Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 28
Ramo2007 spune:
Fetelor, bubulina mea e mancacioasa rau, a papat la 4 110 ml si tot mai vroia, i-am mai facut 65 si a ras tot...
Noi facem baita cam la 2 ore dupa masa, adica daca a papat la 6, facem la 8, o trezim si dupa baita papa din nou.Am incercat si cand se trezeste singura, dar se trezeste urland de foame...se potoleste la baita, dar incepe distractia cand ne imbracam...tati tine biberonul si eu o imbrac.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
Amalia spune:
Manumanu noi nu avem o ora fixa de baita pentru ca suge la ore foarte variate, dar de principiu ii facem intre 18:30 si 20. Pe Luca baita il face vioi, asa ca incercam sa n-o impingem peste ora 20 decat daca e musai. Am inceput sa-i fac baita cam la jumatate de ora dupa masa, ca sa nu fie flamand si sa planga. Cand il scot din baita, iau prosopul direct de pe calorifer si nu plange. Gangureste fericit si-n prosop pana il sterg bine pe cap si-i curat urechiusele si ochisorii. Nasul incerc sa-l curat dupa ce este imbracat si masaj deja, pentru ca se enerveaza si plange cand ii pun serul fiziologic si trebuie ridicat si plimbat putin inainte sa folosesc batista bebelusului.
De cand ii fac baita dupa masa la juma de ora si de cand il scot in prosopul incalzit pe calorifer, nu mai am probleme cu plansul la baie. La noi, astea au fost secretele!
Mamiseli foarte frumos colaj de mesaje!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Frumos mesaj. Mi-e mi-a placut. Din punctul meu de vedere,, sunt de acord.
Va pup
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Iaca ce mesaj am facut pt predarea stafetei. Astept pareri cat mai rapid daca vrem sa il trimitem diseara. Pentru ca ne-am apropiat de sfarsitul aventurilor noastre de gravidutze, ne indeplinim datoria de a preda stafeta viitoarelor mamicutze care isi vor primi minunile in brate in perioada ianuarie-februarie 2009. Ce a insemnat odiseea pentru noi? “E tare bine sa stii ca ai pe cineva care sa te inteleaga 100% cand te plangi de toate problemele de gravidenie, de dureri in toate partile, de mers greoi, de burta imensa, de constipatie, de nopti nedormite cu multe vizite la baie, de faptul ca ai impresia ca nu mai nasti niciodata, de kilograme in plus (sau in minus, hihi ) si lista e lunga. Si la fel de bine e cand ai pe cineva care sa iti impartaseasca bucuria unei ecografii cu rezultate bune, caruia poti sa ii copiezi exact datele de pe foaie si care sa le si inteleaga , care sa iti impartaseasca bucuria a 4 ore dormite cap la cap in conditiile in care restul lumii te considera nebuna ca te bucuri ca ai dormit numai 6 ore intr-o noapte ” (Alra). Dar a avut ca rezultat o iubire imensa, de nedescris, pentru copii nostri. „Te doream inainte de a te concepe, Te visam de cand erai un sambure mic, Te adoram cand te jucai in pantece, Te iubeam inainte de a te naste, Acum te tin in brate si simt ca plutesc, E de ajuns sa-ti intalnesc privirea si ma topesc, Esti copilul meu si nimeni si nimic nu va schimba asta, Te iubesc sufletel mic!!!” (Bravegirl) Ce va transmit mamicile de noiembrie-decembrie? Iata cateva dintre mesajele lor: „Burticilor de ian-feb le doresc nasteri usoare si bebei necolicosi si sanatosi( de la o mamaica de bebe colicos), un inceput de an norocos pentru toate viitoarele mamici!!” (nebunica-zapacica) „Minunile mele din burtica, Anastasia ("inviere") si Radu ("fericit") mi-au adus exact ceea ce inseamna numele lor. Va doresc si voua, mamicilor de ianuarie-februarie, asemenea! Fetelor de la odiseea de ian-feb, sa aveti nasteri usoare si sa traiti in curand bucuria pe care o traim noi! Multe si tuturor!” (manumanu) „Fetelor care vor fi mamici in ianuarie-februarie eu le tin pumnii sa nasca la fel de usor ca mine si ca sfat le zic sa aiba incredere in ele caci indiferent de ce or zice mama, soacra, pediatrul, sotul, vecina de la 2, cartile din dotare - ele stiu cel mai bine ce nevoi are bebe si cum trebuie sa aiba grija de el Nasteri usoare si nu cu mult peste termen!” (Alra) „Un gand frumos, o floare si numai urari de bine pt. gravidutzele si mamicile de ianuarie-februarie. Nasteri usoare si pui sanatosi! ” (Andy08) „Fetelor de la odiseea ian -feb nasteri usoare, bebei pufosi, mancaciosi, sanatosi si necolicosi. Multa bafta!” (Oceanborn) „Voua gravidutelor de ianuarie-februarie va doresc nasteri usoare si copii sanatosi. Momentul intalnirii cu minunile voastre sa fie asa cum vi l-ati dorit. ” (Ginye55) „Sper ca mamicile de ianuarie-februarie sa aiba nasteri usoare si sa le traiasca puii! Sanatate multa, s-aveti putere sa oferiti puiutilor multa iubire si liniste si sa nu uitati sa va bucurati de ei in fiecare moment.” (Olivia26) „Le urez mamicilor de ianuarie-februarie sa nasca usor copilasi sanatosi si cuminti!” (Otiliav) Un an nou fericit alaturi de puiutii vostri dragi. Va saluta mamicile de noiembrie – decembrie. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
alra spune:
asta-i odiseea tzatze stricate
am chemat moasa acasa - tre sa apara, cred ca am un canal infundat la sanul drept. am o umflatura pe areola moale la pipait si in interior se simte ceva mai tare.
