"burtoase" de septembrie 2009?
Raspunsuri - Pagina 14
mimika spune:
Ola! Burtici noi, bine ati venit!!! Grizuta, fugi de-ti fa odata betaHCG-ul ala, nu ne mai tine in suspans! Eu sunt sigura ca e
Eu nu raportez greturi. Deloc! Raportez: un mare nod in gat, intepaturi prin zona, sani sensibili (uneori mai mult, alteori mai putin), nervi la maxim si cred ca o Candida, am eu asa o presimtire. O sa ma controlez luni. Iau acid folic, pana ma duc la dr. Apoi probabil Magne si injectii cu Pregnyl, ca deja am experienta. Cred ca o sa am iar probleme sa gasesc pregnylul, nici nu vreau sa ma gandesc! Hai va pup!
monica_dicut spune:
Eu mi-am mai facut un test acum cand am venit acasa si mi-a iesit linia si mai pala decat ieri 

NU stiu ce sa cred. Vreau sa ma duc maine sa fac un hcg am vazut ca synevo au program de recoltare si maine si voi incerca acolo.
Anul trecut mi-am facut la Centrul medical matei basarab si mi-au dat rez in aceeasi zi, astia zic ca dau in 24 de ore la urgenta.
Sunt crizata rau si mi-e teama de mor. Vreau sa stea bebe acolo 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
grizuta17 spune:
offf!!! Mimika, ce minunat ar fi
sa ai dreptate!!sa am eu in burtica un samburel mic si sanatos
Ma duc maine am stabilit deja sper sa pot face .Am inteles ca trebuie sa fiu nemancata.
Si eu am frecvent un nod in gat, iar sanii ii am din ce in ce mai sensibili (nu ma dor) in zona sfarculetelor si parca s-a umflat un pic areola din jurul mameleonului.Asta sigur nu e autosugestie.Va pup pe toate 
monica_dicut spune:
Unde il faci grizuta?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
grizuta17 spune:
Monica te rog mult nu te mai stresa asa rau! eu ce sa mai zic ca la mine nici macar pala nu a iesit.Va fi bine, eu sunt sigura.Unde zici ca vrei sa iti faci maine HCG-ul??si eu tot maine ma duc la Medicover-ul din Pipera.Sper sa pot face acolo.
vias spune:
Moni..hai nu te mai stresa...faci rau la bebe...
....din moment ce liniuta e acolo...inseamna ca si bebe este tot acolo...nu????????
...nu te mai stresa...ii faci copilului rau...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
Doro76 spune:
Cine zicea de nervi??? Eu taman ce am urlat de-a binelea 

Monica- stai calma cu linia roz.. din cate stiu eu, seara linia de test e mai palida, pe motiv ca dimineata e cea mai mare concentratie de HGC
Grizuta- daca te-ai straduit atata( din 2 in 2 zile![]()
) sigur e bebe. Tin pumnii pt maine 
grizuta17 spune:
hai ca am bagat repede un iaurt cu cereale ca nu mai puteam de pofta!ca de vreo saptamana mananc de sting
.
DOROSARU'MANA!!!
Iti dai seama ca o sa stau ca pe ace pana primesc rezultatul dar si cand oi afla!!!
Dilaila totala ma
alecsxa0208 spune:
Si eu am nervi azi!!!!M-au apucat brusc si parca le vad pe toate in negru acum.
Nici eu nu am simptome,parca doar un pic de ameteala,sani tensionati,usoare dureri in burtica.Greata ioc,dar o sa ne vaitam noi mai incolo.
Monica si eu zic sa nu te stresezi cu linia pala.Si eu mi-am mai facut azi un test barza(tot de stres din cauza lipsei simptomelor) si tot pala e.
Vad ca toate trecem prin absolut aceleasi stari si incertitudini.
"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"
mimika spune:
Monica, nu te mai stresa, poate era testul mai vechi...Eu mi-am facut un singur test, Pe 31 dec era data in care tb sa vina. Avusesem o presimtire ca nu o sa mai vina nimic si l-am rugat pe sot cand vine la Bucuresti (eu eram deja la maica-mea, in Olt) sa aduca si un test de sarcina, ca acolo ma cunosc toate farmacistele (oras mic, de!) si n-aveam chef sa ma intrebe si de rezultat. Bineinteles ca sosuletul a uitat, pe 31 nexam rushi, pe 1 de unde sa cumpar test, de abia pe 2 ianuarie, l-am trimis pe vinovat sa caute. Din 4 farmacii, 2 erau inchise si de la cea de-a treia a cumparat ultimul test de sarcina din farmacie -OZONE. A, de-asta naspa, am zis eu, iese sigur negativ. Dar....A iesit chiar frumusica linia.