Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Criss, da, e mai bine degetelul, mai multa spaima decat rana.
Bia, ma gandeam si eu ca poate e canal infundat, da-n 3 zile a trecut cu Netacin.
Diana, pai eu stiam ca Montignac e un stil de viata de fapt...deci as putea sa ma bag si eu....dar daca tot am o scuza....

Referitor la frati mai multi, e frumos mai sa fie mai multi. Bine, copiii nostri, Sara, probabil n-or sa experimenteze niciodata copilaria mea si poate si a voastra, mama si tata vin din familii numeroase, stau cateodata si-mi aduc aminte cum ne strangeam verile toti fratii si surorile, verii si verisoarele si bateam dealurile si poienile, la zmeura, afine, capsuni, luam toti copacii la rand, toate gardurile, balaceala in rau, tumbe in podul cu fan, saniat noaptea pe roua...pai daca eram singura mai stateam acu sa tanjesc la copilaria fara nici o taina?
Eu am doar frati si surori vitrege, 1 de-o parte si 4 de cealalta, dar tot frati suntem, gelozia apare inevitabil, chiar citeam intr-o carte de psihologie ca e fte bine sa apara, si e fte rau daca nu apare, deci, Criss, la facut de frati sau surori cu noi. (eu inca nu ma dezmeticii cu tura asta, dar pt aia tot mai vreau...)

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A Diana...m-as baga si eu dar nu am ambitie...si nici timp momentan sa citesc alea 70 pagini de regim.
Anca..deci s-a speriat domnu` profesor de ce a facut . Bine ca i-a trecut cu nettacin dar mai pune-i minim 2 zile ca e antibiotic si sa nu faca rezistenta. Si maseaza-i canalul lacrimar sa fii sigura. Eu pe amandoi i-am dus la desfundat de canale...cu Dani am tras-o mult ..-l-au chinuit de 3 ori si a treia oara a reusit doctorita Ciszer . Primele 2 dati alta doctorita mi-a chinuit copilul...nu aveam puterea sa stau langa el , ieseam afara si il auzeam cu zbiara. saracul. Bine ca era mic si nu stie.

Referitor la frati si surori..eu eram fiica cea mica care nu prea facea nimic in casa. In schimb sora mea cu 8 ani mai mare daca vroia sa mearga la discoteca facea curatenie sambata in toata casa. Eu eram cea tinuta pe palme la curatenie...in schimb eu faceam cumparaturi in casa si uneori ma bagam in domeniul mancare ca imi placea. Se si vede nu? .
Si e super sa ai un frate, sora...macar nu esti singur pe lume cand va fi timpul sa nu mai aveam parinti .
Si se spune ca "un copil nu e copil".
Eu intotdeuna am gandit ca daca doamne fereste primul meu copil pateste ceva eu ce fac daca am doar unul? E adevarat ca soarta nu o poti comanda si dicta dar...macar ramai cu o consolare. Of doamne fereste la oricine dar viata e atat de crunta...azi suntem si maine cine stie ce va fi de noi.
M-am intristat aiurea...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

http://www.revistatus.ro/toate-povestile.html Un nou Site...l-a spus la Tv

Ce super e site-ul!

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:

Eu intotdeuna am gandit ca daca doamne fereste primul meu copil pateste ceva eu ce fac daca am doar unul?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Pai daca doamne fereste, un copil pateste ceva adica moare, ca doar de asta vorbim, niciodata nimeni nu-l va putea inlocui. Chiar daca e doar unul sau chiar daca sunt 10. Eu zic ca nu e bine sa pui problema asa. Dar daca patesc eu ceva? Las orfani doi copii?
Asta e ca in povestea lui Creanga, cu drobul de sare...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mai fetili, e foarte bine oricum si cu unul si cu doi si cu trei

important este sa fie sanatosi, si noi si ei, le putem oferi o viata decenta iar ei sa se poata bucura de o copilarie frumoasa.

mie personal imi pare rau ca nu am frati sau surori, mereu mi-am dorit. incerc sa suplinesc lipsa asta prin prieteni, dar stiu ca nu e acelasi lucru.

si, recunosc, daca mi-as permite financiar as mai face copii. inca unul, sau chiar doi. "meseria" de mama imi aduce cele mai mari satisfactii, desi nu sunt genul de casnica

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:

http://www.revistatus.ro/toate-povestile.html Un nou Site...l-a spus la Tv

Ce super e site-ul!

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

si eu sunt de acord. imi place tare mult! merci bianca!

Mergi la inceput

... alergānd asa, am descoperit īn cuvintele: Doarme copilul!... o multime de sensuri. Toti ai casei īsi iau figuri solemne si pasesc īncet, toate īncremenesc cānd adoarme si se trezesc odata cu el, ca īn basm, cu copiii trebuie sa fim mereu īntre basm si realitate... aici cred ca este o cheie si pentru viata noastra, īn aceasta mentinere, īn acest īntre... (Mediana Stan)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

... alergānd asa, am descoperit īn cuvintele: Doarme copilul!... o multime de sensuri. Toti ai casei īsi iau figuri solemne si pasesc īncet, toate īncremenesc cānd adoarme si se trezesc odata cu el, ca īn basm, cu copiii trebuie sa fim mereu īntre basm si realitate... aici cred ca este o cheie si pentru viata noastra, īn aceasta mentinere, īn acest īntre... (Mediana Stan)

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

ce frumos....

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput
Mergi la inceput