ma ustura in tot sanul si cand suge aia mica plang de durere. la modu propriu. da nu va impacientati ca eu plang repede la "buba"
laura, nicole ar dormi mult ziua - cate 3-4 ore si mai mult insa o scol eu sa ii dau sa manance la 3 ore maxim. seara are program de joc si apoi dupa 2 iara doarme bine.
manumanu si eu ca si amalia, o infas cand o scot din galeata (si eu tot tommytub am, daca mai tii minte
) in prosop bine incalzit pe calorifer. eu o infas in totalitate, de nu ii mai iese nici nasul de acolo. de fapt nu folosesc prosoape ci scutece de finet care absorb bine, de alea pentru cine nu vrea sa foloseasca pampersi.
a, si daca nu vrei sa le faci baie dupa masa insa lor le e foame poti sa le dai un antreu inainte de baie ca sa ii calmezi un pic si apoi sa le dai restul. eu mai fac asa: un san inainte de baie, unul dupa. (si inca un san, si inca un san, si tot asa pana la 2 noaptea - in cazul meu
)
mamiseli, eu ce sa zic? m-ai tot citat asa ca nu am cum sa comentez ca mesajul de stafeta nu ar fi bun
. dar poate mai pun mai multe fete mesaje pentru fetele de ianuarie-februarie. lasati fasoanele cu crizele de inspiratie si haideti sa le sorcovim bine de tot ca sa stie ce le asteapta! 
reintru cand pleaca moasa sa va zic ce mi-a zis.
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Alra si pe tine te-au lasat tzitzisoarele? pai va dau eu de la mine fetelor tzitzi in stare buna
dar sunt mici rau
nu v-ajung.
Astept sa ne zici cum a decurs vizita moasei.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
ginye55 spune:
A venit dr, l-a consultat si se pare ca bb nu are nimic la plamani. respiratia grea e de la problema lui. I-a palpat si burtica: nimic nici acolo: mobila, moale, totul in regula. Motivul varsaturilor? Nu a stiut sa-mi zica. Tb sa ajung cu el la Bucuresti. Poate sunt eu paranoia, nush, dar mai vreau parerea unui dr. Oricum, azi a fost bine. Fara varsaturi, a mancat cat de cat bine, a mai fost doar marait. Dar marait era si inainte. Azi a gangurit, a zambit la mami lui. Sper sa fie spre bine.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Mirtha spune:

! NUp iubita.
Multumesc de intrebare. Sunt cumplit de racita si foarte obosita -Eva ma suge la greu.
Am racit tare rau pe 01. pt. ca am iesit transpirata din camera in care am alaptat-o pe Eva in camera unde se fuma si ....am ajuns acasa racita cobza . Asa imi trebuie daca umblu zaluda. 
Am facut febra 39,2 , am reactionat destul de urit - de regula reactionez extrem de uricios cind racesc , nu se mai intelege nimeni cu mine si pentru o noapte a trebuit sa o imobilizez pe mama.
Acum imi tremura mainele pe tastatura pt. ca inca nu mi-am revenit. Va citesc pe sarite pt. ca nu pot sa stau prea mult "pe picioare" - ametesc si abia astept sa imi revin .Ma urasc cind sunt bolnava.
Sanatate ! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Mirtha iubita, ce faci, ne-ai uitat? imi e dor de tine... ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0