Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

LMA, sa cresti mare Sara

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ms fetelor!
Of, nu stiu ce am patit cu lactatia....aseara am tras o spaima, zibe ieri nu s-a odihnit deloc bine, tot la san, tot incercari de somn nimic, ca sa-mi dau seama aseara ca nu am laptic, m-am muls, am scos 3 picaturi Ceai pt stimulare, tot nimic, l-am trimis pe Iustin dupa lapte praf, era 10 si zibe nu mai dormise de la 2....Insa pana a venit, am mai pus-o de vreo 3 ori la san, si-a adormit pe la 11. Sper sa nu ajungem la lapte praf, am mai baut un ceai azi noapte, si a avut ce papa la treziri. Acum sunt iar cu ceaiul dupa mine.....e posibil sa-mi fie moi, sa-ncerc sa mulg, sa nu iasa si totusi sa am laptic? O fi puseu? Azi noapte a dormit bine, de la 11 la 3, 3 jumate-7, 9-12, si-acum dormiteaza iar...la puseu nu doarme mai putin si vrea mai mult laptic?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anca, alunga gandurile negre. Eu am umblat de 2 sapt prin spitale cu disperare dupa sot si acuma dupa Paul si uite, lapticul tot in tzitzi e sanul se inmoaie sau nu, de la mamica la mamica, insa lapte se face pe masura ce suge.
Nu-ti fa probleme nici de muls, eu mai mult de 40 ml n-am muls de la mine din san (o data 60... aia a fost memorabil ) si uite pe Ana la 8 luni cu laptic de mama
N-am reusit sa o cantaresc cat suge - ceva aproximativ de vreo 3-4 ori, da' nu precis ca nu statea la cantarire - si acuma ma bucur ca nu ma stresez cat papa - are ea "gradatie" in stomacel.
Insa poate avea puseu si sa doarma prost - cu cat te agiti pe langa ea, se agita si ea Cand ma darama disperarea cu Ana, inchideam ochii si imi imaginam o pisica sau o catelusa care alapteaza - au un aer asa relaxat si fericit - pisicile chiar torc - si au care o gurita la fiecare tzitzi

Na, am iesit azi din spital, sa vedem acuma cu ce ne-am procopsit pe acolo - nu stim de la ce a facut alergie (mister complet) stim ca paraziti n-are, si trebuie sa eliminam pe cat posibil ce stim ca-i alergem vanatoare de stafii cu plasa de fluturi in dotare
Sper ca n-am cules virsui sau microbi de prin spital - si nici gandaci

la muresence

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ms fetelor!
Of, nu stiu ce am patit cu lactatia....aseara am tras o spaima, zibe ieri nu s-a odihnit deloc bine, tot la san, tot incercari de somn nimic, ca sa-mi dau seama aseara ca nu am laptic, m-am muls, am scos 3 picaturi Ceai pt stimulare, tot nimic, l-am trimis pe Iustin dupa lapte praf, era 10 si zibe nu mai dormise de la 2....Insa pana a venit, am mai pus-o de vreo 3 ori la san, si-a adormit pe la 11. Sper sa nu ajungem la lapte praf, am mai baut un ceai azi noapte, si a avut ce papa la treziri. Acum sunt iar cu ceaiul dupa mine.....e posibil sa-mi fie moi, sa-ncerc sa mulg, sa nu iasa si totusi sa am laptic? O fi puseu? Azi noapte a dormit bine, de la 11 la 3, 3 jumate-7, 9-12, si-acum dormiteaza iar...la puseu nu doarme mai putin si vrea mai mult laptic?

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Anca, incearca sa nu te stresezi, sa bei cat mai multe lichide.
Supa de chimen stiu ca e foarte buna si stimuleaza lactatia. Asta daca poti sa o mananci. De asemeni, pastele fainoase, si de ce nu, berea fara alcool.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!!!

Observ ca se discuta de pampersi, scutece si tzitzi.... Anca de ce sa fie tragedie daca iti cresti copilul cu lapte praf?! Ai avut laptic cat ai avut, bne ca a fost si gata.... parerea mea

Bianca, bine ca ai scapta de examene... mai ai putin si vine cealalta sesiune

E seara... e tarziu, vad cerul plumburiu cum se invaluie de mantaua neagra a intunericului. Devine din ce in ce mai frig, in birou e cald, imi e cald... la un moment dat trece pe langa mine ceva atat de rece ca gheata. Fantastic, inima o ia la galop, ce a fost asta?!!

