Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Spiridusule sper sa scapi cat mai repede de mastita!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Noi am dormit bine...pt prima oara a dormit bebe 5 ore legate de la 9 seara pana la 2 cand i-a dat sotul sa pape, apoi eu la 5, la 7 si la 9. Suuuuper.

Spiridusul sper sa scapi repede de mastita....se pare ca va urmareste pe toate mastita asta

Ginye a mai varsat bebe maroniu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Alra iubita, tot asa cu somnicul?! Chiar ca e frustrant....dar daca i-ai da din start lapte cu biberonul seara la culcare, s-o saturi ca lumea....ai incercat?? Si apoi daca mai vrea ii dai si tzatza ca sa adoarma....zic si eu...

Nici eu n-am mai reusit sa scad la kg deloc. Am avut o foame in ultima saptamana......si o pofta de dulciuriAm zis ca de azi sunt la dieta, ca nu se mai poate. Am 71kg

tot la 2 am culcat-o
am facut baie la 9 a supt pana pe la 10, apoi iara pe la 10.30, la 11 i-am facut aptamil 90ml, a baut cam jumate si dadea sa adoarma, m-am dus sus cu ea, la 12 live and kicking, a baut si restul de lapte pana la 90ml si apoi a mancat iara dintr-un san si apoi din celalalt si abia spre 2 am reusit sa o adorm (iara!!! de ce la 2 mai frate??? are ceas?!???) si la 2 a inceput sa urle ailalta dupa papi (care papi dormea jos cu perna in cap ) asa ca am pus-o pe aia mica in landou abia adormita si m-am dus la ailalata sa o santajez sa se culce - cica sa o tin de mana, da da! am lasat usile deschise intre camere si am vorbit cu ea de la mine din pat si ...minune!... nu i-a luat decat 15 min sa adoarma la loc!
la 7.30 insa au dat ambele trezirea. culmea tupeului: papi s-a dus acuma sus sa se culce si trebuie sa facem cumparaturi pana in 12 si cica sa "nu il scol prea devreme"
va las ca ma apuc sa imi editez demisia - si apropo, daca are cineva vreo explicatie pt programul artistic nocturn al fi-mii sau vreo solutie, sunt deschisa la orice!

PS - ma ustura rauuuu sanu drept pe canale, de ce? mamica zice ca e din cauza ca a supt asta mica tot laptele acuma de dimineata.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Naty felicitari pt baietel si bun venit in clubul mamicilor

Ale am numarat si intr-adevar suntem 93 de mamici si 44 de cozonacei si 51 de cozonacele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

revin - laura eu am 67 de kg si am mult pe sani. mi se pare ca arat ca naiba. ieri in magazine vedeam tot felul de bluze care mi s-ar fi potrivit pe vremuri. aa, si am vazut si un super palton!! da era al naibii de scump chiar si redus, am zis ca ma mai gandesc. una peste alta nu mi-am luat NIMIC

mai spiridus, ma bag si eu in vorba asa, ca de mastita nu stiu mare lucru: eu am folosit capacele alea de la avent care se pun in loc de compresa de san si in alea se aduna laptele, nu mai e obstructionat ca atunci cand pui compresa. poate ajuta daca lasi laptele sa curga liber... inca ceva - eu mi-am luat comprese ieftine de san pe care le schimb foarte des

ALRA 8kg+

Mergi la inceput

Alra iubita ce program aveti voi acolo....nu stiu ce sa zic de bebelina ta de ce adoarme asa greu...poate e mai inviorata dupa baita in loc sa fie mai obosita...poate daca-i schimbi ora de baita un pic mai devreme cu o ora...lui bebe meu initial ii faceam baita pe la 10 seara si era foarte vioi dupa aceea, nu dormea, dupa aia am pus-o la 6-7 nici asa nu era bine si pe urma i-am facut la 8 seara si asa a ramas ca dupa aia papa si adoarme foarte bine pe la 9.

Ginye scuze, sarisem cumva peste mesajul tau, acum am vazut ca ai zis ca nu a mai vomitat Stefanut, ma bucur si ca a papat mai binisor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

isabela sa stii ca si eu m-am gandit la acelasi lucru! sa ii pun baia mai devreme. parca o trezeste in loc sa o culce!

ALRA 8kg+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty35

LA MULTI ANI ! Va doresc bebelusilor vistri si voua multa sanatate, fericire, sa nu aveti colici dar sa aveti lapte cat mai mult,
Imi pare rau ca nu am scris pana acum, dar v-am urmarit pe toata perioada sarcinii, am invatat multe de la voi si am gasit raspunsuri la multe intrebari.
Am nascut pe 4 noiembrie un baietel (Mircea Andrei) de 3.5 kg, 52 cm, Apgar 9/10.
As vrea sa ma adaugati si pe mine la "scutece" pentru ca promit sa fiu activa.

Ma bucur ca ne-ai scris, am facut modificarile, sa va traiasca baiatul!
Te asteptam sa fii mai activa la scutece, acum mesajele sunt inca moderatate si se vad mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alé, si mie imi place listuta asa cum este acum, clara si compacta. Am facut modificarile cerute de fete mai ales ca am vazut ca ai pus link catre prima pagina de la acest capitol si am zis macar aici sa fie cat mai complet. Ai dreptate, nu-i normal sa urmarim mamicile inscrise.
Mai am o propunere, in lista este cineva cu nickul Loredana, nu este membru DC, un alt membru a rugat sa fie trecuta in lista pana isi va face cont, se poate vedea care-i povestea accesand linkul de pe numele ei. Eu propun sa o stergem ca ne complicam aiurea.

Fata mea a fost exemplu de cumintenie, ieri a dormit 3 ore, am fost la magazine cu landoul, am venit acasa si am adus cumparaturile, am mutat-o in cosulet dupa care am plecat cu masina in oras, am terminat si acolo de cumparat ce aveam, am venit acasa si atunci s-a trezit, 3 ore n-a zis pas. Iar azi noapte s-a culcat la 12, prima trezire la 3, a doua la 6 si la 9 am trezit-o eu ca am auzit-o ca a facut kk in somn. Acum iar doarme de aceea am si reusit sa mai intru pe forum.

Alra, eu dupa prima luna am inceput Anei sa-i fac baie dimineata, si atunci dormea dupa baie bine si reuseam si eu sa fac treburile in casa. Tot asa pateam cu ea, de fapt nici Elisa nu-i departe, parca dupa baie se revigoreaza.
Dandusa, Mav, ce familii frumoase aveti, nu mai spun de voiniceii mici .
Ginye, cum mai este Stefanut? Scuze ca vin asa tarziu cu intrebarea. Ai vorbit cu pediatrul?
Laura, ce chestie, credeam ca va lua mai putin de 1 kg in prima luna, pai deja sunteti la 6 kg, nu?
Manumanu, cum te mai descurci cu gemenasii, esti singura acasa cu ei ziua?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Noi am dormit bine...pt prima oara a dormit bebe 5 ore legate de la 9 seara pana la 2 cand i-a dat sotul sa pape, apoi eu la 5, la 7 si la 9. Suuuuper.

Spiridusul sper sa scapi repede de mastita....se pare ca va urmareste pe toate mastita asta

Ginye a mai varsat bebe maroniu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Sa-i tina Dumnezeu obiceiul!
Din fericire nu a mai varsat deloc, dar e marait rau!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput