"burtoase" de septembrie 2009?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Buna dimineata !!! cat optimism si cata bucurie simt aici!!Felicitari voua celor cu 2 liniute pe test, cred ca sunteti in extazEu sunt in a 4a zi de intarziere si nici un semn de CM,in schimb am avut azi noapte niste dureri de buticuta jos de tot, mai ales in partea dreapta nu stiu de la ce.Test nu mi-am mai facut inca, o sa mai fac maine dimineata inca unul.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am stare, pe cuvant ca nu am stare deloc, ma emotionez toata, vreau sa vin si eu cu voi!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce fac fetele? Dorm?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Monica asa arata si testul meu la sarcina cu Riana, si asta era al 3-lea, ca primele doua imi aratau doar una...asa ca, eu zic ca e de bine...multa bafta iti doresc.
Cristina-Ana ma bucur mult pentru tine...noi am fost colege la odiseea iulie-august 2006...dupa toate problemele pe care le-ai avut, meriti aceasta veste buna. Si eu sunt cam bulversata de vestea sarcinii mele, ca aveam de gand sa ne apucam de bb2 peste un an, dar daca asa a vrut D-zeu..

Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Neata fetelor! va Gasesc aici atata buna dispozitie si optimism incat m-ati molipsitEu sunt in a 4a zi de intarziere, tineti-mi pumnii va rog!Eu ma sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Felicitari tuturor mamicilor ,am intrat aici cu frica dar si cu speranta de a ramane cu voi 9 luni ,datele mele sunt UM 1 decembrie si DPN 7 septembrie va pupic pe toate eu merg maine la analize ,luni iara ,si apoi joi la eco sper sa vad si mazarica ,ca ieri am facut eco dar am vazut doar saculetul pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Buna fetelor!

Sper sa intru si eu in randul burticilor de septembrie. Am fost marti, 6 ian. la o ecografie transvaginala si mi-a zis doctorita ca s-ar putea sa fiu insarcinata, dar ca e prea devreme ca sa fie sigura (mi-a scris pe fisa "endometru hiperecogen, grosime 7,6 mm"-habar nu am ce inseamna). Ultimul CM a fost pe 19 dec, deci la eco ar fi avut maxim 9 zile. Nu am facut test pentru ca nu am inca 14 zile pentru un rezultat pozitiv. Asi putea sa fac testul de sange sau e prea devreme? Ce ma sfatuiti? Sunt atat de nerabdatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaDam spune:

Buna

Sunt si eu o mamica de septembrie 2009!!! DNP 10.09.2009

Mai am un pitic Eric - Andrei DN 12.01.2008.

Pe 9 ian merg la ecopentru confirmare!!!

Dana

Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bine ati venit fetelor, sa stati aici cel putin 40 de saptamani va doresc.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Neatza!Ce explozie de burtici!!!Felicitari tuturor si sa dea DD sa fie bine la toata lumea
monica_dicut,trimit si eu datele pe adresa de mail comuna,sper sa apara cat mai curand si listuta noastra,sa fe o odisee in toata regula.
Si la mine a doua liniuta de pe test e foarte pala,dar nu-mi fac griji,sigur e sarcina.La 2 am programare la dr pt confirmare.
grizuta17,tin pumnii sa fie

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Mergi la inceput