Deschid usa casei cu ceva eforturi, caci trebuie sa apas pe clanta iar arsura mainii nu ma lasa sa execut toate miscarile. Deschid usa si ma intristez, femeia nu a venit nici azi la curatenie, le dai bani sa munceasca, ii platesti le dai tot felul de cadouri si ei... imi promit ca o dau afara sau cel putin am sa am o discutie foarte serioasa.

Ii vad silueta cum trece prin fata geamului de la bucatarie, e atat de strain in seara asta... Se dezbraca, umbla prin casa, nu spune nimic. Ciudat, nici mie nu imi vine sa spun nimic, inainte spuneam... incerc sa fac un efort, dar nu imi vine...

Trec zile in sir si desi vorbim... nu ne spunem nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anca, chiar asa nu te mai stresa cu laptele. Eu sunt un copil crescut cu lapte praf, copii mei la fel. Care e problema? . Si daca e sanul moale eu stiu ca nu e bine...asa erau si ai mei si scoteam 20-30 ml cu chiu cu vai. Pai in felul asta imi chinuiam copii si chiar nu vroiam asta. hai capul sus ca nu e capat de tara . Creste si cu lapte praf in caz ca nu mai este dinalalalt. Mai pune poze sa vedem cat a crescut mogaldeata mica
Oana cum e Paul acum? Nasol ca trebuie sa cautati cauza alergiei, dar poate o sa gasiti...o fi ceva aliment.. Eu stiu ca teste de alergie se fac dupa o anumita varsta,,..eu i-am facut Sandrei anul trecut la Spitalul Clinic Judetean.
Aura..nu mai vine cealalta sesiune ca sunt in ultimul an, anul 5, vine licenta la vara . Frumos scris...

Duminica la teatru Ariel e spectacolul "Cei trei purcelusi". Daca sunt in oras vreau sa merg.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mersic de sfaturi fetelor , Criss, supa de chimen nu pot s-o vad, am baut in copilarie la ceai de chimen de-mi iesea pe ochi, auzisem de ciorba simpla de cartofi ca da laptic. Si berea fara alcool imi place dar nu vreau gaze. Nicicum nu-i bine.

Stiu Bia ca se poate si cu lapte praf, dar eu chiar VREAU sa alaptez, si n-au trecut decat 2 luni, prea putin timp laptic de mami pt zibe. Nu zic ca nu mi-ar place sa doarma pitica toata noaptea, sau sa stau cu orele afara, tanjesc dupa o hidratare si-un masaj la cosmetica, m-as tunde ca-mi pierd pleata, multe as putea...dar, asa sunt eu mai `natur`, nu cafea cu completa, nu cola, nu fanta, daca pot doar ciochi amara - dar mai scap si la cealalta - , zahar brun, paine neagra, apa plata, si nu mai stiu . Plus ca o cutie de Nan e 26 ron, s-ar duce 3 pe sapt sigur...calculati voi...nu-mi permit.
Azi am bagat trei cani de ceai de lactatie, corabiile sunt tot innecate, dar incerc sa le ignor, si sanii, chiar daca par moi, se pare ca-s plini.
Pozici cu zibe tot mai pun din cand in cand la semnatura doar ca uit sa dau anuntul.

Aura, cata dreptate ai, vorbim, si totusi nu ne spunem nimic, cu zilele. Arsura mainii?

Dia, Oana, ce fac bolnaviorii?

V-am pupacit, daddy a adormit-o pe zibe, merg si eu la somnic.

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

No, unde-ati disparut? Eu mi-am scos corabiile de la-nnecat ca tot degeaba, am zibe surazatoare - vedeti la pozici - , daddy iubitor, lapte-n tzitzi, e soare azi...

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

io va pup pe toate. lipsesc cateva zile din peisaj, fiti cuminti!

oana, ai mess pt cristi, e important, pt vineri. sper ca l-ai vazut. te-am sunat pe toate tel posibile dar erau inchise...

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

camelia si teodora:LA MULTI ANIsi multa sanatate!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput