Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 26
babyzapi spune:
Ami...si tu Brutus?
...eu cred ca daca nici dupa gravidenie nu am reusit sa pastram ceva kg in plus, sansele de ingrasare pt noi sunt minime
...dar speranta moare ultima asa ca...poate da norocul peste noi...hai noroaceeee!!! Aici sunteeeemmm![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Ginye,iti multumesc pt measaj si ii urez multa sanatate puiului tau!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
criss703 spune:
Ale multumim pentru prima pagina
si eu sunt de parere ca nu mai e timp sa schimbam nimic e f. bine asa .Vom avea pe urma timp cat vrem sa mai facem modificari numai sa le lasam pe fetele de la ianuarie-februarie sa-si intre in rol ca e timpul ![]()

Spiridusul , Mamiseli si Anca multumim si pentru contributiile voastre 
,deci ne " vedem la 00,00 pentru predarea stafetei si trecerea la SCUTECE 

Diamisha ,Manumanu , Andutza ati zis de poze cu minunile voastre , unde le-ati pus ?!?
eu nu le-am gasit
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
lauramiron spune:
Miky, noi vom merge pe Infanrix si toate celelalte de la Glaxo...asa am mers si la prima fetita si n-a avut nici o reactie adversa de la nici un vaccin, nu febra, nu moleseala, nu scaderea apetitului etc Nu stiu despre cel subventionat de stat....
Eu ii dau ceai de fenicul de la Hipp cand o vad ca are crampe. Asta nu se intampla zilnic, si cand se intampa, ii dau doar o data in zi, inainte de masa cu vreo 30 de minute. De obicei nu bea mai mult de 30ml, dar s-a intamplat sa bea si 50-80ml...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Spiridusul si Ginye,dar vaccinul are efecte secundare?Care este diferenta fata de cel subventionat de stat? Steliana,stiu cum e....sunt niste stari extreme, o durere fizica care te copleseste...Offf...nici nu stiu ce sa-ti mai zic....putere multa! Voi dati ceai puilor vostri?Daca da,de care si in cantitate zilnic? Mamica fericita a printesei Bianca Alexia |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
babyzapi spune:
Sunt cu bebe pe bratul si piciorul stang, iar cu mana dreapta tastez si mananc
.
Lauramiron exceptand cele 5 ore de somn de noaptea trecuta, bebe doarme 3 ore dupa baita, papa, iar doarme 3 ore si dupa aia la fiecare 2 ore. Ziua papa 5 biberoane, iar noaptea 3, dar papa mai putin la o masa si d-aia se trezeste mai des. Adica ziua la o masa papa 100 ml, iar noapea papa 50-60 ml. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Cata_myky, eu m-am lovit de cojitele in cap la prima fetita, avea coji lipite de pielea capului, mai ales in zona fontanelei. Nu prea am avut ce le face decat pe la 7-8 luni, cand s-a mai intarit zona capului si le-am putut desprinde si "pieptana" cu o perie de bebelusi. Oricum, sunt inofensive, nu sunt motiv de ingrijorare.
Iar cu bubitele, stiu ca s-a mai discutat....si noi ne confruntam de vreo 2 zile cu bubite pe fata si zona gatului
....sunt micute si roz/rosii....se simt mai mult la pipait. Inca nu le-am dat cu nimik....fetele care s-au confruntat cu asa ceva, parca Mav a avut problema asta cu Antonio, cu ce-ati dat pe fata la bebe??
Deci la noapte e trecerea cea mare la scutece???!!! Suuper
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
Miky-ea spune:
Lauramiron,multumesc mult pt raspuns!
M-ai lamurit!Deci isi merita banii!![]()
In legatura cu bubitele,o verisune ar fi ca apar din cauza caldurii din camera bebelusului.Printesei mele i-a aparut o iritatie pe fata si i-am aplicat urm tratament: ceai de musetel/galbenele si o crema de la Mustela speciala pt piele iritata si acum este mult mai bine.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
mamiseli_11 spune:
De acord cu mutatul la sutece
Incerc azi sa va arat ce am cules.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
cata_myky spune:
la noi bubitele sunt in zona fruntii si pe la timple.au o culoare galbuie si au facut coaja.de tarite stiu si eu dar de unde sa cumpar ca aici nu cred ca au astia asa ceva.nici nu stiu care e denumirea in germana
.
mai da eu maninc de sparg ,mai ceva ca in sarcina si degeaba,ma topesc pe zi ce trece.socramiu m-a disperat cu ''tre sa maninci mai mult''si imi mai si zice ce
i-am zis si eu ca tre sa si dorm mai mult,asa ca fisu,care tot concediul s-a trezit pe la 14-15 dupa-amiaza,si io cucuiata de la 7 de imi vine sa pling.
miine ma duc la dr sa vad ce zice de bubite dar nu trag mari sperante,ca e cam evziv dr asta.cind am fost la vaccin nici nu mi l-a cintarit.i-am zis eu lu scolarita aia sa mi-il cintareasca si masoare,si s-a uitat la mine ca la turci.dar nu a comentat.sa vad miine cum se comporta si daca nu imi place il schimb
cata_myky spune:
si noi tot infrarix hexa am facut si ca efect secundar a fost faptul ca toata ziua a dormit si nu prea a mincat dar apoi noaptea a fost putin agitat.eu nu i-am facut baie dupa vaccin desi dr a zis ca nu are importanta ca nu se intimpla nimic.ceai de la hipp incer sa ii dau si eu,dar nu bea mai mult de 3 lingurite si alea asa descintate.am observat ca daca ii dau inainte de masa nu prea il mai doare burtik.as vrea sa il fac sa bea mai mul dar nu vrea .impinge biberonul cu limba si curge tot ceaiul pe el.
nu stiu cum il voi invata la bibe,dar mai am timp pina incep diversificarea.