Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Caprioara spune:
Monaaaa,
si tie si la baieti! Ce mai faceti?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ooka spune:
salutare fetelor
Capri, multumim de aprecierile la adresa Soficai
si popicei la iepurila
, abia astept sa fim si noi rozatori, pana atunci ma uit cu jind la coltii fiicei dumitale![]()
Vreau sa va urez si eu un an bun, cu multa sanatate pentru toata lumea, sa aveti impliniri cit cuprinde, o viata lina si numai bine!
Camy, sper sa iti ajute Dumnezeu sa iti fie mai usor si sa poti sa iti indeplinesti visul la anul, sa fii sanatoasa
mami de Sofi
ElizaClara spune:
La multi ani!
Un an nou fericit alaturi de cei dragi voua si de micile minuni!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
ina C spune:
Va doresc un an nou in care sa fiti sanatoase, multumite si linistite!
Camy, iti trimit si eu un pachet mare, mare cu ginduri bune!
...Si tie ,Carmenela!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
dia_filipas spune:
VA DORESC CA ANUL 2009 SA FIE UNUL PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI ARMONIE IN FAMILIE!!
Camy tie iti doresc un an in care sa-ti gasesti linistea si atunci cand vei fi pregatita, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si cuminte!
MULTA SANATATE BEBELASILOR BOLNAVOIRI!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
atb spune:
Va doresc un an nou minunat, plin de impliniri, bucurii, fericire, sanatate, iubire si binecuvantarile lui Dumnezeu sa se reverse din plin asupra voastra si a celor dragi!!!!
Va pup cu drag si va multumesc ca existati!!!
Distractie placuta in seara asta!!! 

Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
dana81 spune:
Prietenele mele dragi, va doresc un AN NOU plin de realizari si impliniri, sa lasam in urma greutatile si supararile,Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa aveti parte de sanatate si noroc, puii sa ne creasca mari si frumosi si noi sa devenim mai bune si mai intelepte!!! Va imbratisez cu drag, si va multumesc la fiecare in parte pentru ca va pasa si pentru ca ati stiut sa ma faceti sa va iubesc!!! LA MUTI ANI!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
truli-luli spune:
Sa aveti parte de un an 2009 cu multe bucurii, impliniri si fericire, sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati de minunatii pepenasi!
Ce va doresc voua imi doresc si mie si familiei mele. si as mai vrea atmosfera de la odisee
. Va
cu mult drag!
Camy esti in gandurile mele. Ma rog ca Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va daruiasca ceea ce va doriti atat de mult.

poze Ana si Victor
varsta Anei
MissJJ spune:
Va uram si noi un An Nou cat mai fericit si plin de bucurii si impliniri si multa sanatate.
Multi pupici din Uk!
PS am terminat cu filmuletzul sper sa va placa am sa il si downloadez si am sa il pun pe un cd/dvd il trimit la una din fetele din ro si apoi il impartiti voi intre voi, fetele din strainataturi am sa il trimit prin posta.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
iriss27 spune:
Va multumesc fetelor care mi-at dat parola supa picasa. Am vazut numai pepenasi superbi!!! Unul mia frumos ca altul! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Sa va aduca numai soare in viata!
Am pus si eu cateva poze cu prichindeii mei:
http://picasaweb.google.com/pepenasi08/DavidAlexandruSiYvonneMariaIriss27#
Va doresc ca anul 2009 sa va astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase, iar dorintele sa se indeplineasca TOATE!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)