Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

foarte pe scurt, ieri l-a externat pe al meu sot cu diagnostic de hepatita toxica medicamentoasa - augumentin si paracetamol... insa tot nu stim de ce i-a fost rau inainte.
Deci... atentie la medicamente, el nu e deloc bolnavicios si a luat f rar antibiotic, si totusi acuma l-a facut praf o manutza de pastile destul de obisnuite...

WE placut

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oana, ma bucur ca soatza ti-e acasa , ce chestie cu pardalnica asta de hepatita, habar n-aveam c-o poti face de la niste medicamente, care, culmea, au rolul de-a te vindeca...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. In sfarsit gata si cu sesiunea ...
Azi a fost o zi superba si m-am ocupat exclusiv de familie, ne-am jucat, de-am dragalit, am iesit la plimbare ,iar ne-am distrat, ne-am uitat la desene impreuna (Popeye Marinarul) si asa a trecut o zi frumoasa in familie. Vai ce dor imi era de ziua asta . maine sotul e la servici asa ca voi fi singura cu copiii acasa.
Alte noutati nu am.
Oana, ma bucur ca l-au externat pe sotul tau. Refacere rapida .
Ma bucur ca va place situl, e de la noi din oras .
Diana...parca si eu as mai vrea inca unul dar sigur nu am cu cine sa il fac .
Anca, mai aveti colici?
Brigita...ce fac fetele? Hai ca incepe semestrul 2, cred ca e bucuroasa Timea.
Camelia, cum te pregatesti de evenimente? Parca nu demult v-am urat LMA si uite ca iar o sa va urez anul asta. Ce repede trece timpul asta...
Maine dimineata mergem la prietena mea la bile sa ne distram putin.
Niste poze cu "pictorul" meu..in sfarsit i-am montat masa primita de la mos craciun si e tare incantat de ea.
http://www.dropshots.com/biancas2

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

o duminica faina va dorim!

ieri noapte ianis a avut febra. ieri au fost ok, fara urmari. am avut si musafiri, pe dimitrie de aura, care a crescut si e cuminte si mare explorator! mami aura e bine, dar ocupata tare :) mai multe poate intra ea sa va zica.
azi noapte, insa, marc a facut febra, a varsat, s-a chinuit toata noaptea, n-am prea dormit nici unul. clar ceva boala pluteste in aer. azi inca febra, indispozitie, nas infundat bine, ii curg ochii. acuma stam si asteptam evolutia. daca e mai rau mergem iar la dr. abia acum 2 zile terminasem tratamentul pt otita din w-end-ul trecut

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Diana, vad ca tot vesti rele in legatura cu bolile copiilor, of of . Vad ca sunt foarte des bolnavi si ma mir pt ca dupa cate stiu nu frecventeaza gradinita. Sau ma insel? I-ai imunizat cu ceva? Tratamentul cu Bronhovaxon i l-ai facut? Saraca de tine...cand se imbolnaveste unul si se imbolnaveste si celalalt e clar asa e intre frati. Cam asa si la mine...si eu oii spun Sandrei sa aibe grija de ea ca sa nu il imbolnaveasca pe Dani.
Sanatate la copii .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

da.... pe noi ne-au trimis la urgenta pediatrie (spitalul mare) aseara. Asa ca iar suntem doar 3 din echipa de 4
Paul e cu buni in spital - aseara a trebuit sa aleg cu care stau.... si pentru ca el parea mai bine (si sper sa-i dea drumul acasa maine, dupa ce ii fac ceva teste) am ales sa vin la bebelina... care plange tare rau dc lipsesc mai mult de o ora doua de acasa.
Paul are urticarie aucta cu edem - s-a umflat ingrozitor, nu mai am curaj sa povestesc cat de rau era acum 24 de ore.
N-am idee de la ce a facut alergie si ma ingrozesc la gandul ca alergiile astea sunt "vanare de vant".
O noapte placuta tuturor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Diana, vad ca tot vesti rele in legatura cu bolile copiilor, of of . Vad ca sunt foarte des bolnavi si ma mir pt ca dupa cate stiu nu frecventeaza gradinita. Sau ma insel? I-ai imunizat cu ceva? Tratamentul cu Bronhovaxon i l-ai facut? Saraca de tine...cand se imbolnaveste unul si se imbolnaveste si celalalt e clar asa e intre frati. Cam asa si la mine...si eu oii spun Sandrei sa aibe grija de ea ca sa nu il imbolnaveasca pe Dani.
Sanatate la copii .

nu as vrea sa va plictisesc, dar daca ai intrebat...
ianis merge la gradi de aproape 2 ani, este la grupa mijlocie. el raceste frecvent dar lejer, adica ii curge nasul, eventual tuseste. mai rar febra sau complicatii.
marc este acasa cu bona, dar ia orice virus de la frati'su si de regula ajungem la complicatii, gen otita, pneumonie, bronsita, amigdalita cu puroi. am mai spus, marc are un sistem imunitar varza, asa a fost mereu, din clipa nasterii. este foarte sensibil, si in ciuda mai multor variante de stimulare a sistemului imunitar lucrurile nu s-au imbunatatit vizibil, desi mereu ii dau cate ceva pt imunitate, de vreun an jumate (IRS19, Septilin, vit c picaturi, tinctura de muguri de coacaz, echinaceea sub forma de ursuleti, sub forma de sirop imuno baby, vitamine martieni, a fost vaccinat suplimentar impotriva pneumococcului, care cica da pneumonii si otite).
absolut toti medicii cu care am stat de vorba despre situatia lui au fost de parere ca "stimularea" sistemului imunitar e apa de ploaie si ca pe masura ce creste va castiga imunitate naturala.

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Diana, sper sa fiti tot mai puternici cu varsta. Cu stimulentele, poate ca o sa-l ajute cu timpul sa reziste mai bine la boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of fetelor, ce de-aveti de tras
Oana, banuiesc ca se fac niste teste pentru alergii sa vedeti la ce e alergic.
Pup puiutzii bolnaviori.
Bianca, m-am mai uitat la pozele voastre, m-ai omorat cu torturile
Noi suntem ok, parca s-au dus colicile, mai e nelinistita putin seara, dar pe la 10-11 adoarme si baga cate 4-5 ore prima tura, apoi cam din 2 in 3 se tot trezeste si se face ziua, si-ncepe iar o noua zi....si tot asa...si ieri am facut deja 2 lunitze.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Oana, Diana, sanatate multa puiutilor bolnavi.
Totusi ceva imunostimulatori ar ajuta, cred, nu stiu, noi nu prea avem probleme.
Anca, deja 2 luni! Cum zboara timpul. Sa cresteti mari!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput