Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
oana, poate am mai zis-o aici, poate nu. fara sa explic motivele noastre, a fost o vreme in care sotul meu se ocupa exclusiv de ianis, eu ma ocupam exclusiv de el. in acea vreme ianis imi spunea ca el e copilul lui tati si marc copilul meu, ca eu il iubesc pe marc si tati pe el. si o spunea foarte natural, fara urma de suparare in glas, asa traia el zi de zi si asa percepea realitatea. mie mi se rupea inima, plangeam de numa' dar nu puteam pe moment schimba lucrurile... ce vreau sa subliniez este ca astfel de perioade se recupereaza si nu lasa urme, dupa ce marc a scapat de carantina m-am ocupat mai mult de ianis si totul a revenit la normal, avem o relatie minunata si la fel veti avea si voi! pt noi, perioada buna din punctul asta de vedere a inceput pe la 1 an (al lui marc) din clipa in care marc a trecut la 1 somn pe zi si practic aveau acelasi program si cu joaca, si cu mesele, micutul a inceput sa mearga, etc. treptat, in decursul anului 2 lucrurile s-au imbunatatit si acum totul este cu adevarat ok intre noi ca parinti si copii, intre ianis si marc separat...
sanatate multa sotului tau! cred ca o relatie in spitalul ala ti-ar prinde bine.
ai mess
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
OanaRusu spune:
Multumesc Diana (te sun), azi am aflat ca hepatita precis nu e - maine ii face si cmv-ul (am citit si nu prea complicat citomegalovirusul asta) sper sa vina acasa cel tarziu joi si sa nu mai avem asa probleme
Da... cu Paul probabil nu-i chiar asa drama, insa aseara a adormit tare frumos cu mine si cu Ana, din nou, si peste noapte n-a plans decat o data dupa ce a facut pishu in pampi (a regresat putin la pampers, da' nu-i pb ca prefer sa faca in pampers noaptea decat sa ma trezeasca de 2 ori.... asa cum a facut de 2 luni incoace)
Fug, va pup
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
Oana, multa sanatate sotului tau.
Cat despre problema cealalta cu copilasii, cred ca inevitabil unde exista doi sau mai multi copii, intervine un usor sentiment de gelozie din partea celui mai mare. Poate ma insel, nu stiu. Cred ca si acesta e un motiv (poate egoist) pentru care intotdeauna am zis ca vreau un singur copil.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
Anca, ce face mica printesa?
I-a trecut rana la degetel? Si mie mi s-a intamplat sa-l ciupesc pe Alex cand i-am taiat unghiile. Era mai mare deja. Pe vremea cand era bebelus ii taiam unghiile doar cand dormea, altfel nu reuseam ca nu ma lasa. Dar nu m-am descurcat niciodata cu forfeuta ci numai cu unghiera.
Biancas spune:
Buna seara fetelor...eu fac foarte bine cu examenele..nu stiu ele ce naiba vor face cu mine..eu la ora 21 am ajuns de la servici de azi dimineata normal. Schimbam program contabil trebuie introdus totul , stocuri, clienti, furnizori..etc...
Anca...vai prin ce ati trecut . Eu nu pot taia cu prostie dinaia de foarfeca unghiile . Am grija cand tai si asta e. Si tot nu am priceput...i-ati luat varful degetului sau nu? ce conjunctivita are Zibe? Vezi sa nu aiba canal infundat ca eu am patit cu amandoi copiii...
Diana, sanatate la copii .
Oana, sanatate sotului tau. Lasa-l pe Paul la bunici ca iti va fi mai usor. Cand va creste putin Ana te vei ocupa de el si va uita aceste momente in care nu e el "totul pt tine", Si eu am trecut prin perioade dinastea cu Sandra cand lucram mult si ajungeam seara acasa (cred ca avea vreo 4 ani)...iar Dani e tatos nu mamos . Asta e ce sa fac. Sufar dar nu am ce face. Deocamdata.
Joi, vineri mai am doua examene si cred ca voi face o prezenta frumoasa ca de invatat nu stiu cand . Asta e..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Oana, multa sanatate sotului tau. Cat despre problema cealalta cu copilasii, cred ca inevitabil unde exista doi sau mai multi copii, intervine un usor sentiment de gelozie din partea celui mai mare. Poate ma insel, nu stiu. Cred ca si acesta e un motiv (poate egoist) pentru care intotdeauna am zis ca vreau un singur copil. Criss si Alex (11.05.2003) |
Aici musai sa te contrazic... uneori chiar si acuma am sentimentul "vai, pezevenchiu de frate-meu.... asta micu'..." in sensul ca el e mai "gugulit" decat mine pt ca-i mai mic insa n-as schimba cu nimic in lume faptul ca-l am. Suntem foarte diferiti unul de celalalt, insa il iubesc foarte mult si reciproc, suntem foarte legati chiar daca de multe ori in viata ne-am criticat - am avut curaj mereu sa-i zic ce gandesc pentru ca e frate-meu si e foarte firesc pentru mine sa-i spun orice.
Iar cand l-am pierdut pe tata mi-a fost si mai clar ce bine mi-e ca-l am asa ca stie el Alex ce vrea
Paul chiar daca se ia de Ana de ma scoate uneori din minti, e foarte protector cu strainii fata de ea, si are doar 2 ani si jumatate. El spune ca Ana e a lui - ma dispera doar ca nu-i in stare sa inteleaga ca nu-i jucarie... da' ce tot zic eu acuma.... nici la jucarii inca nu intelege ca daca se strica nu se mai poate repara/inlocui
In orice caz, azi a fost tare cuminte si ascultator deci, tinutul asta acasa are rezultat pozitiv
Na, fug la nani, ca nu stiu cat si cum m-or trezi la noapte pruncii mei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
OanaRusu spune:
sa nu uit bafta Bianca
lizzy spune:
hai, cine se mai baga la slabit cu regimul montignac? io si olim suntem pe-acolo
anca si oana n-au voie anul asta
bianca bafta la examene. e de admirat ca poti face asta, si tu si olim. eu n-as mai fi in stare...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 hai, cine se mai baga la slabit cu regimul montignac? io si olim suntem pe-acolo anca si oana n-au voie anul asta bianca bafta la examene. e de admirat ca poti face asta, si tu si olim. eu n-as mai fi in stare... O minune de bazar - Sonia si Andrei / Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 |
Eu m-as baga, numai ca la mine doar regimurile drastice dau rezultate.
Biancas spune:
Diana multumesc .
http://www.revistatus.ro/toate-povestile.html Un nou Site...l-a spus la Tv
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...