Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Tuchi....nastere usoara, draga mea.......si recuperare rapida!

Bogdan Gabriel sa fie sanatos, norocos, istet si cuminte!

Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Tuchi nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios

Fetelor va urez un an plin cu de toate sa fim sanatoase si toata familia ca sa putem avea grija de asemnea minuni de la Dumnezeu. Va pup si sa ne intalnim la anul tot asa vesele si sa uitam de tot ce a fost rau. Poate revin si fetele care nu au mai scris

Desi nu eram prea fascinata de copii (fiind mare fan al animalelor) fata mea m-a invatat anul asta sa iubesc cum nu am crezut vreodata si sa incerc sa fiu mai buna. Nu credeam ca un copil poate aduce asa emotie in viata si atata bucurie. Suntem o familie fericita formata din 3 omuleti si doua pisici iubarete foc care spera ca anul ce vine sa fie macar la fel de bun.

Sanatate maxima la toata lumea in 2009!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Pupicei speciali de la Antonia pentru Toma si toata gasca vesela de Mitzi!!!!

Sa aveti un an minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asa...
Sa scriu repede pana nu mai scrieti vreo 3 capitole ca apoi iar ma chinui sa recuperez si n-apuca sa mai scriu.
Zicea cineva ca ii da lu bb Milckzuker si n-are efect. Trebuie insistat. Lu Filip i-am dat o luna pana sa apare efecte. Acum face foarte bine, chiar si de 2-3 ori pe zi, cu toate ca face mai tare de la papa.
Ana_a cu stomacu ma chinui de cand ma stiu. ti-a zis Eliza ca poate fi vorba de helycobacter care este o bacterie foarte pacatoasa vinovata de producerea ulcerului. Io am avut de cateva ori helycobacter. Si trebuie luat si antibiotic. Daca insa e vorba doar de un stomac sensibil, poti rezolva cu putin regim. Si poti lua Omeran, io de cand am nascut fac crize de stomac desi am grija ce mananc si mi-a zis dr ca pot lua omeran si asta fac. Poti lua cateva zile una pe zi. Multa multa apa plata ma ajuta, posibil pt ca dizolva sucul gastric in exces. Si pilaful este foarte bun, orezul face mucilagiul ala care e pansament gastric. Multa sanatate.
De vreo sapt mi-a scazut si mie laptele si seara a trebuit sa-i dau supliment (tot de-al meu ofcors ca nu degeaba am pus la congelator). S-a golit acum rezerva si cum prind o tzatza plina dupa ce suge, mulg ca sa am ce-i da seara daca nu-i ajunge. Ma declar multumita ca inca n-am apelat la formula, si vad ca deja park e mai bine cu lapticu, numa ca tre sa ma chinui sa beau lichide ca uit.
Cu mulsu... io ma impac tare bine cu pompa. Reusesc sa scot 120ml in 10 min, daca e cam goala tzatza il scot in 20 min. Dar si io, ca si Gini am experienta deja, de cand s-a nascut am muls si am pus la pastrare surplusu.
Fular io nu i-am pus la gura, doar la gat. Si la noi crek ati observat ce temperaturi au fost. Apropo de asta, sa-i raspund lu' Yael. Da draga mea, asa e de frig la noi, au fost -18. Am stat cu frate-miu intr-o dimineata o ora sa ne chinuim sa dezghetam usile la masina care erau intepenite. Si am pus si spray de dezghetare, sa nu va ganditi ca nu. In casa e bine si cald ca avem centrala deci nu dardaim. Laptopu meu e Asus.
Si noi papam legume. Ne place morcovul, telina, conopida cu putin mar ca altfel e cam seaca, iar patrunjelul bleax. Da crek era cam atos. Si am luat si sfecla ca ati zis voi ca se poate.
Ziceati de tiramisu. Reteta originala se face cu vin de Marsala, asa ca oricum are alcool. Dar in lipsa de asta se pune lichior in cafeaua cu care se insiropeaza piscoturile.
Noi nu facem cine stie ce de papa. Avem niste friptura, oua umplute, niste bombe, inca o praji cu caramel si niste racituri. Au mai ramas ceva praji de la craciun. Atunci am incercat reteta lu Gini cu mar si a iesit foarte buna. Aaaa si azi mai fac salata lu Anka daca o gasesc pe vreo pagina ca nu mai stiu decat in mare.

Sa facem si noi ceva urari. Desi stiti toate ca va doresc numai bine. Sa aveti parte de un an ce-l putin la fel de bun si de implinitor ca si cel care a trecut, pt ca in ciuda problemelor pe care le-a avut fiecare trebuie sa recunoastem ca am trait momente emotionante cand ne-am tinut puiutii in brate prima oara.
Dragei mele Camy ii urez sa nu mai aiba niciodata un an ca asta. Cei care vin sa fie inzecit mai buni si linistiti.
La multi ani!!!

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

La multi ani! sa aveti parte de un 2009 plin de bucurii si liniste in suflet, cu pepenasi sanatosi si voiosi!
draga Cami, iti doresc din tot sufletul sa va regasiti linistea sufleteasca..iar cand acel moment va veni, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un puiut!

ruxule pt poezica

anul 2008 a fost unul per-fect! am trait minunea sarcinii...iar acum nu-mi gasesc cuvintele sa descriu imensa iubire-fericire ce o simt cand privesc ochii acestia senini, angelici si inocenti de langa mine

pupici la toata trupa si cate o ca-mi sunteti dragi toate, auzi mitz-ule!?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Moamaaa cat am de citit din urma . Incerc mai incolo un pic sa recuperez.
Dedocamdata, am un pitic: dintisoru lu fimea (ala care are 2 saptamani), nu e drept la pipait (adica lama nu e neteda), e zimtat, parca are trei coltisori asa. Am pus cateva poze pe picasa sa vedeti, dar nu se vede prea grozav. E normal oare?. Pozele sunt sa vedeti si cat a crescut in astea 2 saptamani, parca Dana intrebase? Scuze daca nu am retinut exact .

Revin cu uratul mai incolo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Capri e perfect normal sa fie asa dintisorii, ei se tocesc dupa "folosire". Nu mai stii cand se schimba aia de lapte ca tot asa zimtati sunt? Io imi amintesc cand mi-au crescut astia definitivi ca eram tare uimita ce zimti au

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

capri n-au nimic dintisorii ...sunt doar gata sa inhate ceva; da un ochi pe google la imagini daca vrei sau uite alt bebe cu zimtzi

tuchi nastere usoara si bb sanatos si papacios! ma bucur tare pt voi!

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multe lunite pentru Sebi si Ilincuta!

Violeta,
da ma, ma si musca cu ei .

Bujo, Oana, Andreea (a_cicel), multam de lamuriri cu zimtii. Uitasem de la Matei, ca au trecut 7 ani si lui inca nu i-a cazut nici un dinte de lapte .

Fetele care ne-ati felicitat pentru dintzisorul nr. 2, va multumim si !

Tuchi, nastere usoara si bb sanatos !

Revin ca plange.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

apropo de dintisori: nu doare cand papa de la san?

Oana

de Raul

Mergi la inceput