"burtoase" de septembrie 2009?
Raspunsuri - Pagina 10
grizuta17 spune:
Alecsxa multumesc mult pentru incurajari! iti tin si tie pumnii daca iti doresti bebe. Eu din minut in minut cred mai intens ca este un simaburel mic acolo.
o sa mai fac maine dimineata un test si o sa ma
sa iasa pozitiv.Va dati seama ca o sa topai intr-un picior si o sa 
monica_dicut spune:
Pai si de ce nu prestezi unul? Eu l-am facut cu 3 zile inainte sa vina rusii
nu mai puteam de nerabdare...
Aaa, si baga repede 10-12 mesaje sa te vedem in timp real ca altfel iti apar tarziu mesajele 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
alecsxa0208 spune:
Fetelor,am fost la dr si m-a dat pe spate,ca sa zic asa.Doar m-a palpat,fara ecografie,si mi-a zis ca e posibil ca sarcina sa fie mai mare(7-8sapt).M-a intrebat daca UM a fost mai slaba,ca e posibil sa fi venit peste sarcina,si acum daca stau sa ma gandesc,da,a fost mai "light" si a venit mai devreme.
Acum normal ca imi fac o mie de griji despre ce am facut in aceste 2 luni:am luat tot felul de pastile,inclusiv antibiotic, pt raceala care nu-mi mai trecea(in sarcina imunitatea scade,si uite de ce nu-mi mai trecea),am incercat sa schiez,am stat in frig,am cazut cu fundul pe gheata,ooof.
Simt ca-mi inlfloreste o mica paranoia,am si inceput sa ma stresez,si pana sambata cand m-am programat la eco transvaginala nu pot sa fac nimic.
Voi v-ati ales drul?Eu inca nu,deocamdata sunt la cheremul clinicilor particulare,unde e f greu sa obtii o programare la un dr bun,in timp util,si la o ora la care sa poti ajunge dupa serviciu.
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"
grizuta17 spune:
auziti fetelor?? mi-am cumparat un termometru electronic si arata ca am temperatura 37,2.Cand esti gravida iti creste temperatura nu??![]()
CD27 spune:
Sunt o mamica de la odiseea de septemebrie-octombrie2008 si vreau sa va urez mult noroc, sarcini usoare, sa ajungeti cu toate la termen cu bine si sa tineti puiutii sanatosi in brate
alecsxa0208 si mie mi-a zis dr la primull control (fara eco) ca sarcina pare mult mai avansata decat UM si era sarcina gemelara
, incearca sa nu te mai strezesi cu gandul la tot ce ai facut in timpul in care nu stiai inca de sarcina,si eu am luat medicamente si tot felul de ceaiuri, am facut masaj anticelulitic la burta, aerobic, putin alcoo, dar DD m-a ajutat si am un bebe minunat
sa fie totul bine
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
mirela.d spune:
Eu sunt mult mai calma decat la sarcina anterioara. Cu toate acestea am facut toate analizele deja si m-am programat atat la doctorul meu cat si la eco. Am fost intre timp la un alt doctor (la al meu cred ca trebuie sa ajung la spital ca la clinica abia in martie am reusit sa ma programez). Oricum, am dat peste un doctor caruia a trebuit sa-i zic eu ce sa faca. Era prima lui zi la clinica si era cam pe alta lume.
cred ca daca as fi fost la prima sarcina, as fi intrat in panica.
Saptamana viitoare trebuie sa ajung si la Fundeni sa fac analize pentru tombofilie ca in sarcina trecuta am avut un deficit de proteina S si am facut injectii cu Clexane.
Va doresc sanatate si sa va bucurati de momentele acestea! Sunt unele dintre cele mai frumoase din viata unei femei. Parerea mea (o persoana fara greturi, ameteli dar cu injectii in burta in sarcina anterioara).
alecsxa0208 spune:
CD27,mersi mult de incurajare!
Ar fi tare sa fie gemelara
Astazi am avut o zi de concediu,si stand acasa am avut mai mult timp sa ma stresez,dar gata,termin cu prostiile si incerc sa fiu optimista.Oricum pana la ecografia de sambata ma stresez degeaba.
grizuta17,si eu imi momnitorizez temperatura in ultimele 2 saptamani,si tot asa am,intre 36 cu 9 si 37 cu 2.Deci e de bine!
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"
mimika spune:
Oaiii, ce nervi am...De ce? De ce nu? Doar sunt insarcinata
. Cred ca ma duc sa bat soacra ca e prima candidata 
Si voi tot cu nervi? Si am un nod in gat....Cravata n-am.
monica_dicut spune:
Da-i mimika
n-o lasa
ca doar d'aia e soacra.
Si eu am o stare proasta, nesiguranta asta ma omoara. Parca ba ma simt insarcinata ba parca nu am nimic. Mi-e cam teama inca sa nu ma napadeasca uratii... data trecuta am fost tare optimista. Acum nu-mi plac deloc liniutele alea asa pale...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta