"burtoase" de septembrie 2009?
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
Neatza!!!
Ce fac burticile
???
Poftiti la 
, laptic, suculet, ceiut sau ce vreti voi
o zi faina sa aveti
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
grizuta17 spune:
neata fetele!
sunteti bine, sanatoase?
eu sunt in a 5a zi de intarziere cu al treilea test facut dimineata NEGATIV
.Eu nu mai inteleg nimic.
Temperatura dimineata o aveam 37,1.Ce o fi asta nu mai inteleg
nushulica spune:
eheheiiii a vazut in sfarsit si baba ca s-a deschis odiseea de sept-oct 2009![]()
din tot sufletul va urez sarcini usoare si sa aveti parte de copilasi sanatosi ca in rest sigur vor fi cei mai frumosi si dragalasi posibil
monicaaaaaaa

ce veste buna!!! doamne ce ma bucur
cat ti-ai dorit sa faci parte din odiseea asta si iata ca DUMNEZEU te-a ajutat!!!
abia astept sa iti tii bobocelul in brate, meriti toata fericirea din lume
de
DavidPoveste
Yaia spune:
Urez si eu sarcini usoare, nasteri rapide si bebelushi sanatosi tuturor mamicilor de la odisee!
Devylla, rodicamaries, sper sa vi se alature
Alinus cat de curand! Felicitari tuturor inca o data!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Tessh spune:
Buna fetelor, si mie mi-a adus Mos Craciun un cadou pentru septembrie
... Asa ca ma alatur voua!
Sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici!
musettepink spune:
Monica iti scriu si aici,felicitari!!!

Critina-ana,remember me?Felicitari!ma bucur pt tine!!!!O sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady am vb cu dr T la telefon si mi-a spus ca nu e o veste prea buna, dar sa mai am rabdare pina vineri, sa mai fac inca o data beta si apoi sa ma duc la el. A zis ca mai este o mica speranta, ca a mai vazut rasturnari de situatie......acum ca doar a vrut sa ma incurajeze, sau asa o fi.... oi trai si oi vedea.... imi vine sa pling, sa urlu, e cea mai mare durere pe care am simtit=o vreodata.....incerc sa ma linistesc macar pe sansa de 1% sa mai fie acolo simburelul meu..... Multumesc tuturor din suflet, a fost prima sarcina si prima bucurie , dar si multa durere. Inca mai sper pina vineri, desi nu imi fac mari iluzii |
iti tin pumnii astazi sa fie totul bine!Te inteleg ce simti,si eu inainte de Luca am pierdut o sarcina....

Minunea a venit!

de Luca Nicolae
Doro76 spune:
Neatza
tuturor!
Cred ca intru si eu in odisee, intrucat am o intarziere de 4 zile si 3 teste de sarcina pozitive!!!! E drept ca la primele era liniutza roz...dar in dimineata asta se facu rosie ca focul...Dr meu zice sa mai asteptam...sa vedem..si sa iau totusi acid folic
Mai am o fetita de aproape 4 ani si vreau tare mult un baietel.
pe toata lumea

....daca ai
lasa-le sa se duca la
...vai si ce chef de taclale am!!