Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
kover spune:
bianca:felicitari pt ultima sesiune.decind dai?
anca:bine ai venit in club.eu am avut sinii moi(si am alaptat pina la un an jumate).oana:cvum e Paul?diana:da la voi care e situatia?si....unde dispari?????
aura:
si
la toate .mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Camelia spune:
Multumesc foarte mult pentru urari! Dau de baut la toata lumea!
Am avut (si inca mai am ) de pregatit 3 petreceri si toate pentru fiica-mea.
Ziua mea s-a desfiintat de cand s-a nascut printesa.
Noroc cu sotul meu care incearca sa evidentieze cumva faptul ca sunt si eu sarbatorita.
Ma intorc la treburi.Zi frumoasa, sa aveti!
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Am intrat doar ca sa urez un calduros LA MULTI ANI micutei Teodora si mamicii ei. Ghiocei de primavara timpurie va doresc multa sanatate, fericire si cat mai multe bucurii! Mult noroc!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
La multi ani Camelia si Teodora
PS Si la mine va fi la fel incepand cu anul acesta eu sunt pe 12, dar Ana pe 13 si Paul pe 21
asa ca numai de mine n-o sa fie timp
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Camelia, La Multi Ani tie si fiicei tale Teodora
.
Kover...dau cand vrei, dar mai am hopul de la vara..licenta .
Anca exista si lapte mai ieftin..Lactovit, Vitalact...Dani a baut Vitalact (am prins cateva luni si dinala gratuit) si crede-ma ca i-am facut analizele la 9 luni si la 1 an si au iesit bune . Dar noah..fiecare stie ce e mai bine pt puiul ei.Si ca o paranteza prietena mea ii dea Nan la copil si cand ne vedeam si ii facea laptele imi venea sa vars cand ii simteam mirosul
. Zibelina ta e o dulce, am vazut pozele...e tare gragalasa cu niste ochi mortali (ador ochii albastrii
)
Oana, lasa ca si tu esti importanta. Ca nu vei mai avea tort...acuma asta e, dar de la tine se incep sarbatorile. Saracile neamuri care trebuie sa vina cu cadouri 3 intr-o luna e cam mult . Asa e la mine luna ianuarie..o gramada de sarbatoriti apropiati.
Brigita pe unde umblii?
Cand ne vedem intr-o zi ce ziceti?
Despre noi nimic nou, Dani la gradi, Sandra la scoala, maine fac o excursie cu diriginta la muzeul naturii si apoi la Mc`. Dani e un prapadit dulce
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Cand ne vedem intr-o zi ce ziceti? |
Mai intai asteptam zilele cu soare, sa putem iesi undeva cu piticii. Ca pe vremea asta urata si rece nu prea cred ca sunt multe amatoare de iesiri.
Criss si Alex (11.05.2003)
lizzy spune:
eu am racit foarte rau. bianca, nu cred sa mai ajung la teatru duminica. abia am venit azi la birou si am o groaza de treaba. abia vorbesc, imi bubuie capul...
carola, sapt viitoare am o prezentare la cluj, de-aia am zis ca lipsesc din peisaj... ma rog, tot nu lipsesc
camelia, pt tine si teo! scuze de intarziere...
va dorim multa multa sanatate si bucurii!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
kover spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Criss75
|
![](bis.gif)
![](bis.gif)
kover spune:
diana:sanatate si succes la Cluj.oana:ce face Paul?e totul in regula?camelia:inca va chefuiti?era ora 9.00 dimineata(?)si noi leneveam in pat toti.Robert:de ce "sare" este cind "sare" si altadata "sare".acum ma gindeam ca nu o sa-i tin lectii de gramatica,si incerc sa-i explic ca unele cuvinte au mai multe intelesuri.robert:da'de unde stiu eu cind ce inseamna?eu:depinde de context.robert:de ce????eu:de situatie.(in gind:unde mi-a fost mintea?)robert:a??da ceilalti tot asa stiu?de situatie???........am fost si la sanius,asa ca am avut o zi super frumoasa!miercuri avem bal mascat.atit copiii cit si parintii vor fi deghizati.noi vom fi pirati.va doresc un sfirsit de saptamina frumos.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna fetele. Sarbatoriti Sf Valentin?
Ieri am avut o seara minuntata, sotul meu a "rezolvat" si copii au fost dusi la sanius de bunicul pe la ora 18 si apoi la ei. Pe la ora 20 sotul mi-a spus sa ma imbrac sa mergem dupa copii. M-am imbarcat, ne-am urcat in masina si cand plecam din parcare in loc sa o luam in dreapta am luat-o in stanga . Am banuit eu ca e ceva "putred" la mijloc si m-am ratoit la el ca putea sa imi spuna sa ma imbrac si eu mai frumos nu in blugi
. Si m-a dus la restaurant,unde avea facuta rezervare si am mancat meniul serii "love dinner". Frumos gestul lui nu? Pe langa ca mi-a cumparat si un inel si o pereche de pantofi pe care le-am ales eu
.
Ieri am planuit sa mergem la Sovata la sanius cand am vazut ce vreme e dar ni s-au schimbat planurile pt ca am aflat ca isi tine ziua de nastere bunica sotului. 80 ani asa ca nu puteam lipsii. Si am fost la tara unde era si mai frumoasa zapada ca aici.
Maine la teatru de papusi intentionez sa mergem, si asa a trcut weekendul.
Kover..e vremea explicatiilor si a replicilor inteligente. Pai inainte de sesiune am hotarat sa ne vedem la spatiul de joaca al prietenei mele. Si eu sunt dispusa, astept sa ne hotaram asupra unei zile si eventual sa vorbesc sa nu fie vreun chef in ziua aia ca e nasol sa picam asa.
Diana, chiar ma gandeam azi la tine cu teatrul. Sanatate multa, lamai multe si bafta pt saptamana viitoare
.
Weekend frumos in continuare.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...