"burtoase" de septembrie 2009?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Haideti ca m-am linistit . Am bagat un surecheck. facusem o tampenie de test de la Germanmed sau asa (cu ala am aflat anul trecut ca sunt gravi dar linia era pala) si a iesit linia f clara, mai clara ca la surecheck-ul de ieri si decat la toate pe care le-am facut pana acum (si chiar am facut o gramada ca asa sunt io zuza)

Cu simptomele... mama lor... mai vin mai pleaca... bebe sa fie sanatos ca de simptome nu vom duce lipsa. Dar la capitolul nervi stau cel mai bine ma enerveaza orice si oricine . Mi-a zis o prietena cu care am fost la munte de revelion ca sunt prea nervoasa si rea cu cei din jur ca pana acum nu eram asa. DAr saraca de mine aveam probleme cu hormonii d'aia eram asa . AAA, si somn la greu, abia ma tin pe picioare de somn mai aveam un pic azi si puneam capul pe birou.
Foame, pofte si greturi n-am stiut ce-s alea nici data trecuta. Dar o sarcina nu seamana cu alta si cine stie... deocamdata nu prea am da e si devreme.

Iete ce chef de scris am avut ca m-am intins ca o placinta

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

mimika, mie doctora mi-a zs ca pregnyl nu se mai gaseste pe piata.

Eu sunt suspectata de probleme de coagulare de unde si tragedia din august si probabil va trebui sa iau aspenter sau sa fac chiar injectii cu clexane. Dar asta ramane de vazut dupa ce repet analizele in sarcina. Ca le-am facut in nov si nu mi-a iesit nimic. Da cica nu prea sunt concludente in afara sarcinii.

Hai ca iar m-am intins

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Pregnyl nu se mai gaseste pe piata(stiu ca lucrez in domeniu),si nici clexane-dar pt asta exista un inlocuitor,Fraxiparine.
Chiar,daca aveti probleme legate de medicamene(nu le gasiti,sau orice altceva),apelati cu incredere

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Si ce o mai face dr. T cu schema lui daca nu mai este nicaieri Pregnyl? Eu mai am o fiola de asta-vara. Pusa bine O sa caut pe cineva care pleaca in strainatate, probabil. Dar intai sa vorbesc cu dr., vedem ce zice, facem o vizionare a samburelului...

Mergi la inceput

Aveti AICI capitol nou cu listuta dar fara link-uri deocamdata.

Astept propuneri si sugestii legate de formatul ei

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele. Sunt si eu in asteptare..inca o sapt si aflu dc am 2 liniute rosii sau cm. Sper din toata inima sa nu plang si luna asta!!

Poze

Mergi la inceput