Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ma retrag si eu nu inainte de a MULTUMI CELOR CARE AU VOTAT-O SI PE DARIA LA CONCURSUL KINDER STUDIO!!!

Noapte linistita tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

La multi ani fete dragi! Sper ca anul v-a gasit zambitoare si pline de speranta.
De 3 zile Teo nu mai vrea sa suga cu nici un chip, desi era fericit cate 1-2 minute in orice moment al zilei. Bine ca nu e cu lacrimi, face dumnelui cum pofteste.
In ajun ma apuca greturi de dimineata desi zic ca e imposibil, astept cm astazi, 2 ian.
In seara asta fac un test, asa intr-o doara. A doua liniutza palida, insa prezenta.
Plutesc in incertitudine, imi pun intrebari in fel si chip, caut raspunsuri, pe alocuri mi se confirma.
Acum astept cu o asa infrigurare...
Sper doar sa mi se implineasca dorinta. Si mai sper ca Sabina Y sa-mi fie colega de odisee.

Ingerii sa va sarute

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ma chinui sa scriu mesajul asta de 4 ori pana acuma.

Alinush felicitari!Doamne ajuta sa fie de bine,sa ducem odisea impreuna,alaturi si de Daniela si Rodica cu bune cu rele.

Cceva sigur a fost in aer...de sunt asa multe gravidute...chiar o buna prietena care isi dorea sa fie gravi de ceva vreme incoa,mi-a dt mesaj de dimineata ca este si ea gravi.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am reusit sa postez cateva din pozele facute prin Bucuresti:

http://intarasoareluirasare.blogspot.com/

sabinuta,arunca un oki si spune-mi ce crezi

Inca faceti ....va invit la cafeluta,cu lapte,cu zahar,cum va place.

Eu mi-am revenit din raceala....ma simt mult mai bine,parca sunt om din nou.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Danielle,scuze ca nu am fost prea explicita.Am comandat un bilet care cica nu se putea schimba.Am facut cancel si am vrut sa iau alt bilet dar nu vor sa mai imi dea banii pe asta.Am inteles chestia asta dar faza este ca cica nu mai imi dau nici macar biletul chiar daca l-am platit.Ca daca am facut cancel gata,am pierdut biletul si nu mai mi-l dau inapoi.Eu sunt cam grea de cap si nu inteleg nicicum...desi cica asta e legea.

Yaia,multumesc de sfaturi.Baietii se simt mai bine dar Naoki tuseste inca si de cate ori tuseste vomita.

Devylla felicitari pentru bebe2!!!Ce m-am bucurat cand am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI !!!

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Rodica, Sabina, Dani, Alinush Felicitari !!!
Sa dea bunul Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi.

Tare mult imi doresc si eu un fratior sau o surioara pentru Cristi, insa o sa mai asteptam pana in a doua parte a anului acesta.
Mai vedem.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Sabina multumim de .

este prima oara cand Cristi la ora asta nu e trezit inca. Asa as mai fi dormit si eu, insa astept preotul cu botezul.
Trebuia sa vina de la 8 dupa cum arata programul de la Biserica insa nu e nici o miscare.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

cu mere, yaia, cu mere!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dragelor!
Picii astia ai mei s-au trezit astazi ca niciodata la ora 10!
alinus, felicitari draguto! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos, frumos si super mancacios.
Erina, iubita, inca nu s-a incheiat concursul, noi votam in continuare, de 4 ori pe zi! Pe langa mine, i-am atras si pe tati, buni si matusa!
Ayumi, sanatate baietilor. Ne-am confruntat si noi cu asta si stiu cat de neplacuta poate fi!
Vad ca tot ploua cu bebelusi, Doamne ce dor imi este si mie de burtica mea, dar mai ales de miscarile copilasului.Din pacate nici situatia nu ne mai permite o sarcina, dar mai ales organismul meu nu mai suporta, ca pe cuvannt ca l-as fi facut si pe al trei-lea. De aceea mi-a legat si tromplele ca sa nu ajung sa ma macelareasca aia pe la spitale, plus de asta nu concep ideea unui avort.Pe Andrei l-am facut cu risc, un risc pe care mi l-am asumat, insa Dumnezeu mi-a ajutat si mi-am dus treaba la bun sfardit.Acum cand il privesc uit toate chinurile pe care le-am indurat, pastile, injectii si perfuzii...
Ca o gluma acum, cateva luni, mi-a intarziat menstruatia cam cu o luna. Deja intrasem in fibrilatii, daca sunt insarcinata il las cu toate avertismentele doctorilor si imi doream gemeni ca sa pastrez egalitatea in familie Al meu radea de mine, ca nu mi-a legat trompele bine don doctor. De fapt a fost o dereglare hormonala

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput