Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 14
mandarinutza spune:
Am incarcat cateva poze de la plimbarea de azi prin parc. Daca doriti sa vedeti varianta feminina a lui tarzan care se cocoata peste tot:
http://good-times.webshots.com/photo/2240766630101136023PvpBGx
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
AYUMI spune:
Yaya,
.Intr-adevar au un virus la stomac,un virus care m-a facut cu capul de cateva zile.
Roxali,intr-adevar doctorii de aici nu prea dau pastilute...asa ca nu am incotro si ii tratez pe baieti cu ce imi dau ei.
Va multumesc tuturor pentru incurajare si mesajele frumoase.Noi ieri noapte am stat si i-am pazit pe gemeni ca vomau cu rabdul.
Si,eram si eu fericita ca vine sora mea sa ma ajute aici,ca de cand ii am pe gemeni am fost numai singura.Dar am facut o boacana si am pierdut biletul si nu va mai veni sora mea ca alti bani de bilet nu am.

bebeka spune:
La multi ani tuturor si din partea noastra!
Vad ca din ce in ce mai multe fete au prestat cu folos si se pregatesc de bb2.Felicitari Rodica,Sabina si Danielle sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Noi aseara am fost la petrecere fata dormise de la 10,30 la 12,30 ziua si nu am mai lasat-o sa doarma asa ca la prieteni ,pe la 10,30 a picat lata ,am pus-o intr-un dormitor si noi am chefuit.Ne-am intors pe la 2 si ceva ca stiam ca ne ia de buni a doua zi.
A fost frumos ca am stat si eu relaxata la masa nu cu ochii dupa copil.
Azi ne-am refacut,am si dormit vreo 2 ore si maine mergem la o zi de nastere.
Am citit de bebelusi bolnaviori ,le urez sanatate multa si putere mamicilor!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Yaya, .Intr-adevar au un virus la stomac,un virus care m-a facut cu capul de cateva zile.Roxali,intr-adevar doctorii de aici nu prea dau pastilute...asa ca nu am incotro si ii tratez pe baieti cu ce imi dau ei. Va multumesc tuturor pentru incurajare si mesajele frumoase.Noi ieri noapte am stat si i-am pazit pe gemeni ca vomau cu rabdul. Si,eram si eu fericita ca vine sora mea sa ma ajute aici,ca de cand ii am pe gemeni am fost numai singura.Dar am facut o boacana si am pierdut biletul si nu va mai veni sora mea ca alti bani de bilet nu am. ![]() ![]() ![]() http://naokisiryuji.blogspot.com |

de ce nu suni la compania de unde ti-ai luat biletul sa le explici ca l-ai pierdut?iti pot da ei un nr de referinta cu,care sora ta isi poate lua biletul cand merge la aeroport,nu cred sa fie vreo problema,o sa te intrebe ceva date pe care le-ai dat cand ai luat biletul si atat,sunt sigura ca o sa iti dea altul,
suna si vb cu ei sa vezi ce spun,

pozici
Ebonee (02.10.2007)
Roxali spune:
Devyluta sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara...eu cautam poze noi si cand incep sa citesc
...
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Roxali spune:
Danielle sarcina usoara si sa fie cum va doriti...mai fetelor nu reussesc sa termin pag ca numai mesaje din astea![]()
Nelamurirea pe care o ai in suflet se poate chema "teama"...poate acuma iti dai seamamai ce inseamna sa fi mamica ,parinte...fiecare sarcina are farmecul ei
, precum fiecare bebelus
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
valentina_22 spune:
alinus, sincer,m-ai impresionat si iti multumesc!
Sabina, bravo voua! Pai la cate urari de sanatate a primit mititelul , nu se putea sa nu va faca o bucurie la trecerea dintre ani!
Gheo si sa nu o mai speri pe mami!
Sim, vazut baiatul!Ce mai m-a dat pe spate, cand l-am vazut cat de tacticos isi savura masa!
Stefanut.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
rnico spune:
la multi ani! cu sanatate, fericire si multe multe bucurii!
mamicilor cu bb2 felicitari!
sa aveti parte de o sarcina usoara si bb sanatosi
alesia e bine, mancacioasa, cu 9 dintisori la purtator, activa si vesela
iar eu cat un pepene care creste, creste, creste
....si doarmeeeeee
va citesc cu placere, chiar daca din pacate destul de rar
, iar intalnirile la care am participat mi-au placut mult, mult

sa auzim numai de bine
mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 sa ma laud si eu asa ca de inceput de an,iata ca si la noi vine bebe nr.2 ![]() doar ca in sufletul meu e o mare "nelamurire",pe langa sotz care e ffffffffffff fericit,a sunat pe toata lumea sa anunte marele eveniment,iar parintii mei nu mai pot de fericire, ![]() |
Danielle,priveste in adancul sufletului tau si rezolva acea nelamurire. Orice decizie vei lua noi,iti suntem alaturi si nimeni nu te va judeca. Totusi eu te felicit si iti urez toate cele bune!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
felicitari danielle pt bb2, sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/