Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)
Raspunsuri - Pagina 19
valentina_22 spune:
Myral , nu te gandi ca sunt numai lapte si miere, si eu mai am uneori momentele mele. La inceput a fost mai greu pana m-am invatat din nou cu trezitul peste noapte, vroiam sa spun ca fata de primul, pe care mi l-am crescut ca la carte, la Andrei a fost si este mult mai usor. Am invatat si din experienta cu Alexandra, nu m-am mai panicat asa de usor la fiecare guturai, am trecut destul de usor peste noptile nedormite, iar introducerea alimentelor solide m-i s-a parut un fleac. Este adevarat ca am si un copil bun. Doarme si acum de 3 ori pe zi , la ora 23 cel tarziu cade lat si se mai trezeste decat o singura data peste nopate ca sa manance, iar masa este o placere, este un mancacios si nu a refuzat pana acum nici un aliment dat, din contra trebuie sa-i dam si din farfuria noastra ca sa-si astampere curiozitatea, iar asta vara daca il scoteam afara dormea si cate 4 ore in carucior. Pentru mine cel putin a fost ca mersul pe bicicleta, nu uiti niciodata.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
myral spune:
Kriss, aoleu alte tulpini de varicela, chiar f naspa.Melania, poate scapa usor Tudor, sanatate multa!Si ca mi-am adus aminte sa stii ca a mea soacra e chiar opusul soacrei tale din exemplele pe care le dadusei
Alinus oare faptul ca ai ramas gravi sa-l fi facut pe Teo sa nu mai vrea sa suga? Hmmmmm asta imi da de gandit
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Valentina, ah pai cu asa copil cuminte sigur eram si eu muuult mai relaxata
Pai Elisa mea nu doarme ziua decat vreo 30,40 d3 minute, se culca si ea la ora 23 dar se trezeste de n ori sa suga (acum ii ies si dinti si ma terorizeaza) cred ca a refuzat aproape toate alimentele introduse
si nici nu lua in greutate cum trebuie, nu i-a placut sa stea in carucior niciodata, dar sa mai si doarma
Bine ca nu prea a fost prea bolnavioara, doar o data a facut febra mare si am fost super panicata (era si sotul plecat).Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Roxali, eu nu am nici o sansa de evadare, tati este fara carnet, mai are pana pe 20 ianuarie, iar eu nu ma aventurez pana la munte, nu am condus niciodata iarna asa ca.....planul este sa plecam la sfarsitul lui ianuarie la Moeciu o saptamana.....sper sa fie doar oboseala.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral Valentina, ah pai cu asa copil cuminte sigur eram si eu muuult mai relaxata Pai Elisa mea nu doarme ziua decat vreo 30,40 d3 minute, se culca si ea la ora 23 dar se trezeste de n ori sa suga (acum ii ies si dinti si ma terorizeaza) cred ca a refuzat aproape toate alimentele introduse |
Myral,pai Elisa ta este copia la indigo a Alexandrei
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
danyelle005 spune:
Uau...inca doua gravidute
. Danielle si Alinus felicitari si sarcina usoara.
Noi inca nu ne gandim la Bb2, ne asteapta un an f. greu asa ca nu se poate deocamdata.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danielle02 spune:
buna seara fetele 
fur net si imi merge greu greu,de asta nu pot intra des,:(((
multumesc tuturor de gandurile bune si felicitari,sunteti niste dragutze dulci 
eu am fo azi la eco sa vad pe unde ma "aflu",nu stiu pe ce data a fost ultima menstra,in cate saptaman eram si cate...
so...am 9 saptamani,un hematom frumos de tot care cica e in retragere,plus un chistulet mic pe ovarul stang care si ala se retrage,plus o raceala ca ma inteapa ovarul stang de cateva zile si nu stiam de ce,stateam cu grija,m-a la murit domnu` doctor,trebe sa nu fac efort,sa stau in pat,dar precis o sa pot cu asa energie de copil
si am asa o teama in suflet,chiar daca nu eram pregatita de number 2,imi fac griji si vreau sa fie totul bine,sa nu stau cu stres ca la ebonee,
curios e ca nu am nici o greata nimic,mi-a fost cumplit de rau 4-5 zile si deodata a disparut,mananc orice,in special ciocolata
apoi 2 castraveti murati ![]()
imi satisfac si eu poftele de mancaruri traditionale ca de merg inapoi nu mai prind,
cam asta e,sper sa fie totul bine si sa nu am probleme, vreau bebe2
,m-am hotarat,m-am resemnat 
pup la toata lumea,
felicitari alinus si rodica

pozici
Ebonee (02.10.2007)
cecilia L spune:
Am promis ca revin cu poze, daca vreti sa ne vedeti........
http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/Revelion2009?authkey=Pi2sx4utjkY#5286732050393204498
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Danielle, e bine ca ai fost la eco, acum sti cum stai, sunt sigura ca bb2 o sa fie sanatos si frumos. Ai inceput sa o pregatesti pe Ebonne pentru venirea lui bb?????
Cecilia si
poze noi
asa crestem
AYUMI spune:
Roxali sa stii ca nici eu nu inteleg mare lucru.Cica biletul era mai ieftin si de-aia nu mi se vor inapoia banii.Pai atunci vrea macar biletul inapoi,cica nu se poate.Si asa mi s-au strans mie toate zilele astea.