Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 18
myral spune:
CECILIA
sa iti revii si psihic si fizic. Eu nu vad o problema cu ciclul la 21 de zile asa il aveam eu inainte de a folosi pilule, cand am terminat cu pilulele era cam la 30 de zile , iar acum dupa sarcina asta e cam la 28 de zile ce ma deranjeaza si pe mine e ca ma tine mai mult si e mai abundent. Cu sanul sper sa nu fie nici o problema serioasa doar poate isi revine mai greu dupa alaptare-intarcare
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
DANIELLE
felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!ALINUS
felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!Chiar este ceva in aer
ERINA
am vazut ce varsta ai, rusinica
cum sa nu-i mai faci Dariei un fratior sau surioara? Toate suntem tinere asa e, inclusiv tu
myral spune:
Valentina, eu nu fac parte din mamicile relaxate si calme la al doilea copil, bine e si diferenta mare intre fetele mele, poate la al treilea voi fi si eu asa
Si sa stiti ca mie mi se pare diferenta mare de 4 ani intre copii, asa suntem eu si surioara mea.GABRIELA si ce daca te intorci la servici si apoi gravi din nou? Am admirat-o pa SARA tare dulce si eleganta, dar ce cauta in cosul de rufe
myral spune:
pentru ANTONIA dulcica cataratoare si DARIA
la tablita de scris. Erina noi facem multe poze nereusite si apoi stregem din ele
kriss79 spune:
multumim..
myral, ni s-a explicat ca acum sunt alte tulpini de varicela..sotul a facut sigur in copilarie..mie mi-a zis mama ca am facut..dar cine stie..iar ea..oricum in Iasi circula un virus de varicela saptamanile astea..Fata mi-a facut pe 15 dec si ea a luat de la socrul meu care facuse zona zoster(au aceeasi tulpina).
Naspa e ca am facut toti odata..fata e la soacra, mai vine ea sa ne aduca cate ceva de mancare, sa spele vasele(am si pe maini, intre degete)..e f naspa, am dureri f mari, desi ma dau cu pasta de apa..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana va ureaza 
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an
melaniatud spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI CU SANATATE!
Noi nu am inceput anul prea bine.Tudor s-a trezit ieri cu febra si a inceput sa tuseasca putin....i-am dat alternativ paracetamol cu nurofen si paxeladine pt tuse.
Azi am fost la MEDLIFE la dr.GIOSANU CONSTANTIN .Diagnostic laringofaringita...el e vioi nu are nicio treaba de dimineata nu a mai facut febra.
Vroiam sa ve intreb daca cunoaste cineva medicul asta si ce parere are.
melaniatud spune:
Felicitari noilor gravidute!
Sarcina usoara tuturor!
Nu imi vine sa cred cat de mult s-a ingrosat numarul gravidutelor in randul nostru!
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 multumim.. myral, ni s-a explicat ca acum sunt alte tulpini de varicela..sotul a facut sigur in copilarie..mie mi-a zis mama ca am facut..dar cine stie..iar ea..oricum in Iasi circula un virus de varicela saptamanile astea..Fata mi-a facut pe 15 dec si ea a luat de la socrul meu care facuse zona zoster(au aceeasi tulpina). Naspa e ca am facut toti odata..fata e la soacra, mai vine ea sa ne aduca cate ceva de mancare, sa spele vasele(am si pe maini, intre degete)..e f naspa, am dureri f mari, desi ma dau cu pasta de apa.. www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Cristina si Alessia Stefana va ureaza ![]() Craciun 2008 Dupa varsta de 1 an |
Sanatate multa!
mandarinutza spune:
Ayumi, multa sanatate gemenilor si recuperare rapida! Imi pare tare rau ca ai pierdut biletul de avion.
Melania, multa sanatate lui Tudor!
Kriss, sanatate, sa scapati repede de varicela!Ce frumoasa e Alessia, am admirat-o in pozele cu catelusul vorbitor!
Alinus, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Multumim tuturor pentru aprecieri. Valentina, da este parcul 23 in poze, noi stam la 5 minute de parc. Suntem foarte norocosi ca il avem aproape, este parcul in care am copilarit si eu si imi este foarte drag.
Am admirat-o si pe frumoasa Daria! Si Antonia e in continua miscare si nici eu nu apuc sa ii fac prea multe poze in care sa ii surprind bine fata.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxali spune:
Alinush invartecush ai muncit ceva la sf de an
...sarcina usoara si sa fie cum va doriti
Cecilia asa ma simt si eu...nu ca as fi gospodarit,dar o schimbare de peisaj mi-a prii...poate reusesc sa dau o fuga pana la munte maine.
Tudorica e si el bolnavior
Ayumi nu inteleg cum de sant blocati bani
Kriss sper sa scapati mai repede de ea
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze