"burtoase" de septembrie 2009?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Fetelor, mamicilor si viitoare mamici eu sunt noua aici.Ma numesc Iza si va urez bebelusi frumosi si sanatosi si mai ales o odisee de visSper sa ma pot alatura si eu acestei odisei, ultimul CM 8 dec, a 3a zi de intarziere.EU sper sa fie cu ochisori desi am facut 2 teste ieri si azi si au iesit negative.Eu totusi sper, ptr ca altfel nu vad motiv de intarziere.Aveam un ciclu regulat 28z si am si ceva mici simptome(nod in gat, sfarculete un pic dureroase si o stare de lene si moleseala care nu ma reprezinta).Cand ma sfatuiti sa repet testul ca sunt nerabdatoare?Tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

grizuta un test bine facut e cel facut la 7 zile de intarziere sau la 3 saptamani de la contactul cu sanse de bebe

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

monica_dicut, felicitari,..ma bucur pentru tine,..ma rog ca de data asta sa fie bine.. (ma mai tii minte, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Monica_dicut, multumim pentru userul comun!Sunt de acord ca odiseea noastra sa se cheme "Gravidute de sept.- oct. 2009"
Datele mele: DPN -10 sept, spital Elias, dr. Tutunaru

Eu experimentez un abdomen "greu". Si un pic de intepaturi, dar nu le bag in seama, stiu ca sunt normale...

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM mai facut un test pe seara si liniuta a doua este cat se poate de clara. Ia uitati aici poze http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/
Ce ziceti?? Este ??

diana, asa este, si la odiseea de anul trecut m-am tot ocupat de listuta asa ca am experienta . Acum astept de la dc linkul pt confirmarea id-ului. Merge greu, stiu ca asa a fost si atunci. Imediat ce il am o sa fac capitol nou cu listuta si totul frumos. Pun si linkurile utile si tot. Doamne ajuta sa ajungem cu bine la capat. Eu vroiam sa propun denumirea de burtoase norocoase sau burtici norocoase de sept oct. Ce ziceti?

mimika, si eu experimentez abdomen greu asa parca am febra musculara. Da mie inc anu mi-a intarziat ca UM e 11 dec... sper sa nu imi faca rusii vreo surpriza cu asa un test clar
SA nu va mai spun ca nu intelegeam de ce dorm precum scrofita de vreo 3 zile incoace, mananc precum sparta etc...

Abia astept sa ne cunoastem mai bine si sa ne sustinem timp de 40 de saptamani (generic spus ca vom sta mai mult impreuna)

Va pupizez si va doresc o seara placuta si fara greturi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

arianna, cred ca ne stim de la durere si daca nu ma insel si de pe la aspirante. Scuza-mi neuronu' obosit daca gresesc

Si le astept pe fetele de la aspirante sa vina puhoi, da ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor,de cand imi doream si eu sa fac parte dintr-o odisee ,si DD a vrut sa fie aceasta de sept-oct 2009.
Si eu posed una bucata test pozitiv efectuat azi.Nici nu se putea un cadou mai frumos de ziua de nume a sotului(i l-am impachetat frumos in hartie de cadou si nici nu a banuit ce e inauntru).In plus azi implinim 7 luni de la nunta,DPN va fi tot 6-7 septembrie,deci noua cifra 7 ne poarta noroc, clar.
Eu nu am fost inca la dr,voi merge zilele acestea.Nu experimentez simptome deosebite,doar vagi intepaturi in burtica.
Va pup,sarcini usoare,si sa profitam la maxim de aceasta perioada minunata!

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

[quote]citat din mesajul lui monica_dicut
Eu vroiam sa propun denumirea de burtoase norocoase sau burtici norocoase de sept oct. Ce ziceti?

"Burtici" suna mai bine!

Cat despre abdomen, in ziua cand tb sa imi vina rushii, adica pe 31 dec., era umflat si ma intepaaa, puteam sa jur sa incepe sa curga. Si n-a curs nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Monica, acum imi amintesc ca citisem povestea ingerasului si ma bucur sa te cunosc
Cand am ramas insarcinata cu Peter mi-a iesit o linie pala de tot, ca o parere, l-am lasat dezamagita intr-un colt. Dupa un timp fac curat si dau sa arunc cutia, testul si instructiunile. Cand sa fac botz instructiunile vad cu coada ochiului "indiferent cat de pala e a 2-a linie, testul e pozitiv" Au avut dreptate
Acum testul s-a pozitivat in cateva secunde, cat am lasat testul din mana si m-am dus sa iau un prosop, iar linia de sarcina e foarte inchisa la culoare.
Sa dea Domnul sa fie bine pentru toata lumea.
Si da, sunt pentru burtici norocoase
[Mi-au intrat diminutivele in sange, si mie si sotului, iar Peter pune "utz" la sfarsitul cuvintelor in engleza]

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

am vb cu dr T la telefon si mi-a spus ca nu e o veste prea buna, dar sa mai am rabdare pina vineri, sa mai fac inca o data beta si apoi sa ma duc la el. A zis ca mai este o mica speranta, ca a mai vazut rasturnari de situatie......acum ca doar a vrut sa ma incurajeze, sau asa o fi....
oi trai si oi vedea....
imi vine sa pling, sa urlu, e cea mai mare durere pe care am simtit=o vreodata.....incerc sa ma linistesc macar pe sansa de 1% sa mai fie acolo simburelul meu.....
Multumesc tuturor din suflet, a fost prima sarcina si prima bucurie , dar si multa durere. Inca mai sper pina vineri, desi nu imi fac mari iluzii

Tin si eu pumnii

Miha si Minunea din burtica 5+

Mergi la inceput