Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Si vreau sa va mai spun ceva, vorbind din proprie experienta.
Viitoarelor mamici, veti vedea ca veti fi mult mai relaxate la al doi-lea copilas, veti trata totul cu mai mult calm, iar totul va fi foarte usor in cresterea si educarea copilului. Cel putin eu asa am perceput situatia la Andrei. Nici nu stiu cand a trecut un an si ceva.Parca toate miscarile mele veneau asa de la sine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Alinus, felicitari, sper sa fie asa cum iti doresti....

Eu sunt suparata, de ceva vreme nu ma simt prea bine, saptamana trecuta am zis ca am o stare de nervi, acum imi dau seama ca de fapt eu sunt obosita, nu reusesc deloc sa ma montez pisihic, ca sa nu spun ca ma dor toate alea, ma supara rau un san, m-am tot palpat nu simt nici un fel de nodul, sau alta umflatura, cand nu port sutien sau bustiera e nasol, probabil tb sa ajung la dr, stangul a fost preferatul lui Cristi si este mai mare decat dreptul, ca sa nu spun ca mereu ma lovea cu piciorusele cand ii schimbam pampersul.....nici macar nu stiu unde sa merg, poate imi spuneti voi...ca sa nu spun ca obligatoriu tb sa ajung la dr mea, am un CM super dereglat, de 2 luni imi vine cam la 21-22 zile, innainte era ok 28-30....ma cam pune pe ganduri, mai ales ca s-a reglat bine dupa intarcare.....asa ca am inceput anul cu stangul, sper sa nu o tin tot asa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi ieri am sarbatorit cu nasii, au venit sa ridice baiatul la grinda....a primit multe cadouri, a multumit pt ele cu cate un pupic, le-a aratat nasilor ca el sta singur pe scaun(normal) la masa si papa singur....cica cu furculita, ma rog mai mult cu mana, dar avea baiatul furculita(altfel ni le ia pe ale nostre), cu lingurita papa mancarica fara probleme, mai ajunge pe fata de spui ca are masca, dar papa...o sa pun si poze mai tarziu.

Danielle, Carpatina, Roxana drum bun la intoarcerea acasa.....Roxana sper ca te-ai distrat si pt mine.

Carpatina si Roxana au ramas datoare cu un raspuns de anul trecut......daca nu ne spun... cine stie....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI!!SA AVETI UN AN NOU MAI BUN, PLIN DE IMPLINIRI SI MULTA SANATATE!!
Felicitari proaspetelor gravidute Rodica, Daniela,SabinaY si Alinus. Sa aveti o sarcina lipsita de probleme!

Sf. de an a fost incarcat cu boli, suparari si vad ca anul 2009 tot asa a inceput. Eu, sotul si mama am facut varicela (am luat toti de la Alessia) si bolim de pe 1 ian. E groaznic, abia pot dormi noaptea. Fata a ramas la soacramea inca de pe 31 dec, caci de Rev am petrecut acasa cu inca 3 perechi. La 11:45 am mers la Palatul Culturii si am sarbatorit primele clipe din an in multime, cu sampanie si foc de artificii. Dupa ce au plecat invitatii au inceput sa ne apara primele bubite..

Cam atat deocamdata..incerc sa trec peste primele zile groaznice si imi doresc ca noul an sa imi aduca multa sanatate, pace si intelegere in familie.
va pup

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Am reusit sa postez cateva din pozele facute prin Bucuresti:

http://intarasoareluirasare.blogspot.com/

sabinaY, ai stofa! Si mie imi place la nebunie arta fotografica, dar nu am avansat atat de mult ca tine.Sa stii ca le-am savurat cu mare placere. Am intrat pe blogul tau, banuiesc ca si "Morometii" se numara printre cartile tale preferate. Iti recomand cu caldura "Descult" de Zaharia Stancu,cam tot in genul Morometilor dar are ceva mai special. Am descoperit-o cand aveam vreo 11 ani si de atunci cred ca am recitit-o de vreo 10 ori.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Cecilia, ai PM!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Kriss79, sanatate multa tie si familiei. Varicela este o boala usor de suportat ptr cei mici dar dificila si uneori complicata pentru adulti. Sper sa va refaceti cat mai repede. Mie mi-e groaza de bolile astea, nu am facut nici o boala specifica cand eram copil si mi-e tare teama sa nu patesc ca in cazul tau sa o iau de la copii. sa treaca cat mai repede mancarimea!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

cu mere, yaia, cu mere!

Aia cu branza e specialitatea austriaca...dar e buna si aia cu mere!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
A doua liniutza palida, insa prezenta.

Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos! Felicitari!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

KRISSsa va faceti bine repede toti trei. Dar cum v-ati nimerit toti fara varicela in copilarie? Eu din cauza asta nu sunt de acord cu vaccinarea impotriva tuturor bolilor copilariei care trebuiesc facute in copilarie, nu?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput