentru ca ne-am apropiat de sfarsitul aventurilor noastre de gravidutze, ne indeplinim datoria de a preda stafeta viitoarelor mamicutze care isi vor primi minunile in brate in perioada ianuarie-februarie 2009.
Ce a insemnat odiseea pentru noi? “E tare bine sa stii ca ai pe cineva care sa te inteleaga 100% cand te plangi de toate problemele de gravidenie, de dureri in toate partile, de mers greoi, de burta imensa, de constipatie, de nopti nedormite cu multe vizite la baie, de faptul ca ai impresia ca nu mai nasti niciodata, de kilograme in plus (sau in minus, hihi ) si lista e lunga. Si la fel de bine e cand ai pe cineva care sa iti impartaseasca bucuria unei ecografii cu rezultate bune, caruia poti sa ii copiezi exact datele de pe foaie si care sa le si inteleaga , care sa iti impartaseasca bucuria a 4 ore dormite cap la cap in conditiile in care restul lumii te considera nebuna ca te bucuri ca ai dormit numai 6 ore intr-o noapte ” (Alra). Dar a avut ca rezultat o iubire imensa, de nedescris, pentru copii nostri.
„Te doream inainte de a te concepe,
Te visam de cand erai un sambure mic,
Te adoram cand te jucai in pantece,
Te iubeam inainte de a te naste,
Acum te tin in brate si simt ca plutesc,
E de ajuns sa-ti intalnesc privirea si ma topesc,
Esti copilul meu si nimeni si nimic nu va schimba asta,
Te iubesc sufletel mic!!!” (Bravegirl)

Ce va transmit mamicile de noiembrie-decembrie? Iata cateva dintre mesajele lor:

„Burticilor de ian-feb le doresc nasteri usoare si bebei necolicosi si sanatosi( de la o mamaica de bebe colicos), un inceput de an norocos pentru toate viitoarele mamici!!” (nebunica-zapacica)

„Minunile mele din burtica, Anastasia ("inviere") si Radu ("fericit") mi-au adus exact ceea ce inseamna numele lor. Va doresc si voua, mamicilor de ianuarie-februarie, asemenea! Fetelor de la odiseea de ian-feb, sa aveti nasteri usoare si sa traiti in curand bucuria pe care o traim noi! Multe si tuturor!” (manumanu)

„Fetelor care vor fi mamici in ianuarie-februarie eu le tin pumnii sa nasca la fel de usor ca mine si ca sfat le zic sa aiba incredere in ele caci indiferent de ce or zice mama, soacra, pediatrul, sotul, vecina de la 2, cartile din dotare - ele stiu cel mai bine ce nevoi are bebe si cum trebuie sa aiba grija de el Nasteri usoare si nu cu mult peste termen!”
(Alra)

„Un gand frumos, o floare si numai urari de bine pt. gravidutzele si mamicile de ianuarie-februarie. Nasteri usoare si pui sanatosi! ” (Andy08)

„Fetelor de la odiseea ian -feb nasteri usoare, bebei pufosi, mancaciosi, sanatosi si necolicosi. Multa bafta!” (Oceanborn)

„Voua gravidutelor de ianuarie-februarie va doresc nasteri usoare si copii sanatosi. Momentul intalnirii cu minunile voastre sa fie asa cum vi l-ati dorit. ” (Ginye55)

„Sper ca mamicile de ianuarie-februarie sa aiba nasteri usoare si sa le traiasca puii! Sanatate multa, s-aveti putere sa oferiti puiutilor multa iubire si liniste si sa nu uitati sa va bucurati de ei in fiecare moment.” (Olivia26)

„Le urez mamicilor de ianuarie-februarie sa nasca usor copilasi sanatosi si cuminti!”
(Otiliav)

Un an nou fericit alaturi de puiutii vostri dragi.
Va saluta mamicile de noiembrie – decembrie.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mamiseli, e super!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mamiseli multumim!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bravo Mamiseli...

Acum la sfarsitul unui inceput de drum plin de emotii, zambete si lacrimi si inceputul unei noi povesti fara de sfarsit despre fiinte micutze, cu un suflet urias si un suras ce-ti zguduie toate simtirile avute pana acum...as vrea sa trimit fetelor de la ianuarie-februarie numai fericire si zambete ....Lasand uitarii emotiile, grijile, si toate binecunoscutele " bucurii alea sarcinii"........va pupik

Noi maine plecam in Austria...la tavalit in nametzi..... asa ca va pupik....si revin mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

super mesajul de predare a stafetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mamiseli super mesajul predarii stafetei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mamiseli, multumim!

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Manumanu inainte il trezeam pe bebe la 8 seara pt a-i face baita si era cuminte cand il dezbracam si la baita., dar dupa cand trebuia sa-l imbrac tot incepea sa planga. De vreo 2 sapatamani sta treaz de la ora 5 pana la 9 seara...asa ca la 7 ii dau sa pape si la 8 baita si la fel...e cuminte tot timpul pana vine partea de imbracat atunci inep urletele si chiar nu face asa de foame. Cand il imbrac si dupa aia sa-i curat urechiusele, gurita, ochisorii, nasul, plange intr-una. Pana il iau in brate, atunci gata se calmeaza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mirtha iubita, ce faci, ne-ai uitat? imi e dor de tine...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput