"burtoase" de septembrie 2009?
Raspunsuri - Pagina 12
grizuta17 spune:
Neata Doro si bine te-ai alaturat acestei odiseii..Iti dorim sarcina usoara si bebelus norocos si sanatos
Ce DPN ar trebui sa ai??
monica_dicut spune:
nusha, musette 
. Daaaa, am reusit 
sper sa fie pana la capat si pentru tot restul vietii de data asta 
Doro, Tessh, bine ati venit si sa nu plecati pana ne mutam la scutece
grizuta, nu stiu ce sa-ti spun. Cumnatei mele i s-a pozitiva primul in a 4-a zi de intarziere. Mie uite, mi s-a pozitivat chiar cu 2-3 zile inainte de ziua in care trebuiau sa vina rusii. Mai imi povestea cineva ca nu i s-au pozitivat 2 luni...Mai bine mergi si fa un test de sange ca ala nu da gres 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
Doro, m-ai mai linistit si tu
, ca si ale mele sunt roz pal da mie inca nu mi-a intarziat. Deci la a 4-a zi de intarziere sunt rosii ca focul...
... mai astept atunci. Daca e a doua acolo inseamna ca bebe chiar e acolo ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Doro76 spune:
Stai linistita Monica. Si pe site la Sure Check, la capitolul intrebari, scrie ca testul e pozitiv indiferent cum e a doua liniuta!!!!Important e sa apara
.
Eu am insa o mare PROBLEMA. Daca la prima sarcina nu fumam, acuma fumez...si incerc sa ma las dar am o stare de nervii 
...Mai fumeaza cineva??
sigur ca o sa ma las dar e greu ca naiba..
grizuta17 spune:
Monica multumesc mult de incurajari.MA bucur mult pentru voi deocamdata si pentru mine sper...Eu totusi chiar nu vad ce ar putea fi altceva decat bebe, la o intarziere de CM de 5 zile in conditiile in care eu aveam un CM fix.Stie cineva unde as putea sa imi fac un test de sange si sa primesc repede rezultatul??Va pup
grizuta17 spune:
DORO si eu fumez..cam 5 tigari pe zi dar sunt sigura ca daca aflu vestea cea mare le pot lasa imediat numai gandindu-ma la minunea ce imi creste in burtica...Asa ca!!Stai linistita VA FI BINE
monica_dicut spune:
Doro ![]()
ce status crezi ca am io pe mess acum??? "de azi ma las de fumat"
La prima sarcina nu am putut desi in primele luni nu prea fumam ca mi-era putin greata de la ele. Eu sper ca acuma sa reusesc dar nu sunt prea convinsa. Azi am fumat numai 4 pana acum ceea ce e o mare realizare pt mine. Asa ca nu esti singura. Si la odiseea de anul trecut fumau fetele. Am fost tari la prima intalnire ce sfioase eram toate sa scoatem pachetul. Pana a venit una mai tupeista si a aprins tigarea si dupa aia toate in cor
.
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
grizuta17 spune:
Nu msi suport starea asta de incertitudine!!
.Mai astept pana Luni si ma duc la doctor daca nu vine CM.Sper sa primesc vesti bune
cristina_ana spune:
Raluca, ma bucur ca o sa fim colege de odisee si aici!!!
Acum, daca tot ne-a luat pe nepregatite vestea, trebuie sa ne bucuram, nu-i asa?![]()
Mussettepink, cum sa nu imi amintesc de tine? Multumesc pentru urari!
Fetelor, eu astazi plec in Austria in concediu. Trebuia sa mergem la ski, dar acum eu doar o sa stau sa le fac galerie prietenilor de pe marginea partiei. Ar fi fost prima data cand skiam si eu, dar nu a fost sa fie. Poate peste vreo doi ani...
Eu imi doresc f.f.f.f mult o fetita. Azi noapte nu aveam somn, si i-am ales deja si numele: Emma. Sotul a fost de acord azi-dimineata cu alegerea mea.
Eu la eco ma duc peste vreo doua saptamani. Nu mai sunt asa nerabdatoare ca la celelate sarcini. Dar o sa ma apuc sa iau utrogestan preventiv. Ajuta la fixarea mai buna a sarcinii.
Va urez o saptamana frumoasa, pana ma intorc eu si sa va gasesc mult mai multe!!!!
Si mancati acum cit mai puteti, ca acusi vin greturile, si sa vedeti ce o sa mai plangeti pe forum de rau ce va e!!!
Primele saptamani sunt cele mai grele, dar dupa ce misca bebe urmeaza partea cea mai frumoasa sarcinii. De-abia astept sa am din nou burtica!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
monica_dicut spune:
Fetele m-am uitat in urma si am facut o listutza cu gravidutele. Cand ajung acasa fac capitol nou cu noua denumire lista si tot ce mai trebuie. Mai astept de la voi UM, data nasterii, DPN probabil si cele care mai au un bebe numele si data nasterii. AAA si dr si spitalul la care veti naste.
Va pupa fata dulce si astept 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta