"burtoase" de septembrie 2009?
Raspunsuri - Pagina 8
kawaichan spune:
Oaa ce de fete noi ![]()
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare !
Sa fie cu noroc si sa ne tinem puii sanatosi in brate la toamna!
Monica_dicut felicitari pt liniute si sa dea DD sa fie bine de data asta
Tin pumnii !
Fetelor votez si eu pt 'burtici norocoase' suna tare fain 
Pup si aveti grija de voi
Miha si Minunea din burtica
5+
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady am vb cu dr T la telefon si mi-a spus ca nu e o veste prea buna, dar sa mai am rabdare pina vineri, sa mai fac inca o data beta si apoi sa ma duc la el. A zis ca mai este o mica speranta, ca a mai vazut rasturnari de situatie......acum ca doar a vrut sa ma incurajeze, sau asa o fi.... oi trai si oi vedea.... imi vine sa pling, sa urlu, e cea mai mare durere pe care am simtit=o vreodata.....incerc sa ma linistesc macar pe sansa de 1% sa mai fie acolo simburelul meu..... Multumesc tuturor din suflet, a fost prima sarcina si prima bucurie , dar si multa durere. Inca mai sper pina vineri, desi nu imi fac mari iluzii |
Speranta moare ultima.Iti tin pumnii sa fie bine!

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Buna, sunt si io colega de odisee cu voi UM 25 nov...DPN 01.sept 2009. Te pup Sabinuto(Devyla)si pe Erika, sarcina usoara sa ai, si un bebe la fel de sanatos si frumoas ca si surioara lui(ei). Azi am fost la control, am vazut si noi samburelul de 4 mm(daca bine retin) i-am vazut pulsatiile, Doamne ce emotii. la toate gravidutele le doresc sarcina usoara, si aspirantelor 2 liniute pe test Pup ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) de bebe mic DPN 01.09.2009 |

Eu inca n-am ajuns la doctor...deaia astept sa il vad si eu.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Monica,Mirela,Diana,Grizuta,Alecsxa felicitari pentru cele doua liniute.
Monica eu zic ca esti insarcinata.Multumim de user nou si mail.Cum facem cu parola?Ca n-am retinut.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
cristina_ana spune:
Buna fetelor!!!
Ma alatur si eu voua. Aseara am facut un test de sarcina care a iesit clar pozitiv. A fost o mare surpriza pentru mine (chiar shoc as putea spune
) pentru ca nu imi doream sa mai raman insarcinata asa de curand (am un baietel de 1 an si jumatate). Dar se pare ca am avut o ovulatie iesita din tipar. Acum daca asa vrea DD, eu ma bucur.
Monica Dicut, eu iti stiu povestea si sunt alaturi de tine. SI eu am trecut printr-o tragedie asemanatoare cu a ta in 2006 (tot la 37 de saptamani). Dar in 2007 am reusit sa nasc un baietel minunat, asa ca fii optimista si bucura-te de sarcina aceasta, pentru ca sigur o sa fie bine.
Datele mele: UM 09.12.2008, DPN 15.09.2009.(dar asta cred ca o sa se modifice, pentru ca eu banuiesc ca am ramas insarcinata in ziua a 9-a a CM)
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
monica_dicut spune:
Neatza burtici 
Am mai facut dimineata si un surecheck si a iesit si la el a doua linie tot asa mai pala dar e clar acolo. Deja am 4 teste cu liniuta vizibila. Sunt in extaz total 

Pentru parola de la mail dati-mi PM si o sa pun acolo parola si pt userul comun de pe dc. Insa inca nu mi-au dat link-ul adiminii pentru confirmare cont pe dc. Stiu ca dureaza putin. Daca terminam capitolul si nu primim raspuns nu-i nimic, facem capitol pe user-ul uneia dintre noi. Promit ca in weekend ma ocup de listuta. Dar am rugamintea sa imi dati pe PM sau pe mail datele voastre sa le am gramada sa nu caut in urma. Ok?
Va pupic dulce si va doresc o zi frumoasa si fara greturi
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
4 + Doamne ajuta 
ancadragoman spune:
Moni sa te felicit si aici ca asa se poarta pe la noi si sper sa te prind din urma![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
monica_dicut spune:
anca, sti ca io va astept
sa veniti incolonate
doua cate doua de manuta si sa nu rupeti randul 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
4 + Doamne ajuta 
ancadragoman spune:
hai ca acum vin si eu 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Angela Panduru spune:
Buna,ma alatur si eu voua,UM26 noiembrie,in 10 decemb. am facut inseminarea,am mai pierdut o sarcina la 6 sapt ,acum sper sa fie bine,de 10 ani astept un bebe
+