Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Naty Sa-ti traiasca baiatul! Te asteptam la scutece!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Otilia Am postat un mesaj pe la pag 20.Suntem mai bine, am mancat azi noapte, putin, dar am mancat. Nu am mai varsat, dar suntem marait rau! maine ajung si la pediatru.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, aveti vreuna copilul la dr Mihaela Cristescu Marcu de la MedLife? Sau ati auzit ceva de ea? As vrea sa--l duc pe Stefanut acolo, am inteles ca e f buna, dar as vrea ceva pareri daca o cunoasteti.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye eu nu am copilul inscris la dr Marcu, dar stiu din surse sigure si multe la numar ca este o FOARTE buna doctorita. Faci o alegere foarte buna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicute!
Am scris ditamai mesajul si s-a pierdut.., si cum n-am timp sa reiau tot ce am scris, am sa fiu scurta..

Elilov, Spiridus imi pare rau fetelor ca treceti iar prin aceeasi problema! Va doresc multa sanatate, sa treaca pardalnica asta de mastita si sa va vedeti linistite de puiuti!
Ginye am auzit ca ar fi o doctora buna...dar zic asta doar din "auzite".. Multa sanatate lui Stefanut! Sa ne tii la curent cu starea lui.

Noi suntem bine, doar ca maraim iar de vreo 2 zile. S-au intors niste colici mai puternici care-l sacaie rau , suge ziua din ora in ora de durere si am impresia ca am sanii gooooi...dar stiu bine ca nu e asa, ca-i vad laptele curgand din gurita. Noaptea doarme relativ bine fata de ce aud pe aici. Are cel putin 2 reprize de cate 3 ore...dar programul variaza..uneori sunt si 4 ore si jumatate, alte ori sunt 2.
E vioi, foarte vesel cand nu-l doare burtica (dar asta din pacate se intampla cam rar ) si e tare incantat de caruselul de la pat. Cum avem deja doua, schimbam jucarelele..o zi unele, o zi altele, sa le variem .
A inceput sa-i placa si lui din ce in ce mai mult la baita si-si intinde piciorusele prin apa si gangureste.
Cel mai vesel este dimineata cand se trezeste de tot. Ma tot cheama, gandureste si daca vede ca tot nu vin, tipa. Cand ajung la el, se bucura din tot corpul, zambeste cu gurita lui stirba, ii rad ochii de bucurie! Atunci e cel mai bun moment pentru dragalit si vorbit...te topesti cu totul cand il vezi. Tot dimineata e fanul cel mai mare al caruselului...sta sa-i dai drumul vreo 20-30 de minute in continuu dupa care trage un tipat si un plans fortat ca sa-l ridici.

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza! Ca la mine acum e dimineata
Alra, eu zic sa-mi trimiti mie bebelina ca si eu ma chinui sa o adorm pe a mea pana pe la 2-3. Si cum am 2 tzitzi pline cu lapte, pot sa le agat pe amandoua si le rezolv. Si apoi ti le trimit tie , si tot asa facem cu randul ...Ei ii place mult la baita, pare obosita dupa. Adeara nici nu a supt, a adormit instant, dar s-a trezit dupa 15 min si s-a mai culcat la 1.30, trezit pe la 2.20 , supt si iar somnic vreo 2 ore. La 5 s-a trezit si nu am mai putut s-o culc neam. La 6 am cedat si am pasat-o alor mei sa se descurce. La 7.40 urla de foame, asa ca a luat micul dejun.
Spiridusule, imi pare rau sa aud ca si pe tine te chinuie mastita.
Ale, multumim pt listuta.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ale multumim pentru listuta! Nu stiu cand ai mai avut vreme si de asta..
Te simti mai bine acum?

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos ca ai reusit saa faci modificari. Te Otilia

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

Sunt Otilia.

Am modificat eu in listuta datele tale Monicus si am trecut-o si pe Maria_28 la mamici.
Stiu ca si Iubu77[/red] a nascut, am vazut o postare de-a ei dar nu cunosc detalii.

Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,mamici fericite!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: este bun vaccinul Infarix? Ni l-a recomandat medicul pediatru pentru 2 luni.
Multa sanatate,Spiridusule!Imi pare rau ca ai si tu aceeasi problema ca si mine si Eli...A venit randul meu sa-ti spun sa fii puternica,sa lupti pt puii tai!Doamne ajuta!Astept vesti bune!
Eli,tu cum te mai simti?
Ale,minunea mea a avut la nastere 48 de cm si scorul apgar 9.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Si cand vei face modificarile Ale?Poti face dupa aceea? Sa nu uitam,, dupa aceea... zic si eu.. Ok

Citat:
citat din mesajul lui Alé

Edit tarziu: Am facut toata lista. am o rugaminte - sa mai numarati o data copiii si mamicile, ca mie imi joaca okii.
N-am facut nici o modificare la lista initiala (monicus, alra), mai modificam pe parcurs. Mai am de cules zilele de nastere si gata. As pune si lista cu fetele de care nu mai stim nimic, asa cum am spus mai demult, cu virgula intre ele. Cat despre cele care nasc si nu dau nici un semna, eu tot asa zic - in lista... nu stam sa le pandim pe la cine stie ce subiecte sa aflam ce si cum.

Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput