Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sabina, ai fost tare haioasa cu felicitarile. Si dc era bb3 care e pb?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

cumatra, va pupam. Iaca sunt la masa, deci forum.

Carpatina, va doresc drum bun sambata, sa ajungeti cu bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mandarinutza, ce haioasa este Antonia! Ati fost in fostul 23 August,nu? Locuinta alor mei era in apropierea parcului si Doamne ce mai petreceam acolo cu prieteni si colegii de scoala! Na,ca m-a lovit nostalgia!
Gabriela, ma bucur sa aud ca Sara este din ce in ce mai bine!Am vazut si pozicile,ati petrecut frumos, chiar si acasa. Vreau sa te intreb cosul acela este locul de pedeapsa al fetei?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Sim, am vazut ca aveti planuri mari pentru vara lui 2009! Sa va mearga din plin si sa reusiti sa ajungeti si in alte locuri decat cele in care v-ati propus!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Noi am petrecut aseara acasa in patru. Se oferise mama sa stea cu cei mici dar cum ne-am hotarat prea tarziu , ne-au cazut toate planurile si am ramas acasa. Dar nu ma plang!A iesit mai bine decat ma asteptam. Am trebaluit prin casa pana pe la vreo 11.Copii erau in picioare cand s-a facut trecerea in noul an. Alexandra a aprins artificiile cu tati, iar Andrei a ras de mama focului de cate artificiile colorate impanzeau cerul. Am ciocnit cate un pahar de sampanie(Alex a avut din cea fara alcool) si apoi toti patru ne-am pupat sub varsc(ca anul ce vine sa ne prinda tot alaturi si necazurile sa ne ocoleasca). Andrei a adormit imediat dupa toata nebunia, Alexandra in schimb s-a rasucit in pat pana aproape de 2 dimineata. La ora trei dimineata am dat si eu stingerea caci a doua zi ma asteptau alte drumuri de facut

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Astazi am petrecut alaturi de nasii nostri si de o pereche de fini. A iesit super fain. Pe langa degustarile de rigoare, am dansat de mama focului, chiar am facut karaoke. Andrei a fost super sociabil in conditiile in care nu-i mai vazuse pe nasi de cateva luni bune. Dar nu avut nici o problema. Dupa o inspectie sumara a casei s-a luat la joaca cu ceilalti copii si a uitat de noi. Era vorba sa-i luam astazi motul lui Andrei,dar nasul a amanat-o din nou. Cica pana implineste baiatul doi ani. Sper sa-l induplecam, iar daca nu, raman cu doua fete cucuiete, in loc de una. Sunt ceva de genul: un ochi plange, altul rade. As fi vrut sa-i ia motul , ma gandesc ca vine caldura si Andrei transpira rau de tot, plus ca nu mai sta cu parul prin, dar imi si place asa cu parul mai mare, de zici ca-i fetita. Acum pot sa-i prind si codita la spate pe langa mot. Dar ramane in discutii... vom vedea ce vom face.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai rezist pe metereze, asa ca va urez somn usor si noapte frumoasa. Sa visati frumos! multi si pe maine!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Danielle de Anglia, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos! Felicitari!

Ayumi, am trecut recent prin asta, de aia am recunoscut simptomele. Pune-i pe gemeni la regim: orez, morcov fiert, mere coapte, lapte fara lactoza (asta ne-a salvat pe noi) si rice drink (musai trebuie sa aveti acolo, daca nu, fierbe tu orez in apa si apa aia folosita la fiert orezul da-le-o baietilor, daca nu o accepta ca atare, atunci ascunsa in laptele fara lactoza). Si tine-i hidratati, e foarte important. Daca nu accepta sarurile date de medic, atunci cat de multa apa posibil. Sau ceai de menta, daca accepta. aaa, si afinele sunt bune in cazul asta, daca mananca.

Drum bun la intoarcere Danielle,Carpatina si Roxana!

Ca tot laudati papanasii si dulceturile ce papa singuri, Tudor mananca singur de cand avea 1 an si sta in scaun de copil mai mare tot de atunci. Daaaar, numai la gradinita. Adica acolo l-au invatat si el s-a obisnuit. Am incercat si acasa sa-l las sa pape singur, dar cred ca 'nu are cu cine sa se ia' la masa, noi parintii nu suntem un exemplu destul de bun si acasa nu face altceva decat sa intinda mancarea pe unde se nimereste, asa incat prefer sa-l hranesc eu. Iar cu scaunul e mai sigur acolo, de pe cel normal tot vrea sa plece, pentru ca e cam scund si nu ajunge bine la masa...caunt un inaltator pt. scaun si mai muncim la ambele acasa, dar asa ciuda imi e ca nu reusesc si acasa sa-l fac intependent...nu de alta, dar daca slabesc, poate ma bag si eu la bebe2, ca vad ca e la moda!

Sim, tu stii mai bine cand trebuie sa vina bebe2. Eu nu pot decat sa-si urez spor la munca!

Vazut printese frumoase Sara si Antonia!

Roxano, ai mancat strudel cu branza sau iar ma pacalesti?

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

Danielle sa fie intr-un ceas bun!!! SabinaY am lasa comment pe blog!

Sim si Mandarinuta l-am admirat pe frumosul Stefan cum papa singur si pe frumoasa Antonia catarata pe crengi!!!

Si Daria papa singura piureul, tot cu stinga. Cu cataratul e destul de prudenta dar nu indeajuns. In ajun de Craciun sarea pe pat si a cazut cu capul de muchia noptierei. S-a lovit foarte rau dar bine ca nu a fost cu urmari. A inceput sa se catare si ea pe fotolii asa ca de acum chiar nu o mai pot scapa din ochi.

Am mai vazut-o pe cochetica Sara la petrecerea de revelion.

Noi am stat acasa de Revelion in hainute noi cum cere traditia dar comode. Am primit multi uratori, un urs tare de tot si verisori in vizita.
In seara asta abia ne-am intors de la Matei unde ne-am simtit super bine. Am mai lasat si copiii nesupravegheati. Daria a fost in special atrasa de tabla aceasta de scris:

Bebeka, ma bucur ca ai avut o seara relaxanta!!! Miss you girls!!!

Ce vesti minunate au adus pentru mamici sfirsitul acestui an!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!

Rnico, pupici Alesiei si spor la dospit dulcetica sau dulcetelul!!!

Am citit toate postarile! Ma bucur ca ingerasii au fost cuminti si au petrecut un sfirsit de an linistit!

Sanatate bolnaviorilor si inca odata UN AN MINUNA TUTUROR!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ceva probleme cu incarcatul pozelor. Am pus rapid poza cu Daria:http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP4051.jpg

Apropo, mamicile fara aparte profesionale cum facei poze piticilor acum cind se misca asa de mult? Cu flash Dariei ii ies ochii rosii, fara flash in lumina artificiala ies neclare chiar daca aparul are SR.

Yaia, pupicei delfinasului si spor la salbit (si mie) si la ce urmeaza dupa slabit (aici nu m-am hotarit inca). Mamici toate sunteti mai tinere... eu tot ma gindesc daca va avea Daria un fratior/surioara...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput