"burtoase" de septembrie 2009?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cristina, concediu placut si ai grija de butik

Mai fetelor eu mi-am pierdut orice simptom , ma simt de parca n-as avea nimic. Nici macar putina greata nu o mai am, burta nu o simt deloc... voi cum sunteti? Da nici rusii nu se anunta ca nu ma doare deloc. Sper sa stea bebe cumintel acolo ca daca nu ma supar rau

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Monic, nu te panica!! eu greata nu am deloc, desi la prima sarcina mergeam pe peretzi de rau ce imi era..Probabil e prea devreme sa ne apucam de vomitat..
datele mele pt lista sunt UM 10 decembrie, DPN 16 septembrie, fetitza mea
e nascuta pe 28 aprilie 2005 si o cheama Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Mor de ciuda ca eu nu pot spune inca UM 08 dec DPN 15 septembrie, dar maine ma duc sa imi facBeta HCG ca nu se mai poate. Sper sa vin cu vesti bune

Mergi la inceput

aaaaa era sa uit...burtici si viitoare burtici va doresc un weekend asa cum vreti voi va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ,eu azi am fost sa ami fac beta si luni trebuie sa merg dupa rezultat si tot luni trebuie sa repet beta ca joi cand merg la eco sa se uite pe rezultate doc ,altfel sunt putin speriata ca anca mai am acele scurgeri maroni ,si ami este si putin rau dar mai mult dimineata cand ma trezesc ,sper ca samburelul meu sa stea acolo 9 luni si sa creasca mare si frumos ,pupici la toate ,ma bucur ca suntem multe gravidute ,si sper sa fim si mai multe la aceasta odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Grizutza, tu ce teste de sarcina ai facut? Adica de la ce firma? Apoi, tu trebuie sa stii daca in perioada aia propice pentru bebe ai actionat sau nu....Orim iti tin pumnii la analizele de sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper sa intru si eu in odiseea voastra!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, si eu aveam pana ieri un inceput de simptome de sarcina, dar astazi nu mai am nimic. Ma tot pipai pe sani si parca nu ma mai dor. Si nici greata nu imi mai e. SI eu m-am cam panicat, dar o sa imi mai iau un test de sarcina si mi-l fac maine.
Cami, ce bine ar fi sa intri si tu la odiseea aceasta!!! Iti tin pumnii!!!
Gata fetelor, mi-am facut bagajele si acum plec!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Doro draga mea povestea mea, pe scurt e urmatoarea.Acum 2 luni ne-am hotarat definitiv sa ne apucam serios de treaba.Sunt casatorita de pe 01.Martie 2008 si de atunci nu ne mai protejam, dar nici nu am facut vreodata prostioare tinand cont de vreun calendar.Sotul meu isi doreste la fel de mult un bebe asa ca , la inceputul lunii decembrie au inceput documentarile pe internet, intrebari in stanga si in dreapta pentru a nu rata momentul oportun.Asa ca, incepand cu luna decembrie am inceput sa iau acid folic, Tinctura de Branca Ursului (pana la ovulatie) si tinctura de zmeur si sotul meu tinctura de branca Ursului.
Am avut ultimul CM pe 08 dec (am ciclu regulat de 28 zile).Am facut prostioare incepand din a 10a zi (din 2 in 2 zile sa nu il epuizez de tot ) pana in a 24a zi.Deci, mai mult de atat nu stiu ce as fi putut face.Azi e a 5a zi de intarziere insa, am 3 teste la activ , toate negative.Asa ca ...GATA m-am hotaraty!!! Maine ma duc sa fac analiza la sange!Tineti-mi pumnii va rog!!

Mergi la inceput

aaa. iar teste am facut un Sure Check si 2 barza gold

Mergi la inceput