Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

MITZ - a zis azi ceva guvernu??

Sorry, ieri m-am retras de la apel. Cred ca pana acu` ai aflat ce au zis onor guvii. Noi avem un grup de suport pe yahoo si ne gandim sa luptam pentru mai multe probleme legate de mama si copil. Cine doreste poate sa vina sa vada ce discutam aici:
Grupul de suport al mamelor
Mama ce m-am distrat cu voi, Profa, Anka, Moni & gashca sunteti mortale!
Fular eu nu le-am pus niciodata la gura, ci la gat, sa nu intre frigul pe acolo.
Plans la persoane straine Si Toma a plans la mama dar din cauza ca are vocea mai grava si ragusita. Cum si-a dat jos ochelarii si a pitigaiat vocea s-a inseninat copilul.
Irda pupam si noi printesucile, sa se faca mari si frumoase si sa fiti mandri de ele!
Soatza mea a bagat un curcan cu cartofi, usturoi, rosii si vin la tava. Abia astept sa se faca, miroase de nu mai pot.
Edit: Toma a mancat azi 110 ml de piure subtire de morcov cu cartof si putina telina. Azi noapte la 4 a vrut bibe (ca mancase cerealele pe la 20) si dupa 200 ml a plans ca mai vrea. I-am mai facut 70 ml si dupa aceea inca mai voia! Nu stiu unde baga nene atata ca m-a speriat!
VA UREZ UN AN NOU MULT MAI BUN SI MAI BOGAT, SA FITI FERICITE, IUBITE, SA VA CRESTETI PUII BINE SI SA VA FIE SANATOSI! 2009 SPER SA FIE PENTRU TOATE PLIN DE BUCURIE! VA IMBRATISEAZA GASCA NOASTRA SI VA DORESTE DISTRACTIE PLACUTA. LA MULTI ANI!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Va uram si noi
un an plin de sanatate, bucurii si impliniri!
Si cu totii sa-i avem pe cei dragi alaturi!
Copilasii sa ne creasca frumos
si sa ne aduca satisfactii!
2009,
te asteptam !

Camy, sa va ajute DD sa va linistiti si cand veti fi pregatiti sa va dea un bb in burtik !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

noi mergem la niste prieteni astazi, cu Raul (ca dorme el de la 21-5 dar nu mereu, se mai trezeste uneori si vrea tzitzi) dar nu stiu cum da fac...ca e prima data cand mergem seara undeva cu el...intrebare: sa-i dau ultima masa acolo...deci sa mergem pe la 8 (eu asa tind sa fac) sau sa-i dau papa acasa si sa-l duc adormit?
se vede ca doarme pruncutu...am timp de net

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetele interesate de indemnizatie:
S-a publicat modificarea aprobata ieri de Guvern, in Monitorul Oficial nr. 899 de azi (la pagina 6). Monitorul il gasiti www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--297.html" target="_blank">aici.
In consecinta, o persoana poate primi indemnizatie intre 600 lei si 4000 lei, in functie de veniturile din ultimul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hai ca aproape am terminat si eu treburile... Mai are Ovidiu de facut maioneza pentru salate.
Am facut cateva tavi de saratele cu branza, am facut si briose cu banane (multam Marimar de reteta, am vazut-o abia acum, dar o retin ).
Dam o fuga pana la nasi, dar ne intoarcem, as zice eu pe la 9. Probabil va fi 10 sau dupa miezul noptii in realitate, desi sper sa faca Erika galagie si sa venim acasa. Na, ei fumeaza, mai au o familie invitata, galagie chestii....
Asa ca pe ultima suta de metri va urez sa intrati in noul an plini de bucurie! Sa aveti un an minunat, mai bun, mai linistit, cu tot ce va doriti!
Un pupic special pentru Camy! Draga mea, decizia voastra este inteleapta, cu rabdare veti reusi sa depasiti orice obstacol, iar la momentul potrivit veti avea si bebelusul mult dorit!

Gata, ma duc sa spal copilul mare si sa il impodobesc

Mergi la inceput

Sun, vreau sa va urez in mod special, tie, sotului si Theei, un an minunat cu multa-multa sanatate. Esti o MARE DOAMNA ! Ai un loc aparte in sufletul meu, sa stii . Te admir cum reusesti sa-ti faci timp sa scrii cate un cuvant bun pentru fiecare. Eu nu ma pricep asa de bine la cuvinte, si nici timp nu gasesc . Esti un exemplu pentru noi!

Oana, cateodata mai si doare la supt. Depinde cum prinde sanul. Dar daca ma doare rau ii scot sanul din gura si incercam din nou . Concluzia e ca poate sa apuce fara sa ma doara.

Estrela, vreau sa-ti spun neaparat ca m-am uitat acum pe pozele Mayei. Mai, frumos copil ai . E o dulce! Mi-a furat inima de-a dreptul !

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetele mele dragi,
In anul care vine sa aveti parte de tot ce va doriti! Sa fie bebelusii sanatosi si noi sa ne bucuram de ei!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Dragele mele,

Va doresc un an minunat, plin de fericirea de a ne vedea pepenasii cum cresc, plin de iubirea din ochisorii lor si de fericirea lor! Va doresc multa sanatate pentru ca restul vin de la sine!

Camy- un gand special pentru tine. Iti doresc din tot sufletul sa fi fost ultima incercare din viata voastra si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Carmenela- o si pt. tine si Allegra. Sper ca interventia de la anul sa treaca repede repede si sa fie totul in regula.

Pupicei tuturor si o seara de vis

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Vazut si poze noi cu pepenasi (si fratiori, verisori, etc) care mai de care mai frumosi : Sofi de Ooka, Daria de Kamelya, Raul de Oana, Allegra de Carmenela (cea pentru montaj), Andreea de Mina, Bogdan de Struluta, Xenia de Gallyb, Sebastian de Scumpi, Miruna de Violeta, Miruna de Ralu, Raluca de Tecky, Alexandru de Ella. Sa va traiasca puii!

Avem o bostanarie pe cinste .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fie ca anul care vine sa va aduca numai bucuriii,fericire si sa fiti sanatosi si voiosi!!!

IRDA
CRISTINA 26,BUJO veti avea mereu un loc in inima mea!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput