Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

CECILIA sa iti revii si psihic si fizic. Eu nu vad o problema cu ciclul la 21 de zile asa il aveam eu inainte de a folosi pilule, cand am terminat cu pilulele era cam la 30 de zile , iar acum dupa sarcina asta e cam la 28 de zile ce ma deranjeaza si pe mine e ca ma tine mai mult si e mai abundent. Cu sanul sper sa nu fie nici o problema serioasa doar poate isi revine mai greu dupa alaptare-intarcareMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

DANIELLEfelicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!ALINUS felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!Chiar este ceva in aer ERINA am vazut ce varsta ai, rusinica cum sa nu-i mai faci Dariei un fratior sau surioara? Toate suntem tinere asa e, inclusiv tuMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Valentina, eu nu fac parte din mamicile relaxate si calme la al doilea copil, bine e si diferenta mare intre fetele mele, poate la al treilea voi fi si eu asaSi sa stiti ca mie mi se pare diferenta mare de 4 ani intre copii, asa suntem eu si surioara mea.GABRIELA si ce daca te intorci la servici si apoi gravi din nou? Am admirat-o pa SARA tare dulce si eleganta, dar ce cauta in cosul de rufeMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

pentru ANTONIA dulcica cataratoare si DARIA la tablita de scris. Erina noi facem multe poze nereusite si apoi stregem din eleMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumim..
myral, ni s-a explicat ca acum sunt alte tulpini de varicela..sotul a facut sigur in copilarie..mie mi-a zis mama ca am facut..dar cine stie..iar ea..oricum in Iasi circula un virus de varicela saptamanile astea..Fata mi-a facut pe 15 dec si ea a luat de la socrul meu care facuse zona zoster(au aceeasi tulpina).
Naspa e ca am facut toti odata..fata e la soacra, mai vine ea sa ne aduca cate ceva de mancare, sa spele vasele(am si pe maini, intre degete)..e f naspa, am dureri f mari, desi ma dau cu pasta de apa..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna ziua!
LA MULTI ANI CU SANATATE!

Noi nu am inceput anul prea bine.Tudor s-a trezit ieri cu febra si a inceput sa tuseasca putin....i-am dat alternativ paracetamol cu nurofen si paxeladine pt tuse.

Azi am fost la MEDLIFE la dr.GIOSANU CONSTANTIN .Diagnostic laringofaringita...el e vioi nu are nicio treaba de dimineata nu a mai facut febra.

Vroiam sa ve intreb daca cunoaste cineva medicul asta si ce parere are.

Mergi la inceput

Felicitari noilor gravidute!

Sarcina usoara tuturor!
Nu imi vine sa cred cat de mult s-a ingrosat numarul gravidutelor in randul nostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

multumim..
myral, ni s-a explicat ca acum sunt alte tulpini de varicela..sotul a facut sigur in copilarie..mie mi-a zis mama ca am facut..dar cine stie..iar ea..oricum in Iasi circula un virus de varicela saptamanile astea..Fata mi-a facut pe 15 dec si ea a luat de la socrul meu care facuse zona zoster(au aceeasi tulpina).
Naspa e ca am facut toti odata..fata e la soacra, mai vine ea sa ne aduca cate ceva de mancare, sa spele vasele(am si pe maini, intre degete)..e f naspa, am dureri f mari, desi ma dau cu pasta de apa..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ayumi, multa sanatate gemenilor si recuperare rapida! Imi pare tare rau ca ai pierdut biletul de avion.

Melania, multa sanatate lui Tudor!

Kriss, sanatate, sa scapati repede de varicela!Ce frumoasa e Alessia, am admirat-o in pozele cu catelusul vorbitor!

Alinus, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Multumim tuturor pentru aprecieri. Valentina, da este parcul 23 in poze, noi stam la 5 minute de parc. Suntem foarte norocosi ca il avem aproape, este parcul in care am copilarit si eu si imi este foarte drag.

Am admirat-o si pe frumoasa Daria! Si Antonia e in continua miscare si nici eu nu apuc sa ii fac prea multe poze in care sa ii surprind bine fata.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Alinush invartecush ai muncit ceva la sf de an...sarcina usoara si sa fie cum va doriti

Cecilia asa ma simt si eu...nu ca as fi gospodarit,dar o schimbare de peisaj mi-a prii...poate reusesc sa dau o fuga pana la munte maine.

Tudorica e si el bolnavior

Ayumi nu inteleg cum de sant blocati bani

Kriss sper sa scapati mai repede de ea

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput